SEFUL SRI S-A SUPARAT PE VALETUL PRESEDINTELUI – George Maior este surprins ca fostul sef DNA, Daniel Morar, a votat impotriva “Legii Big Brother”: “Nu este nicio opozitie intre conceptul de drepturile omului si securitatea individuala sau nationala. Cred ca cel mai important drept al omului este dreptul la viata... Ma mir ca oameni care au activat in domeniul implementarii, aplicarii legii, sa spunem, la domnul Morar, nu poate privi lucrurile si din aceasta perspectiva”

Scris de: George TARATA

12.09.2014 12:36
Vizualizari: 7910

Iata ca fostul sef al DNA, Daniel Morar (foto), recompensat anul trecut cu functia de judecator CCR de Traian Basescu, a ajuns sa il supere pe directorul Serviciului Roman de Informatii, George Maior. Motivul priveste votul dat de Morar in cazul Legii 82/2012, cunoscuta ca “Legea Big Brother”, care prevedea obligativitatea furnizorilor de telefonie si de internet sa retina, timp de 6 luni, anumite date ale abonatilor, care sa fie trimise, la cerere, autoritatilor din domeniul sigurantei nationale, lege declarata neconstitutionala recent.

Prezent joi seara, 11 septembrie 2014, la emisiunea “Vorbeste liber” de la TVR 1, seful SRI George Maior nu intelege cum Daniel Morar a putut vota impotriva “Legii Big Brother”. George Maior i-a transmis lui Morar si celorlalti membri ai CCR ca dreptul la viata este cel mai important drept al omului si ca nu exista nicio opozitie intre conceptul de drepturile omului si securitatea individuala sau nationala. Directorul Serviciului Roman de Informatii s-a aratat surprins de faptul ca fostul sef al DNA nu poate privi lucrurile si din aceasta perspectiva, mai ales ca a activat in domeniul implementarii si aplicarii legii.


Prezentam discutia dintre seful SRI George Maior si moderatorul emisiunii “Vorbeste liber”, de la TVR 1, Sorin Avram, cu privire la “Legea Big Brother”:

S.Avram: Si, pentru ca tot discutam despre aceasta problema, Curtea Constitutionala a decis ca Legea 82/2012, lege cunoscuta ca Big Brother, asa e cunoscuta la nivel public, ar fi neconstitutionala. Este vorba despre Legea privind retinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de comunicatii electronice. Aceasta a fost promulgata de presedintele Romaniei in 12 iunie 2012. Legea prevedea obligativitatea furnizorilor de telefonie si de internet sa retina, timp de 6 luni, anumite date ale abonatilor, care sa fie trimise, la cerere, autoritatilor din domeniul sigurantei nationale pentru actiunile de prevenire, cercetare, descoperire si urmarire a infractiunilor grave. Asadar, Curtea Constitutionala a respins legea. Am vazut o reactie de nemultumire din partea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi si as dori sa o urmarim. (...)

G.Maior: Da. Aceasta decizie pe care eu nu o comentez, e dreptul Curtii, nu se comenteaza, deja e faza standard, o decizie a unei Curti din sistemul judecatoresc sau in acest caz Curtea Constitutionala, dar nu ma pot retine sa nu subliniez efectele ei. In primul rand, practic, aceasta lege ne creeaza vulnerabilitate majora prin faptul ca lasa un vacuum juridic total. Deci, noi nu mai avem lege in acest moment pe anumite capabilitati tehnice cu care operam. Si ma refer acum, doamna Kovesi s-a referit la domeniul aplicarii legii, ma refer la securitatea nationala. Deci, daca noi dorim sa operam tehnic cu anumite mijloace specifice in ceea ce priveste o chestiune terorista sau de contraspionaj nu putem face acest lucru in acest moment, ceea ce nu este cazul in niciun stat european. Toate statele europene au avut aceasta problema, de a-si adapta legislatia la o decizie a Curtii de Justitie a Uniunii Europene. Au facut-o foarte rapid. Noi, in acest moment, nu avem niciun fel de legislatie si niciun fel de posibilitate de a apela la alte modalitati tehnice pe chestiuni pe care alta data le puteam opera, repet, in doua domenii importante: terorism si contraspionaj. Ma refer la securitatea...

S.Avram: Bun, si, atunci, cum procedati sau ce asteptati?

G.Maior: Asteptam o noua lege. Asa cum a spus si Curtea, in 45 de zile ar trebui sa fie elaborata, dar ma intreb, retoric, daca pe un fundal, oricum e destul de intens deja, de campanie electorala, Parlamentul va aborda probleme de securitate nationala. Deci, hai sa fim seriosi, n-o va face. Vom intra, probabil, in 2015, fara aceasta lege. Poate Guvernul s-ar gandi la nivelul unei ordonante de urgenta, dar ma indoiesc si de acest lucru, sa regleze, cel putin pe aceste domenii ale securitatii nationale, aceasta chestiune, fapt care ne obliga la folosirea altor mijloace, mult mai costisitoare si cu o eficienta mai scazuta, pentru a ne indeplini misiuni altfel importante pentru securitatea cetatenilor.

(...)

S.Avram: Revenind la decizia Curtii Constitutionale, au fost unele voci care au spus ca aceasta decizie a Curtii este buna pentru ca ajuta la protejarea unor drepturi si libertati cetatenesti care, altfel, ar fi fost incalcate, daca decizia Curtii ar fi fost invers data.

G.Maior: Este o chestiune falsa. Chiar este un domeniu de expertiza pentru mine cel al drepturilor omului si tocmai explicam, anterior, ca nu este nicio opozitie intre conceptul de drepturile omului si securitatea individuala sau nationala. Dimpotriva, eu cred ca cel mai important drept al omului, si poate ma asculta si membrii Curtii Constitutionale, este dreptul la viata. La viata. Si eu cred ca fiecare gandeste aceasta chestiune si ma mir ca oameni care au activat in domeniul implementarii, aplicarii legii, sa spunem, la domnul Morar, de exemplu, care este in Curtea Constitutionala, nu poate privi...

S.Avram: Va referiti la fostul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, da?

G.Maior: Da, exact la el ma refer, nu poate privi lucrurile si din aceasta perspectiva, un om pe care il apreciez foarte mult. Dar iata ce efecte are o asemenea decizie. Si ma refer strict la domeniul securitatii nationale. Doamna Kovesi a vorbit de domeniul aplicarii legii.

S.Avram: Deci trebuie sa spunem, pentru telespectatorii nostri, ca aceasta decizie a Curtii a fost luata cu unanimitate de voturi.

G.Maior: Da, foarte bine...

S.Avram: Adica inclusiv domnul Morar a votat...

G.Maior: Da”.

Comentarii

# unul din lumea cea mare date 12 September 2014 11:56 +16

pai chiar daca el a fost cel mai mare UTILIZATOR al ascultarilor ilegale ,TREBUIE si el sa faca ceva cumva ,ca doar se apropie vertiginos sfirsitul eopcii naziste basificate(la dracu vad ca din ce in ce se lateste sintagma mea epoca nazisto basista)TREBUIE SA INCERCE SA SE PROTEJEZE,stie ca urmeaza sa fie ,,linsat in piata publica,,acest procurator INFRACTOR.........,,SI MULTI VOR MAI URMA,, ca sa/l citez pe imperiul raului

# remember date 12 September 2014 22:45 +6


Citeza pe unul din lumea cea mare
pai chiar daca el a fost cel mai mare UTILIZATOR al ascultarilor ilegale ,TREBUIE si el sa faca ceva cumva ,ca doar se apropie vertiginos sfirsitul eopcii naziste basificate(la dracu vad ca din ce in ce se lateste sintagma mea epoca nazisto basista)TREBUIE SA INCERCE SA SE PROTEJEZE,stie ca urmeaza sa fie ,,linsat in piata publica,,acest procurator INFRACTOR.........,,SI MULTI VOR MAI URMA,, ca sa/l citez pe imperiul raului
UNULE, de data asta cred ca te inseli.Morar a fost,este si va fi credincios lui Basescu dar nu si securistilor(sri-istii sunt "securismului cu fata umana" :lol: :lol: ) iar atat basescu cat si Morar, asa tampiti cum par, nu vor sa fie slugile securistilor ci doar partenerii lor de "petreceri".Asa se explica reactia "nornala" a lui Morar.Oricat de tampit pare, nu-i atat de idiot incat sa-si doreasca sa traiasca ,el si familia lui, intr-o dictatura securistica 100%.Prietenia cu basescu s-a bazat pe servicii reciproce. :lol:

# remember date 12 September 2014 22:51 +5

Situatia creata, ca-n fabula "Boul si vitelul", are un deznodamant neasteptat:vitelul ii da o copita-n bot boului!! :lol: :lol: :lol: :lol: Mi se pare normal ca boul Maior sa fie suparat!!! 8) 8) 8) <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> <img src=ops:' />

# remember date 12 September 2014 22:56 +6

rectific in prima postare-...sri-istii sunt" puii securismului cu fata umana", adica pozeaza in oameni dar n-au nimic comun cu ei 8) 8) 8) :lol: :lol:

# De e scos din CCR fantele de treflă date 16 September 2014 10:26 0

De e scos din CCR fantele de treflă pe care se certau Băse & 2MAC - poate cei doi se vor îmbîrliga iar și îl vor consola cu un job și mai baban în viitorul mandat al lui Nuți spaima ... moldovenilor sau al euroflașnetei ...

# Morar este un erou al acestei țări date 16 September 2014 10:42 0

„Daniel Morar este un erou al acestei țări și ar trebui să fie recunoscut ca atare.” Opinia de nezdruncinat a celui samurai fragil, nov, 2013. Guzganii ăia amatori să ridice statuie la trădătorii de neam nu fac nimic concret. Așa eroi - așa admiratori... http://www.dcnews.ro/monica-macovei-daniel-morar-este-un-erou-al-acestei-tari_390018.html#sthash.nsrn4M8g.dpuf

# unul din lumea cea mare date 12 September 2014 23:41 +2

ptr remember//citesc cu foarte mare atentie comentariile tale.acum omiti un singur lucru extrem de complex din ecuatia umana, INFIPT ADINC IN NOI....INSTINCTUL DE SUPRAVIETUIRE si cind afirm asta ma bazez pe vorba romaneasca ,,maieul este mai aproape decit camasa,,......oricit de prieten este morarul cu imperiul raului se gindeste sa supravietuiasca si pe cont propriu,caci nu are certitudini ,,colective,,.......si asta/i demonstrat dupa parerea mea de tacerea din ultima vreme ,vazint ca si amr i/a facut plingere si mai ales citind comentariile extrem de ,,favorabile,, si de pe luju(printre altele)

# remember date 13 September 2014 23:13 +2

UNULE, nu este locul si nici spatiul pentru studii psihologige dar indraznesc sa ta contrazic (pe scurt :lol: :lol:).In noi toti cei constienti de faptul ca existam efemer ,salasuieste spiritul de conservare dar cei mai multi dintre noi facem "nebunii" ce la prima vedere par inexplicabile, cum ar fi loialitatea fata de ceva cunoscut si frica de entitati nedefinite.Cred ca si Morarul i-a ramas fidea "nasului din suflet" chiar daca in mintea lui nu-i acorda prea multe sanse.Postul pe care-l ocupa in prezent il face sa-i priveasca de sus chiar si pe securisti de tip Maior, pentru ca mai devreme sau mai tarziu crede ca si Maior va avea nevoie de serviciilei Morarului pentru as legitima omul in fruntea tarii.Corbi la corbi isi scot ochii(asa cum se intampla acum cu basescu!! :sigh:) dar nu direct si nu inainte de as vedea cascavalul in cioc. :lol: :lol: Fabulele ar trebui adaptate noilor conditii,.... din cand in cand :roll: :roll: :P 8) 8)

# unul din lumea cea mare date 14 September 2014 12:18 +1

ptr remember//oricum y,re welocome to make comments!!!! nu/s detinatorul adevarului absolut!!!!si ramine interesata parerea ta (ptr mine) de asta te si citesc cu atentie.cit despre morarul si imperiul raului,convingerea mea este ca se vor razbuna pe ei(nu/mi spune de chestia crestina razbunarea arma prostului,si celalalt obraz)in primul rind ONORABILII MAGISTRATI SI PROCURORII ADEVARATI,vor gasi ,,fisuri,,legale sa le administreze JUSTITIA .SI PENTRU CA FABULELE AU AJUNS IN EPOCA COMPUTERULUI as zice eu ca never say never(gindindu/ma la morarul imperiului raului)

# unul din lumea cea mare date 14 September 2014 12:23 +1

erata, se citeste ,,interesanta,,parerea ta

# remember date 14 September 2014 16:00 +2

Thank you for your patience. You can be certain that my respect and consideration for your opinion. :roll: :roll: :roll:

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 14 September 2014 22:35 0

PTR REMEMBER//TKS I APPRECIATE!

# Dacă vă iubiți de ce nu vă luați? date 16 September 2014 10:31 0

Dacă vă iubiți de ce nu vă luați? De nu sunteți puradei de grădiniță încercați să fiți mai sobri, nu e locul cel mai potrivit să dovedim că știm araba, Xhosa or limba rusă :lol: :D :lol:

# obiectiva date 13 September 2014 09:33 +5

UNDE ERA SRI ul SA TIPE SI ATUNCI IN PUBLIC ????  ``pădure a statului cu o suprafață de douăzeci de ori mai mare decât Municipiul Miercurea Ciuc a devenit ținta unor politicieni din UDMR într-un complicat proces de retrocedare. O asociație privată revendică 21.000 de hectare ale unei foste regii a statului de dinainte de comunism doar pentru că îi poartă numele: “Bunurile Private Ciuc”. ONG-ul a demarat anul trecut un alt proces pentru pădure după ce în ultimii paisprezece ani demersurile lor s-au blocat în mai multe instanțe judecătorești, scriu jurnaliştii de la RISE Projects``.SURSA COTIDIANUL.RO

# remember date 13 September 2014 23:25 +3


Citeza pe obiectiva
UNDE ERA SRI ul SA TIPE SI ATUNCI IN PUBLIC ????  ``pădure a statului cu o suprafață de douăzeci de ori mai mare decât Municipiul Miercurea Ciuc a devenit ținta unor politicieni din UDMR într-un complicat proces de retrocedare. O asociație privată revendică 21.000 de hectare ale unei foste regii a statului de dinainte de comunism doar pentru că îi poartă numele: “Bunurile Private Ciuc”. ONG-ul a demarat anul trecut un alt proces pentru pădure după ce în ultimii paisprezece ani demersurile lor s-au blocat în mai multe instanțe judecătorești, scriu jurnaliştii de la RISE Projects``.SURSA COTIDIANUL.RO
Unde erau sri-istii???La supraveghat actiunea, la numarat si impartit banii!! :lol: :lol:Ai verificat cv-urile sefilor ONG-ului???Vei fi surprinsa ce vei descoperi printre "moliile de lemn udmr-iste"!!!Am curaj sa pariez ca se invart pe-acolo si ceva fosti angajati ai serviciilor ,"pensionati" desigur si....fara n legatura cu serviciile actuale...reformate! :lol:

# obiectiva date 13 September 2014 13:56 +5

dar de sacii cu valuta transportati peste granita pentru LUKOIL, ca sa nu fie declarati, EVAZIUNE FISCALA...cu ELICOPTERELE SRI , CE MAI STII , MAIOR ????

# obiectiva date 13 September 2014 14:01 +2

dar de JUDECATORII ACOPERITI din justitie, ce mai spui, bre, MAIOR ? v-am spus eu ca dupa 11.09.2014 vin cu nume noi ??? COSTICA DITA , aterizat de la vrancea, cu trese pe umar a respins plangerea impotriva ordonantei date de parchetul dpl curtea de apel BACAU, ordonanta care trebuia SEMNATA de porcuror general SENTES, nu de un ANONIM, a mers in fata lui costica dita...de la SRI....BUN prieten cu alde TONI NEACSU...... SI AU SCAPAT-O PE JUDELE DANILA DE L ATRIB BACAU....ACU ` INTELEGETI DE CE VOI TRIMITE TOT LA DNA ??? MACAR KOVESI ESTE SINGURA CARE MAI MUNCESTE IN TARA ASTA ..........isi merita steaua si medaliile.......

# obiectiva date 13 September 2014 14:03 +2

la parchetele comune se dau NUMAI ORDONANTE DE CLASARE, INCLUSIV AVOCATILOR ........ce sa mai spunem de `MAGISTRATI`?

# obiectiva date 13 September 2014 14:08 +2

Ce faci cind ai proces si feciorul tau este seful Tribunalului Badiu Dita de la Rastoaca, tatal judecatorului Costica Dita, presedintele Tribunalului, se judeca pentru fix o palma de teren cu un vecin, iar actiunea a ajuns deja pe rolul instantei, dupa o mica escala pe la DNA u “Tatal sau este presedintele Tribunalului, fratele este fostul sef de la Penitenciar, cum sa nu dea curs magistratii la tot ce inseamna cerere in instanta”, spune cealalta parte din dosar, un consilier din Rastoaca u omul a cerut stramutarea dosarului pentru a beneficia de judecata dreapta u judecatorul Costica Dita declara ca vrea ca dosarul sa se stramute cit mai departe intrucit nu-l intereseaza terenul tatalui sau. Terenul pentru care Ion Boldeanu, consilier local la Rastoaca, se judeca cu Badiu Dita, tatal judecatorului Costica Dita, presedintele Tribunalului Vrancea, se afla intr-o zona in care pretul pamintului nu depaseste 2.000 lei hectarul.  SURSA VREMEA NOUA.

# remember date 13 September 2014 23:33 +1

Vezi cat de" tineri" si implicati sunt toti oamenii astia mentionati mai sus???E bine de stiut ca toti beneficiaza de imunitate pe viata, cum numai cei din servicii beneficiaza, spre deosebire de basesecu, ce se pare, are doar imunitate "partiala". 8) 8) 8) 8) :D :D :D

# obiectiva date 14 September 2014 08:51 +3

VAD, mai, remember, de aceea ii BLESTEM zi si noapte, cu pauza de somn...``CJ Vrancea, instituţia unde lucrează rudele judecătorilor Un alt om de încredere al lui Oprişan este Vasile Pintilie, şeful de la Administraţia Naţională „Apele Române”, cel desemnat tot de Oprişan să conducă, în calitate de director executiv, proiectul pe bani europeni Vranceaqua, program derulat tot prin CJ Vrancea. Vasile Pintilie este căsătorit cu Dorina Pintilie, magistrat pensionat anul trecut. Ea a fost judecătoare la Judecătoria Focşani. Actualul preşedinte al Tribunalului Vrancea, Costică Diţă, îşi are unchiul, pe Dumitru Diţă, angajat ca director la Direcţia Economică din acelaşi Consiliu Judeţean Vrancea, în subordinea lui Marian Oprişan.   „Singurele relaţii pe care Tribunalul le are cu politicul sunt pe partea de finanţare, nu avem altfel de relaţii. M-aţi zăpăcit cu ruda mea din Consiliul Judeţean Vrancea. Dacă mă aud cu el o dată pe an este mare lucru``.  SURSA ZIARUL DE VRANCEA

# obiectiva date 14 September 2014 08:53 +3

MAFIA LUI OPRISAN pe care il boceste de zor si LUJU.......PDL = PSD= ACEEASI MIZERIE.......a serviciilor secrete ...sa NU il uitam pe OPREA sef de trib la UNPR.......

# obiectiva date 14 September 2014 08:55 +3

TONI NEACSU, vestita ta carte, ``CONVINGE JUDECATORUL`` :sad: , e apa de ploaie daca EXISTA ordin de la SS............de la politic, daca sunt la mijloc banii, erlatiile si interesele !!! BINE CA NU AM CUMPRAT/O SI EU ! aruncam banii pe care nu prea ii am, pe geam..... :sad:

# simona date 12 September 2014 12:25 +16

pina una alta, maior sa fie legat impreuna cu base ptr inalta tradare: permiterea rusilor de a ne falimenta industria strategica, gojdu, tezaurul, interlopii care se infrateau cu presedentia si acoperirea evaziunilor masive etc. a inceput maior sa faca cioc si sa ne arunce praf in ochi cu gainarii d astea? el are de raspuns la intrebari mari!

# r date 12 September 2014 13:56 +11

DL. MAIOR pana in present nu a fost vizibil in media! la apropierea sfarsitului regimului base observ ca devenim interesati de securitatea cetateanului!dar falimentarea industriei de aparare, dar incredintarea exploatarii resurselor subterane unor companii straine, falimentarea Oltchim, ARPECHIM, scenariul cu cei 4 ziaristi ostatici luati de HAISSAM, raderea padurilor in HARCOV, nu a reprezentat atentat la siguranta nationala? si eu cred ca se face vinovat de inalta-tradare!

# Tudorel date 12 September 2014 20:52 +3

Acum merge : ”scape cine poate!”. Realitatea e ca fiecare fapta isi are rasplata, mai devreme sau mai tarziu dar vine. De obicei ne pedepsim singuri. Nu este un iad mai infricosator decat cel pe care ni-l facem noi insine!

# obiectiva date 12 September 2014 12:41 +9

ati uitat de INDUSTRIA DE ARMAMENT VANDUTA ISRAHELLIENILOR......????

# obiectiva date 12 September 2014 13:04 +7

pana si oana cuzino a divortat de israhellianul ei milionar....si MAIOR mai e casatorit cu MOSSAD ul ?

# unul din lumea cea mare date 12 September 2014 13:11 +4

ptr obiectiva//CORECT!!!!!!!!!! nimeni nu spune nimic de migurile care au fost ,,remodernizate,, CU UN CIP SI CARE AU FOST DOBORITE PRIN SATELIT..........SI AU MURIT PILOTI ROMANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si eu obiectivo as mai avea o intrebare.grecii sint in NATO???intrebare!!!!!!!!????? DACA GRECII SINT IN NATO CUM DE EI CUMPARA TANCURI DE LA RUSI(care/s si mult mai ieftine si mult mai bune ,caci sa nu uitam ca I/AU ZAPACIT CU T 34 PE NEMTI SI LA COMPARATIE CU CELElalte au avantaje nete) chestia cu grecii ca AU CUMPARAT ACUM VREO 3 ANI TANCURI DE LA RUSI NU ATI STIUT!!!!!!!!asta/i avantajul de a umbla in lumea cea mare!!!!!!!stire(asa cum v/am spus si de ebola cind nimeni nu auzise) AU INCEPUT ,,SCARMANELI,, DE VREO 10 ZILE INTRE CHINEZI SI JAPI.razboiul este in PLINA DESFASURARE SI BAS SI ALCOOLITII VA PROSTESC!!!!!!!!!!!!!!!!!ROMANIA IN SCURTA VREME O SA FIE ,,TEREN DE JOACA,,....!!!!!!!!!!!

# obiectiva date 12 September 2014 13:16 +3

ELBIT e la bacau, ii stiu eu pe astia....singura noutate pentru mine este ca grecii au cumparat de la rusi, dar rusii NU cumpara de la francezi si germani ? TOTUL ESTE O CLOACA........ :-x

# unul din lumea cea mare date 12 September 2014 13:28 +3

ptr obiectiva//au ,,cumparat,,ca sa mascheze ca AU FURAT PRIN SPIONAJ INDUSTRIAL,alte tehnologii mult mai sensibile.II VEZI TU PE RUSI PROSTI???EU NU(numai prostii ii cred prosti pe rusi,eu stiu una si buna KGB/UL ASTEAPTA SI 20 DE ANI CA SA FACA O MISCARE PE TABLA DE SAH)

# obiectiva date 12 September 2014 13:51 +2

cum sa ii cred prosti pe rusi ???  :eek: de horezu ai mai scris, valorile s-au mutat mai demult ??? ;-)

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 12 September 2014 13:59 +2

ptr obiectiva//da valorile actuale au fost ,,mutate,,(ascunse)de ceva luni(altfel nu dadeam stirea).stiu ca am mai scris de horezu dar mi/a placut si am reactualizat stirea poate altii nu au citit si poate vor cauta

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 12 September 2014 13:23 +2

N.B.//sa va mai spun din sursele mele ca in FOARTE MARE SECRET S/AU EVACUAT dintre VALORILE(cele care nu au fost date spre garantareA imprumuturilor la f.m.i. -tablouri,carti rare,manuscrise,tezaur bisericesc,cosoni)PASTRATE LA BNR spre diverse loccuri,,de pastrare,,(in ro ).si aici este o ,,poveste,,draguta ,,CUM A FOST EVACUAT TEZAURUL LA MINASTIREA HOREZU(cine mai citeste istorie stie)

# obiectiva date 13 September 2014 09:36 +2

asta in timp ce si baSSescu , si ponta urla pe toate televiziunile ca NU exista nici un  PERICOL PENTRU ROMANIA......DE CAND A INCEPUT DEZORDINEA IN UKRAINA.....

# obiectiva date 12 September 2014 12:51 +8

cum dracu vreti sa treaca de CCR legea BIG BROTHER daca a PICAT LA NIVEL EUROPEAN ? na, ca aduce ceva bun si batrana europa.......iesiti din UE si aplicati-o ! 

# ioan duscas date 12 September 2014 13:18 +3

DE. PESTE OPT ANI DE ZILE VIATA INTIMA A UNUI ROMAN CINSTIT A FOST TRANSFORMATA IN SPECTACOL DE INTERES PUBLIC DE CATRE O TRUPA DE INFRACTORI DIN INTERNE,SERVICII SI JUSTITIE ! CRIMINALI CU PRETENTII DE OAMENI AI LEGII MA FACURA SUSPECT DE TERORISM PE BAZA DE INTERCEPTARI DE FILME SI ALTE EMISIUNI DE TELEVIZIUNE ! SI NU IE GLUMA ! CRIMINALI DIN INTERNE ,SERVICII SI JUSTIȚIE COORDINEAZA SI DERULEAZA ACTIUNI PUR CRIMINALE IMPOTRIVA MEA SI A FAMILIEI MELE DE PESTE OPT ANI DE ZILE !NU AM NIMIC IN ABSOLUT CU NEAMUL TIGANESC DAR DE PESTE OPT ANI DE ZILE ACESTI CRIMINALI IMI DIRIJEAZA ZILNIC PE URME GASTI TIGANESTI IN SCOPUL IZOLARII MELE DE ABSOLUT ORICE PERSOANA SI IN SCOPUL DISCREDITĂRII MAXIME PE ACEASTĂ CALE ! Și ACEȘTI CRIMINALI PRETIND CĂ AR FI OAMENI AI LEGII !!

# ioan duscas date 12 September 2014 13:29 +1

DE PESTE OPT ANI DE ZILE O TRUPA DE CRIMINALI CU EPOLETI AU CHELTULIT PESTE UN MILIARD DE EURO DEC LA BUGET IN SCOPUL FINANTARII ZILNICE DE ACTIUNI INFRACTIONALE INDREPTATE IMPOTRIVA MEA SI A FAMILIEI MELE ! ACESTI CRIMINALI SE FOLOSESC DE NISTE SATELITI ULTRA PERFORMANȚI IN SCOPUL PROVOCĂRII DE CLIPIRI ȘI TRESĂRIRI REFLEXE PE BAZA CĂRORA ACEIAȘI CRIMINALI SUSȚIN CĂ UN OM CINSTIT AR AVEA PREOCUPARI INFRACȚIONALE !! SOCOTEALA ESTE CĂ ACEȘTI CRIMINALI CUNOSC CU EXACTITATE CEA CE AM FĂCUT IN FIECARE SECUNDĂ ȘI UNDE AM FOST ÎN FIECARE SECUNDĂ DE PESTE OPT ANI DE ZILE ! DAR ACEIAȘI CRIMINALI MA SUSPECTEAZA CA EU AS FI FOST ÎN ALTE PĂRȚI ȘI AȘ FI FĂCUT ALTE SOCOTELI !

# rasputin date 12 September 2014 13:40 -5

Spanzura-te singur, dementule, sau nu mai scrie ! Trateaza-te sau cerem LUJU sa te interzica pe site !

# obiectiva date 12 September 2014 13:52 +4

lasa, mai , omul sa isi strige necazul ........ca e si necazul nostru ! :sad:

# lujunita date 12 September 2014 16:20 +2

Cel mai amuzant e ca distinsul are  ,,expertiza” in drepturile omului, conform propriei ziceri de mai sus! :lol:

# Valeriu Mangu date 12 September 2014 19:30 -2

Articolul “O idee: referendum pentru deconspirarea ofițerilor “acoperiți” care candidează la funcția de Președinte al României!”, pe: http://ascunzisuri-constitutionale.eu

# Tudorel date 12 September 2014 20:44 +2

Parca si Hitler spunea ceva pe aproape privind interesul imperiului de o mie de ani. Chiar daca montezi camere si in vasul de toaleta!? Pe langa ”enteresul” asa zis national, democratia este un simplu moft! Precum si alte mofturi ca libertatea, dreptul la intimitate si la propria imgine, etc., etc., toate astea in lada de gunoi a istoriei, satrapul sa traiasca! ”Apararea” vietii mocofanului este baza, chiar daca il tii dupa gratii!? Abila acoperire, sub ea poti face orice marsevie! Apar viata, domnule!!!! Chiar crede ca are de a face cu o gloata de prosti??? Nu cred, de fapt nici nu-i pasa! Vox populi vox rei? Aiurea, asta a murit odata cu latina!

# Valeriu Mangu date 12 September 2014 22:53 -2

Articolul "O primă metodă care l-ar scoate din cursa prezidențială pe dl. Victor-Viorel Ponta chiar din turul I al alegerilor pentru funcția de Președinte al României", pe:  http://ascunzisuri-constitutionale.eu

# Sluga lui Baisexu date 13 September 2014 09:50 +1

pai acest slugoi a votat dupa cum i sa ordonat si nu dupa constiinta lui,numai dupa acest gest iti poti da seama cu adevarat ce hram poarta acest pupincurist.

# pol date 15 September 2014 14:07 0

Cred ca nu a stiut sau nu a inteles ce anume voteaza...Ori a vrut sa arate ca i se rupe stanga de ascultatorii de serviciu, fiind ajuns intr-o pozitie suprema!

# cicero date 15 September 2014 14:08 0

Ca si fostul valet al ambasadorului Marii Britanii la Ankara, platit pentru serviciile sale c u"lire sterline false " si botezat de germani Cicero :)) trebuie sa scrie o carte.

# zau? date 16 September 2014 01:40 0

Ce drepturile omului? asta-i ultima gargara a intelighentiei. Omul nu are nici un drept in Romania, tara cu un sistem mafiot. 

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii