SA VINA SMURD-UL: A CLACAT COMANDANTUL – Confruntat cu revolta romanilor care ii cer demisia, seful DSU Raed Arafat are iesiri tot mai nervoase. Dupa ce a cerut sa fie protejat, suparat fiind ca i se pun intrebari care nu ii convin, marele specialist al Romaniei s-a ratoit iar la reporterul Romania TV: “Dumneavoastra, la instanta va raspund la intrebari”. Pana atunci, exista riscul ca Arafat sa raspunda la intrebari intr-un alt tip de interogatoriu (Video)

Scris de: George TARATA

31.03.2021 11:31
Vizualizari: 6703

Comandantul actiunii, marele specialist al Romaniei Raed Arafat (foto) a clacat. Este impresia noastra, avand in vedere iesirile nervoase pe care acesta le are de cateva zile la adresa jurnalistilor Romania TV, care indraznesc sa ii puna intrebari care nu ii sunt deloc pe plac.


 

Confruntat cu revolta populara a romanilor care ii cer demisia (despre care a afirmat ca urla in strada), Raed Arafat - seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, secretarul de stat in Ministerul de Interne, comandantul actiunii in lupta impotriva Covid, fondatorul SMURD si titulaturile probabil pot continua – s-a ofuscat marti, 30 martie 2021, atunci cand reporterul Romania Tv l-a intrebat cum comenteaza manifestatiile de strada. In loc sa raspunda, Arafat s-a ratoit la jurnalista Romania TV, sustinand ca intrebarea este nepotrivita pentru evenimentul la care erau prezenti, dupa care a plecat, cerand organizatorilor sa fie protejat si facand apel la bun simt.


Iata mai jos imaginile:

 


A doua zi dupa acest incident, miercuri, 31 martie 2021, Raed Arafat s-a enervat din nou la adresa reporterului Romania TV, post pe care l-a si reclamat la CNA. Mai exact, comandantul actiunii a refuzat sa raspunda intrebarilor puse de jurnalistul Romania TV, anuntand ca va raspunde la intrebarile acestui post in instanta. Pana la acel moment, Raed Arafat ar putea sa fie nevoit sa raspunda unui alt tip de interogatoriu, in conditiile in care informatii scurse pe surse vorbesc despre existenta unor dosare penale in care ar fi vizat marele specialist al Romaniei.


Iata mai jos al doilea moment de iritare al lui Raed Arafat:

 


Comentarii

# Lila date 31 March 2021 12:25 -3

https://saccsiv.wordpress.com/2021/03/31/video-experimentul-cu-masca-aburii-si-firele-nu-dovedeste-existenta-unei-nanotehnologii-sub-forma-de-viermi/

# Bone date 31 March 2021 14:23 +1

Uitati cum stropesc cu substante chimice si ne mint cu virusi... https://www.facebook.com/AdiBarzza/videos/1063368880815928

# maxtor date 31 March 2021 15:55 +16

au mintit poporul cu laboratorul!

# (Ne)siguranta nationala date 31 March 2021 17:12 +4

Avand in vedere ca acest anestezist nepracticant are grad de rudenie intre 1-4 cu multiplul condamnat penal Omar Hayssam, cum se face ca se afla in pozitii de conducere? E pe stilul Laurentiu Baranga? Cat timp esti din aceeasi loja e ok, sau lui Orban pur si simplu nu ii pasa? Este o violare grava a legislatiei in vigoare si o amenintare la siguranta nationala.

# Malagamba date 31 March 2021 17:38 +2

:lol: al Rahat are manifestari tipice cuiva care are probleme in relatie , cu AMANTU :lol:

# santinela date 1 April 2021 07:22 -26

Si care-i problema daca cineva NU vrea sa raspunda unui post de televiziune,post care a jignit,a inurat,l-a tocat in fiecare seara. Adica ce, Ciutacu are voie sa jigneasca pe toata lumea,sa urle la fiecare dar vezi doamne se ofuscheaza cind este chemat in instanta ?

# maxtor date 1 April 2021 15:12 -1

1.comandantul actiunii arahat are o mufa de matrix in cap// 2."comandantul actiunii" ESTE O INSTITUTIE!!!!!(scrie pe sclavul ala,inspectorul shăf) https://www.cotidianul.ro/wp-content/uploads/2021/01/30/Iohannis-arafat.jpg

# ioon date 1 April 2021 16:14 +2

Pasaport de cobai,nu esti cobai stai acasa...Al Rahat

# Vendeta date 6 November 2021 01:24 0

Asta va fi tatiat cu maceta de viu in padurea Baneasa

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii