SCUTEA WONDER WOMAN – Odata unsa Procuror General, Gabriela Scutea devine cel mai puternic om din Romania: ”Daca un magistrat conduce fara permis, are crize de violenta familiala, e prins cu droguri ori se cearta cu vecinul pe care il ameninta puteti face degeaba plangere penala, pentru ca fara acordul Procurorului General dosarul penal nu poate porni... S-a inventat Puterea Suprema, superiorul in grad al oricarui zeu sau zeut: Procurorul General numit politic”

Scris de: George TARATA

04.02.2020 15:13
Vizualizari: 2678

Procuroarea Gabriela Scutea (foto 1) poate deveni cel mai puternic om din Romania, daca va fi numita in functia de Procuror General si daca proiectul de lege privind desfiintarea SIIJ si modificarea Legilor Justitiei propus de Catalin Predoiu va intra in vigoare. Caci toti magistratii din Romania vor ajunge la mana Procurorului General.


 

Cunoscutul avocat Adrian Toni Neacsu (foto 2), fost judecator si fost membru CSM, atrage atentia ca prin proiectul de lege propus de ministrul Justitiei Catalin Predoiu (click aici pentru a citi), Guvernul PNL produce o superimunizare a magistratilor. Dar nu doar atat, caci acelasi regim Iohannis-PNL inventeaza “Puterea Suprema in Romania”, care va fi intruchipata de Procurorul General.

Toni Neacsu ofera un exemplu concret in legatura cu toxicitatea prevederilor din proiectul de lege al lui Predoiu, potrivit carora niciun procuror sau judecator nu va putea fi inculpat fara autorizarea Procurorului General. In acest sens, Neacsu arata ca daca un magistrat conduce fara permis, are crize de violenta familiala, este prins cu droguri in masina ori se cearta cu vecinul pe care il ameninta, plangerea penala depusa impotriva acestuia nu va produce niciun efect fara acordul Procuroruluin General.

S-a legalizat consumul de etnobotanice la Guvern si nu stiu eu? Sau legile la Ministerul Justitiei sunt scrise de Portocala si Onea, via DNA Ploiesti?”, se intreaba Adrian Toni Neacsu.

 

Iata comentariul avocatului Adrian Toni Neacsu referitor la proiectul de lege propus de ministrul Justitiei Catalin Predoiu:

 

Guvernul PNL inventeaza Super-Imunitatea magistratilor.

Dosarele penale impotriva judecatorilor si procurorilor nu vor putea fi deschise decat cu acordul Procurorului General care, iata, va deveni cel mai puternic om din Romania. Judecatorii si procurorii nu vor putea fi trimisi in judecata decat cu avizul CSM.

Daca un magistrat conduce fara permis, are crize de violenta familiala, e prins cu droguri in masina ori se cearta cu vecinul pe care il ameninta, puteti face degeaba plangere penala, pentru ca fara acordul Procurorului General dosarul penal nu poate porni.

S-a inventat Puterea Suprema in Romania, superiorul in grad al oricarui zeu sau zeut: Procurorul General numit politic de Predoiu si Presedintele Romaniei (cu avizul consultativ al CSM, desigur).

S-a legalizat consumul de etnobotanice la Guvern si nu stiu eu? Sau legile la Ministerul Justitiei sunt scrise de Portocala si Onea, via DNA Ploiesti?

 

 

Ulterior, Adrian Toni Neacsu a revenit cu o completare in care a dezvaluit de unde s-a inspirat Catalin Predoiu pentru modificarile propuse:


“Daca erati curiosi de unde s-a inspirat ministrul justitiei cand a propus superimunitatea magistratilor si concentrarea puterii asupra lor in mainile unui singur om.

E vorba de Legea 1992/1992, in vigoare pana in 2005, cand la presiunea UE s-a renuntat la aceste privilegii.

Puterea de viata si de moarte data procurorului general asupra judecatorilor si procurorilor ramane de fapt tot la Ministrul Justiției, cel care numeste procurorul general si-l revoca dupa propria lui dorinta.

Procurorii de la varful sistemului judiciar sunt singurii magistrati numiti politic in tara asta.

In acest mod controlul politic asupra sistemului judiciar este desavarsit, in uralele poporului imbătat de sloganele si promisiunile politicienilor”.

 


Comentarii

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 4 February 2020 16:30 +3

cita greata/mi este cind vad ,,atita independenta si DUBLA IMUNITATE PENTRU NISTE MERMELITORI,nici emetiralul nu mai are efect

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii