SEFII SERVICIILOR SECRETE, SUB STEAG STRAIN – Acuzatie bomba lansata de jurnalistul Sorin Rosca Stanescu: “Iohannis serveste interesele Germaniei... Are spatele acoperit din punctul de vedere al serviciilor secrete. Sefii serviciilor secrete fiind ei insisi sub steag strain... Are spatele acoperit din punct de vedere al institutiilor de forta pe care le-a menajat in permanenta, ma refer si la procurori si la judecatori... A fost un produs al Sistemului”

Scris de: B.G.

29.07.2020 14:06
Vizualizari: 7730

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis (foto stanga, alaturi de seful SRI Eduard Hellvig) serveste interesele Germaniei in Romania si are spatele asigurat de serviciile secrete. Iar la randul lor sefii serviciilor secrete se afla sub steag strain. Adica raspund la comenzi din afara Romaniei.


 

Acuzatia a fost lansata de jurnalistul Sorin Rosca Stanescu, intr-un interviu acordat ziaristului Ion Cristoiu marti seara, 28 iulie 2020, si publicat pe site-ul cristoiublog.ro.

Sorin Rosca Stanescu a facut dezvaluiri despre perioada in care a fost parte a staff-ului de campanie al lui Klaus Iohannis, cu ocazia alegerilor prezidentiale din 2014. Spre exemplu, Rosca Stanescu a precizat ca la acel moment a descoperit in biografia lui Iohannis schelete, astfel ca i-a propus sa realizeze un interviu cu intrebari incomode, pentru a-l pregati pentru batalia electorala. Numai ca Iohannis nici nu a vrut sa auda: ”Nu reusea sa articuleze o fraza daca nu citea de pe prompter. A avut culoar ca sa castige alegerile”.

Despre acelasi Iohannis, Sorin Rosca Stanescu a subliniat nu doar ca serveste interesele Germaniei in Romania si ca are spatele asigurat de serviciile secrete, sefii serviciilor secrete fiind la randul lor "sub steag strain", dar si ca se bucura de protectia institutiilor de forta, a judecatorilor si procurorilor: "A fost un produs al Sistemului".


Iata declaratiile facute de jurnalistul Sorin Rosca Stanescu:


“Iohannis a incercat anul acesta sa fie mai jucator decat a incercat vreodata Traian Basescu. Are spatele acoperit din punctul de vedere al Germaniei, si serveste interesele Germaniei in Romania. Klaus Iohannis are spatele acoperit din punctul de vedere al serviciilor secrete. Sefii serviciilor secrete fiind ei insisi sub steag strain, dupa opinia mea. Are spatele acoperit din punct de vedere al institutiilor de forta pe care le-a menajat in permanenta, din punct de vedere al justitiei, si ma refer si la procurori si la judecatori, pe care, vanturand teza statului de drept, i-a menajat.

Si are un partid care e in stare proasta, dar totusi este un partid care la ultimele alegeri, care n-au fost nici locale, nici parlamentare, ca alea conteaza, a ocupat un loc important.

Am fost in staff-ul lui electoral pana inainte de alegeri. Nu era un om care dorea sa comunice. Am descoperit in biografia lui diverse schelete. L-am rugat mai intai intre patru ochi, apoi intr-un cerc mai restrans sa accepte sa pun un aparat de filmat intre mine si el si sa incep sa-i pun cele mai incomode intrebari ca sa vad cum reactioneaza, si sa incercam sa ii compunem cumva raspunsuri. N-a acceptat asa ceva. Nu reusea sa articuleze o fraza daca nu citea de pe prompter.

A avut culoar ca sa castige alegerile. El a fost un produs al sistemului. Alegerile au fost castigate de sistem”.

Comentarii

# ma stiu la asa ceva date 29 July 2020 14:40 +3

Nu-i o idee paranoida asfel de afirmatii. Gândit-o bine ca nu mai este cale de intors decât una!

# Ion date 29 July 2020 14:42 +19

Foarte grav ce spune dl.Rosca Sta escu! Acesta este caz de condamnare la puscarie pe viata ! Ce spun deontologii liberi #rezist,justiția independentă??? ?

# eva date 29 July 2020 16:54 +5

Minunat ! Ati vazut cum il dirijeaza dna Dinu ?

# rene date 29 July 2020 18:58 +13

Incendierea Reichstagului vs Cazul Colectiv... Cine a beneficiat de cele două incendii? La Revoluție au fost invocate servicii secrete străine care au amorsat schimbarea din 89. Cazul Colectiv a fost o întâmplare, sau manopera unui alt serviciu secret străin? De ce ar fi România scutită de rușinea de a fi condusă de trădători de neam, care urăsc poporul român? De ce au murit acei tineri frumoși la Colectiv? Pentru că reprezentau un simbol, erau tineri curați și puteau provoca prin moartea lor o emoție puternică. Credeți că dacă mureau în locul lor câteva zeci de interlopi agresivi fără frică de Dumnezeu, ar fi ajuns vreodată în viața asta, Cioloș-prim ministru? Dacă nu ar fi murit acei tineri, ar fi avut vreodată Iohannis guvernul lui? Cine ar fi putut comite crima de la COLECTIV? Ghici, ciupercă! Azi e ZIUA IMNULUI: Deșteaptă-te, române!

# DODI date 29 July 2020 20:22 +17

Pentru cei cu un singur neuron și acela de culoare galben-căcăniu-liberal: ciolaniSS este produsul Securității românești, preluat după 1990 cu arme și bagaje de securitatea germană. Zălog îi stau părinții în Germania. Că este tembel și nu poate gândi în nici o limbă, inclusiv în românește, este clar. Dovadă și fuga ca dracul de tămâie de un eventual ”dialog” cu doamna Dăncilă, candidata PSD în turul II al alegerilor prezidențiale. Asta cu toate că avea culoarul făcut de SRI (alogenul de HELLvig!) și furtul voturilor era garantat. Dar prin prostia pe care o degajă ar fi pus semne de întrebare chiar și la unii liberali tembeli care dorm cu icoana trădătorului de neam la pernă.

# Petrichei Ana date 29 July 2020 21:36 +6

NE JELIM DEGEABA.RAMANE CUM S-A STABILIT ROMANIIII IL ADORA PE PRIMARUL-PRES

# ungur date 30 July 2020 06:03 +3

Se vedea de la o posta acest lucru, dar este bine ca vad formatorii de opinii! Numai Dumnezeu mai poate face ceva bun pentru amaratul asta de popor, vandut pe doi galbeni de tradatori ordinari!

# santinela date 30 July 2020 08:36 +3

Pe cine mai mira asa ceva ? Asa a ajuns von Snitel presedinte !

# sic semper tyrannis date 30 July 2020 12:08 +4

SRI Hellvig slujeste partidului democrat sua in razboi cu Presedintele Trump. sri sub umbrela cabalistilor zionisti (a nuse confunda cu evreii si poporul lui Israel care resping ZIONISMUL - ANTI-ZIONISM NU INSEAMNA ANTI-SEMITISM) satanisti hillary / gates / soros, paravane pentru elitele financiar bancare federal reserve bank si prietenii din spatele lor. este intr-adevar un razboi mondial intre bine si rau. nuantele de gri raman. LUMEA SE VREA INTEMNITATA DE ZIONISTI EXACT CUM AU FACUT IN AL WW2 CAND AU AJUTAT ASCENSIUNEA LUI HITLER LA PUTERE SI GENOCIDUL EVREILOR.

# NM date 30 July 2020 15:20 +4

nu ma mira cele spuse de domnul Rosca Stanescu, dar sa suportam noi cei ce nu am votat un calau si un criminal din sange de criminal, eu nu sunta deacord sa suport din cauza unor neica nimeni plecati prin nu stiu ce tari straine si care au votat ori din prostie ori la comanda.chiar nu ati vazut in campanie ca omu este handicapat mintal, chiar nu ati vazut ca prostovanu, hotomanu nu se poate pronunta. ce ati votat aia aveti

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii