SE CERE CAPUL LUI IOHANNIS – Miliardarul Viorel Catarama a lansat “Miscarea Patriotilor Romani”: “Suspendarea si demiterea presedintelui Klaus Iohannis pentru incalcarea grava a Constitutiei, indeosebi a libertatilor... Spargerea monopolurilor multinationalelor... Nationalizarea resurselor naturale si a utilitatilor... Destructurarea cartelurilor bancare... Limitarea cumpararii de terenuri agricole de catre straini... Interzicerea exportului de lemn” (Platforma Program)

Scris de: George TARATA

26.05.2020 15:07
Vizualizari: 5101

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis (foto 1) trebuie suspendat, resursele naturale si utilitatile trebuie nationalizate, cartelurile bancare destructurate, iar monopolurile multinationalelor sparte. Sunt cateva dintre obiectivele formatiunii politice ”Miscarea Patriotilor Romani (MPR)”, pe care miliardarul Viorel Catarama (foto 2 centru) a anuntat marti, 26 mai 2020, ca a lansat-o.


 

In comunicatul publicat pe pagina sa de Facebook si prezentat de site-ul inpolitics.ro, Viorel Catarama il acuza pe presedintele Romaniei Klaus Iohannis de incalcarea grava a drepturilor si libertatulor fundamentale prin masurile dispuse in perioada pandemiei de coronavirus. De asemenea, omul de afaceri sustine ca aceleasi masuri au avut efecte devastatoare din punct de vedere economic, firmele romanesti fiind bagate in faliment, iar milioane de romani fiind adusi in pragul saraciei.

 

Iata comunicatul prin care o miliardarul Viorel Catarama anunta lansarea “Miscarii Patriotilor Romani”:


“Patrioti romani, este vremea unirii!

Presedintele tarii si Parlamentul au suspendat drepturile si libertatile noastre fundamentale fara o motivatie solida, frica fiind elementul determinant!

Drept consecinta, economia a colapsat, capitalul romanesc a falimentat iar milioane de romani au fost adusi in pragul saraciei si al disperarii!

Toate partidele parlamentare sunt in egala masura vinovate de aceasta situatie, instaurand in tara tirania si sclavia!

In acest context, aparitia unei forte politice care sa sprijine lupta patriotilor romani pentru libertate si suveranitate este obligatorie; de aceea, se pune temelia si se lanseaza:

MISCAREA PATRIOTILOR ROMaNI (MPR)

O alianta formata din mai multe partide, cu urmatoarea platforma program:

1. Respectarea drepturilor si libertatilor; orice suspendare va putea fi facuta numai prin referendum.

2. Incurajarea dezvoltarii capitalului romanesc si a economiei nationale, in principal pe baza exporturilor.

3. Crearea de noi locuri de munca prin cresterea industriei, agriculturii, cercetarii si prestarilor de servicii, inclusiv prin descurajarea importurilor.

4. Disponibilizarea fondurilor pentru modernizarea sanatatii si a invatamantului.

5. Pensia minima, 70% din salariul minim.

6. Nationalizarea resurselor naturale si a utilitatilor.

7. Destructurarea cartelurilor bancare.

8. Spargerea monopolurilor multinationalelor.

9. Limitarea cumpararii de terenuri agricole de catre straini.

10. Interzicerea exportului de lemn.

11. Suspendarea si demiterea presedintelui Klaus Iohannis pentru incalcarea grava a Constitutiei, indeosebi a libertatilor.

12. Aducerea in fata justitiei a persoanelor vinovate pentru suprimarea dreptului la viata a unor romani nevinovati.

Partidele componente ale Aliantei, precum si Guvernul din umbra, inclusiv candidatul la PMB vor fi anuntate in maxim 3 saptamani”.

Comentarii

# anonim date 26 May 2020 15:26 +11

demisia urgent iohannis si orban demisia

# DODI date 26 May 2020 15:43 +34

Să fim serioși: ciolaniSS este prea prost pentru a instaura o dictaură. Chiar dacă ar vrea. Noi trebuie să ne temem de pericolul din umbră, respectiv de tripleta SRI-STS-SPP. Această tripletă este cel mai mare rău pe capul românilor, este cea care a pervertit opinia românilor, este cea care a măsluit alegerile din România începând cu anul 2004. Iar efectele se văd și sunt dureroase: promovarea incompetenței, a oportunismului și cameleonismului politic și profesional, infestarea instituțiilor, organelor și organismelor statale și economice cu firme și ofițeri sub acoperire, distrugerea elitei românești din varii domenii, ploconirea în fața străinătății, etc.

# VIKY date 26 May 2020 16:04 +10

Este singura modalitate de a salva Romania, dar pentru asta trebuie sa fie mobilizata populatia. Hi-tleristul trebuia demis in urma cu 6 ani, dar niciodata nu este prea tarziu. Sper ca si opozitia sa puna "umarul" la destructurarea acestei caracatite, care si-a intins tentaculele in toata tara. Salvati Romania, pana se mai poate. Nu lasati aceste gunoaie sa va vanda de tot tara, cu voi cu tot. Daca nu va miscati repede, vor ramane in tara doar batrani (cati vor mai supravetui cu 700 lei pe luna), si dictatorul cu GuWernul Meu. TREZITI-VA!.

# 4Kan date 26 May 2020 17:17 +1

Sa preia domnu Catarama Constitutia Cetatenilor/Legea Cojocaru create de Dl.Ctin Cojocaru

# Anonim 2 date 26 May 2020 17:33 +1

Trebuie demiși si arestați aproape toți parlamentarii si grupurile din umbra care fac jocul politic.

# Tipa date 26 May 2020 17:41 +8

Trebuie suspendat pt inalta tradare iohanis.Si in cele 3 luni pana la organizarea noilor alegeri demisi sefii serviciilor si facuta curatenie in sistem cu tot cu magistratura.PSD trebuie sa se mobilizeze grabnic si sa - i dea cu flit lui ciolacu si securistii ce chinuie partidul tinandu- l ingenuncheat.

# livia date 26 May 2020 17:43 +21

Vise, taica, vise. Colonia nu poate misca in front. Autostrazi nu avem voie sa construim, industria romaneasca trebui pusa definitiv la pamant. Toti cei care au idei si scot capul, vor pati ca Dragnea. Ce credeti ca Dragnea este la puscarie pentru cele doua angajate? Nu. Pentru ca era pe cale sa construiasca cu chinezii autostrada Comarnic Brasov, pentru promovarea agriculturii romanesti, etc. Ce a facut ciuma galbena cand a venit la butoane? A anulat contractul autostrazii si ca sa nu se spuna ca nu face nimic in domeniu, a mai facut un studiu de fezabilitate. Atat avem voie sa facem - hartii. In agricultura a miscat ceva?

# xyz date 26 May 2020 19:18 +2

Ai si tu mare dreptate, cu exceptia unui singur lucru, pe care, de altfel, il stie toata lumea: alegerile nu au fost masluite in Romania incepind cu 2004, ci incepind cu 1990, adica de la bun inceput.

# NM date 26 May 2020 19:33 +1

foarte bine bravo domnule Catarama cereti suspendarea si judecarea acestui ticalos nazist.

# VIKY date 26 May 2020 20:55 +4

Nu inteleg de ce pnl-ul vrea sa ingroape batrani (bunici si parinti vostri), lasandu-i cu 700 lei pe luna, tinand cont ca preturile s-au dublat aproape la toate produsele. Urgent ar trebui marite macar pensiile lor. GuWernul infect nu are bani pentru cei care au construit Romania, care au cotizat zeci de ani la fondul de pensii, dar au bani pentru donatii si dedicatii de miliarde. Le doresc din suflet acestui GuWren infect, sa aiva parte de o pensie linistita cu 700 lei pe luna. Stiti foarte bine ca batrani sunt tacuti, (nu ai vostri, gunoaielor, care aveti salarii nesimtite, si ii ajutati), dar nu uitati ca nepoti si copiii acestor batrani batjocoriti, s-ar putea sa va hotarasca pensiile voastre.

# Ciordel Vataramă date 26 May 2020 22:07 +2

:-) :-| :zzz , drumul spre iad este pavat cu ”bune” intenții. Economia a colapsat astfel https://www.youtube.com/watch?v=RZR-MBP3Xe4 , românii au fost alungați din fabrică și trimiși la căpșuni și la sparanghel. Capitalul românesc a falimentat prin furtul contravalorii mărfurilor livrate din astfel de fabrici și ”exportul” lui în Liechtenstein, Cipru, Elveția, Dubai și Congo (Lubumbashi - mină de aur). Lucrătorii rămași în fabrici sunt sclavi cu salariul minim, nu li se recunoaște nicio calificare și nicio vechime. În contrast cu sclavii Cataramă e patrihoț ”modest”, primește salarii lunare peste 18 mii lei și chirii peste 117 mii lei, dar ALȚII SUNT VINOVAȚI. O să vedeți voi de la Cataramă Respectarea drepturilor si libertatilor când o zbura porcul. La fel modernizare sanatate si invațământ. Plătește copios pe la spate pe Facebook pentru propagandă, eliminare comentarii care nu-i convin, banare/blocare de conturi și în față dă aparența că ”sparge monopolurile multinaționalelor”.

# patriotu date 27 May 2020 06:39 +5

Nea Viorele, multi te iau la misto, dar multi te apreciaza. De multi ani se asteapta un partid de patrioti. Nu te lasa intimidat de tradatorii care conduc vremelnic tara, vor plati cu varf si indesat , de la basescu incoace, toti acesti tradatori detara si popor. Nu se poate sa nu vina si o noua generatie de magistrati care sa ia taurul de coarne si sa ceara socoteala acestor nemernici, care au facut dintr-o tara minunata, un popor de slugi si cersetori pe plaiurile europene. Abia astept sa soseasca acel moment!

# Lechi date 27 May 2020 13:51 0

Salut ! Dl Viorel , bag sama ca esti deja pe lista celor care ii vor lua locul lui Dragnea la Rahova ! Inca nu a venit la d-ta nici un control, asa, de rutina ?

# EEh date 27 May 2020 14:03 0

Sa treaca nea si sustinerea fatisa pentru o inculpata acum procuroare europeana, pe care o ridica in slavi de pe contul personal deFB.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii