SERVICIILE LUI BASESCU – SRI si SIE, acuzate ca au sabotat constituirea Comisiei senatoriale de anchetare a fugii lui Omar Hayssam din Romania, pentru a nu permite desecretizarea unor documente cheie. Initiatorul Comisiei, fostul senator Marius Marinescu: "Din doua directii venea blocajul, serviciile secrete care aveau ancheta lor si cei care au beneficiat de afacerile oneroase ale lui Omar Hayssam"

Scris de: Elena DUMITRACHE

26.07.2013 18:17
Vizualizari: 9830

 

Nimeni nu stie nici pana in acest moment cum a iesit Omar Hayssam din Romania si cine l-a ajutat sa se faca nevazut la scurt timp dupa ce a fost eliberat. S-au creat legende in jurul vapoarelor cu berbecuti in care s-ar fi ascuns sirianul, dar s-a speculat si ideea ca Hayssam a iesit din tara cu ajutorul serviciilor de informatii din Romania. Cat de aproape de adevar este aceasta ipoteza, nu stim, insa in mod cert exista un dram de adevar in aceste supozitii. Altfel, nu ne explicam de ce la fiecare incercare de aflare a adevarului in cazul Hayssam serviciile secrete devin surdomute, ba mai mult, in unele situatii trag sforile necesare pentru ca investigatiile jurnalistilor sau chiar ale unor oameni ai legii sa nu avanseze.


In acesta situatie s-a aflat si Marius Marinescu, fost senator in legislatura 2004-2008, care a fost printre putinii curiosi sa afle ce sa intamplat cu sirianul Omar Hayssam si cum a reusit teroristul sa iasa din tara. Demersurile sale de a desfasura o ancheta parlamentara in scopul investigarii parasirii Romaniei de catre sirian Omar Hayssam au fost insa zadarnicite de serviciile secrete si imixtiunea lor in Parlament pentru a impiedica desecretizare unor documente legate de fuga lui Hayssam.

Fostul parlamentar Marius Marinescu a depus in data de 30 aprilie 2008 "Proiectul de Hotarare privind infiintarea Comisiei de ancheta avand drept scop investigarea parasirii Romaniei de catre numitul Omar Hayssam". Ulterior, dupa ce a strans 46 de semnaturi de la senatorii care au fost de acord cu obiectivul Comisie, Parlamentul a aprobat infiintarea acesteia. In Hotararea nr. 17 din 6 mai 2008 se preciza ca odata cu infiintarea comisiei de ancheta pentru investigarea parasirii Romaniei de catre Omar Hayssam se desecretizau toate documentele ce sunt legate de parasirea ilegala a tarii de catre sirian, Senatul solicitand in acelasi timp tututor organelor statului, institutiilor abilitate si organizatiilor sa puna la dispozitia comisiei orice informatie care ar putea ajuta la desfasurarea anchetei.

Stupoare insa, cand a fost vorba sa fie desemnati cei sapte membri ai Comisiei, grupurile parlamentare din Senat s-au facut ca ploua si prin urmare Comisia nu a functionat niciodata, desi infiintarea ei era aprobata de Plen. In schimb, reprezentantii clasei politice, unii chiar membrii ai Guvernului, anuntau ca, in urma cercetarilor, Comisia de ancheta senatoriala a stabilit ca nu exista nicio implicatie din partea autoritatilor in fuga lui Hayssam.

Marius Marinescu: "Cei doi sefi ai marilor servicii secrete de astazi, Teodor Melescanu de la SIE si George Maior de la SRI, care atunci erau colegi cu noi in Parlament au refuzat sa semneze infiintarea comisiei de ancheta parlamentara in cazul Hayssam"

Initiatorul proiectului de infiintare a Comisiei de ancheta senatoriala, Marius Marinescu, a relatat pentru Lumeajustitiei.ro cum s-au desfasurat evenimentele in ceea ce priveste ancheta parlamentara in cazul sirianului Hayssam si cine a avut interesul ca documentele privind parasirea Romaniei de catre Hayssam sa nu fie desecretizate niciodata: "Grupurile parlamentare nu au vrut sa delege niciun reprezentant pentru a se alcatui comisia. Era vorba de 7 membrii, fiecare grup trebuia sa delege cate un reprezentant, iar partidul care avea majoritatea parlamentara avea 51% membri in Comisia de ancheta pentru investigarea parasirii Romaniei de catre Hayssam. Comisia nu a functionat niciodata pentru ca nu au fost desemnati membri din partea fiecarui partid. Cei mai tare i-a durut pe ei ca am obligat institutiile statului sa desecretizeze toate actele legate de fuga lui Omar Hayssam din tara.

Ca sa ne dam seama de cum au incercat serviciile sa impiedice infiintarea acestei comisii este suficient sa ne uitam pe Hotararea nr. 17 din 6 mai 2008, care a aparut si in Monitorul Oficial nr. 357/8.05.2008 in data din a Senatului unde 46 de sentori au semnat pentru constituirea acestei Comisii de ancheta. Acolo a semnat si Rodica Stanoiu, care a fost ministrul de Justitiei, si Radu Stroe care e ministru de Interne si Ion Taracila care a fost ministru de Interne, erau si ei interesati sa vada ce s-a intamplat cu fuga lui Hayssam. Dar pana la urma cine nu a semnat? Cei doi sefi ai marilor servicii secrete de astazi! Teodor Melescanu de la SIE si George Maior de la SRI, care atunci erau colegi cu noi in Parlament si carora le-am facut cunoscut proiectul meu, dar au refuzat.

Raportul Comisiei trebuie sa il dam undeva in octombrie 2008, dar nu am mai facut-o pentru ca nu am avut cu cine. La ceva timp, a iesit si Blaga, care era atunci ministru de Interne, si a afirmat ca a fost o comisie de ancheta parlamentara care a avut o finalitate si s-a ajuns la concluzie ca nu am avut nicio implicatie. Mintea! Se refera la Comisia care nici nu apucase sa functioneze. Nu stiu ce interes a avut de a mintit. Ancheta respectiva nici nu a apucat sa functioneze, desi era obligata sa functioneze in baza Hotararii adoptate de Senat. Au fost interese destul de mari. Nimeni nu a vrut sa se desecretize toate documentele care tin de Omar Hayssam".

Marius Marinescu: "O putere l-a imbogatit pe Omar Hayssam, a facut afaceri cu el, beneficiat de afacerile lui oneroase, l-a lansat si l-a protejat, iar o alta putere, care era foarte apropiata de serviciile secrete, l-a ajutat sa scape in 2006"

In opinia fostului senator, nu s-a dorit niciodata desecretizarea documentelor referitoare la parasirea Romaniei de catre sirianul Omar Hayssam, si asta pentru ca toate puterilor politice aveau interesul de a tine secrete aceste informatii. Motivul ar fi acela ca fiecare dintre "puteri" a avut, la un moment dat, legaturi extrem de stranse cu Omar Hayssam: "Putem sa facem analiza in felul asta: o putere l-a imbogatit pe Omar Hayssam, a facut afaceri cu el, beneficiat de afacerile lui oneroase, l-a lansat si l-a protejat, iar o alta putere, care era foarte apropiata de serviciile secrete si stia ca este o ancheta in desfasurare l-a ajutat sa scape in 2006. Implicarea in cazul Hayssam vine din partea a doua puteri politice. Pana la urma al cui era interesul sa nu se afle de fuga lui Omar Hayssam? Serviciile secrete care aveau o ancheta a lor la timpul respectiv si cei care au beneficiat de afacerile oneroase ale lui Omar Hayssam. Din doua directii venea blocajul de a nu se afla de fuga lui Hayssam".

Marius Marinescu: "Virgil Ardelean de la DGIPI m-a felicitat ca am infiintat aceasta Comisie si imi spunea ca este increzator ca in acest fel se vor lamuri lucrurile in cazul Hayssam"

Pe de alta parte, fostul senator ne-a mai declarat ca unul dintre fostii sefi ai serviciilor speciale l-a felicitat in momentul in care a auzit de initiativa sa parlamentara de a desecretiza documentele privind fuga lui Hayssam, spunandu-i ca doar in acest fel se vor lamuri lucrurile: "Vreau sa spun ca, la scurt timp dupa ce s-a aprobat infiintarea Comisiei de ancheta, mi-a telefonat Virgil Ardelean de la DGIPI pentru a ma felicita ca am infiintat aceasta comisie si imi spunea ca este increzator ca in acest fel se vor lamuri lucrurile. Un alt aspect important este ca prin 2007, judecatorul Iulian Dragomir de la Inalta Curte, care pe vremea aia era detasat in functia de presedinte al Oficiului de prevenire a actelor de spalare de bani si finantarii terorismului, ma rugase sa propun modificare Legii 656/2002, privind prevenirea si sanctionarea spalarii de bani si a finantarii terorismului in sensul de a ne alinia cerintelor europene si de a aplica sanctiuni penale pentru finantarea actelor de terorism".

*Cititi aici Hotararea nr. 17 din 6.05.2008 privind infiintarea Comisiei de ancheta avand drept scop investigarea parasirii Romaniei de catre Omar Hayssam

Comentarii

# unul din lumea cea mare date 26 July 2013 19:05 +14

nimeni nu vrea sa stie!!!!!nu vreti sa stiti!!!!!!!simplu basescu l/a dus la aeroport.in.trebuie dat jos si condamnat pentru inalta tradare punct .ca sa nu/mi aduc aminte si de ,,nu mi/am propus nici eu nici guvernul,nici bnr sa scoatem tara din criza,,!!!!!coroborati cu juramintul de presedinte!!!!!!!!!!!!!

# dan date 26 July 2013 19:44 +14

vasile blaga l-a scos din tara pe omar.

# livia date 27 July 2013 18:49 +6

Blaga doar un trepadus manevrat de teorist Basescu Traian.Omar Hayssam eliberat sa nu vorbeasca O alta legatura a lui Basescu cu terorismul este faptul ca acesta a jucat un rol important in scenariul rapirii jurnalistilor romani in Irak. Chiar Omar Hayssam, urmarit international pentru o condamnare de 20 de ani, sustine ca in timpul crizei s-a intalnit de doua ori cu presedintele Romaniei. Doctorul Mohamad Yassin fiind cel care a intermediat intalnirea. Omar a declarat ca a fost pus de presedinte sa trimita niste bani in Irak. Sirianul mai spune ca a fost interogat, in aprilie 2005, de SRI, la o locatie din Padurea Baneasa, loc in care a mai fost dus din arestul penitenciarului Rahova (in timpul arestului sau), la ordinul presedintelui Basescu. Atunci i s-a cerut sa declare ca face spionaj in Romania in favoarea Siriei. Se stie ca Haysam a fost ajutat de serviciile secrete loiale mafiotului Basescu sa paraseasca Romania.

# livia date 27 July 2013 18:56 +2

New York Magazin  a scris un material documentat, sub titlul “Basescu, umbrela pentru teroristii arabi”, care scoate la iveala faptul ca Basescu  este “un bun prieten” al teroristilor. Mai mult, jurnalistii  sustin ca exista un adevarat “clan” Basescu care se ocupa de spargerea embargourilor si sanctiunilor ONU. Astfel, cantitati uriase de arme au curs spre Sudan, Nigeria, Libia, Palestina, Iordania etc. Nu trebuie sa mai spunem, se stie deja, ca fratele presedintelui, Mircea Basescu a fost amestecat in traficul de armament, dezvaluire furnizata de jurnalistul Sorin Rosca Stanescu.Amnesty International a acuzat Romania de trafic cu arme Anul trecut, un raport al Amnesty International acuza Romania, de  livrari de arme catre Coasta de Fildeş şi Irak. Raportul, intitulat \"Blood at the Crossroads: Making the case for a global Arms Trade Treaty\", scotea in evidenta faptul ca ţara noastră ar fi vandut patru elicoptere Puma 330, in tara africana, şi diferite arme in Irak, in 2005. 

# claudia manu date 26 July 2013 19:50 +16

sub iliescu omar haissam s-a imbogatit, iar basescu l-a scos din tara

# Adelina P. date 26 July 2013 20:01 +13

Sigur ca Blaga l-a facut scapat pe Hayssam! E la mintea gainii; de ce se fac autoritatile ca ploua? 

# col[r] ionita date 26 July 2013 20:07 +1

gen. virgil ardelean si sen. marius marinescu sant mari patrioti.

# David date 26 July 2013 20:11 +2

peste 50 ani vom afla adevarul despre fuga lui Haissam

# av. Ionascu date 26 July 2013 20:16 +12

Omar haissam fiind ofiter acoperit , nu va vorbi niciodata si va iesi din inchisoare in maxim 10 ani.

# ovidiu date 27 July 2013 19:02 +4

Aveti dreptate,ofiter CIA Omar Hayssam isi incheie activitate pelanga teroristul intyernational Basescu Traian.Acesta si estemotivul pt.care mafiot Basescu e f.f.f speriat,atat de speriat incat umpla cu pisica dupa el.Jurnalistul libanez Ali Nassar,a declarat următoarele:  „Eu am studiat în România şi din această cauză urmăresc foarte atent toate evenimentele legate de această ţară. Informaţia despre transferului lui Hayssam către autorităţile române a apărut cu câteva zile în urmă. Până atunci, din câte ştiu, el se afla în Irak. Cred că serviciile secrete române nu sunt capabile să facă o asemenea operaţiune pe cont propriu. În Irak, mai ales în Kurdistan, sunt foarte active serviciile americane şi israeliene.Sa se fi saturat americanii de schelambait,sau au aflat ca Basescu pune la cale crime atroce!

# cristina date 26 July 2013 20:23 +5

ma intreb din poza dumneavoastra , care este seful Basescu sau Maior ?

# codrin date 26 July 2013 20:36 +3

sa nu mai spuna nimeni ca ion iliescu este implicat ,se vede clar ca si el a semnat pentru infiintarea acestei comisi.

# Adrian date 27 July 2013 09:58 +3

Iliescu este cel care a direcţionat tranziţia, în direcţia pe care o urmează şi astăzi. El a girat pe Roman, cel care vopsit în liberal, a uitat când striga, că nu vinde ţară, atunci când au venit nemţii la Braşov, dar a transformat întreprinderile în societăţi comerciale, deschizând drumul jafului. Iliescu l-a menţinut în guvernu\' Stolojan pe Băsescu după care,dându-şi seama ce hram poartă, la trimis la plimbare când a făcut guvernu\' Văcăroiu. Iliescu a semnat pentru că ştia, că demersul, nu va avea nici o finalitate.

# cota date 26 July 2013 21:47 +14

S.R.I.si S.I.E. nu au vrut nici atunci si nu vor vrea nici acum sa se afle adevarul despre fuga lui Hayssam.In esenta  cui au fost si atunci si  cui sunt si acum  servile  aceste servicii?Ghici Ghicitoarea mea.Desigur nu este nici o surprizasi tota lumea stie aceste lucruri,nu-i asa Domnule Profesor?

# IOAN DUSCAS date 26 July 2013 23:05 +4

HABAR N-AM CINE ESTE ACEST HASAM SI DE UNDE NOROCUL LUI S-A ACIUAT P-ACILEA DAR AM IMPRESIA KA A MUSHKAT-O KA UN BIET OIER !(KA SA NU ZIC BEKALI) ! DESI NU AM ABSOLUT NIMIC CU CHESTIUNILE ASTEA SPECIFICE SERVICIURILOR TOTUSI A DAT NOROCU PESTE MINE SA DESCOPAR KA SUNT DESCENDENTUL UNUI FOST MARE PROPRIETAR DE TERENURI IAR DAKA INTR-O TARA NORMALA UN ASEMENEA LUCRU ITI ADUCE AVANTAJE INROMANAIKA SECURISTO-INFORMATA ACEST LUCRU I-A DETERMINAT PE INFRACTORII CARE IMI FURARA MOSTENIRILE SA HOTARASCA ELIMINAREA MEA IN STIL MAFIOT SENS IN CARE DESI SUNT OM CINSTIT TOTUSI MA TREZII CU ETUCHETA DE \"SUSPECT DE TERORISM! SUSPECT DE SPIONAJ , SUSPECT DE CRIMA ORGANIZATA , SUSPECT DE TRAFIC DE PERSOANA , SUSPECT DE CRIMA , SUSPECT DE FURTURI DE ORICE TIP ADIKA DIN MAGAZINE DIN CASE , DIN BUZUNARE , ETC ! DE SAPTE ANI DE ZILE O TRUPA DE INFRACTORI DIN RANDUL PROCURORILOR INCLUSIV DNA , DIICOT , PICCJ , ETC ALATURI DE INFRACTORI DIN SERVICIILE SECRETE , MINISTERUL DE INTERNE SI JUSTITIE DERULEAZA !

# IOAN DUSCAS date 26 July 2013 23:12 +4

DE SAPTE ANI DE ZILE O TRUPA DE INFRACTORI DIN RANDUL PROCURORILOR INCLUSIV DNA , DIICOT , PICCJ , ETC ALATURI DE INFRACTORI DIN SERVICIILE SECRETE , MINISTERUL DE INTERNE SI JUSTITIE DERULEAZA ACTIUNI SRIMINALO-MAFIOTE IMPORTIVA MEA VIZAND ZILNIC IZOLAREA MEA DE ORICE PERSOANA SI DISCREDITAREA MEA PE ORICE CALE !DE SAPTE ANI DE ZILE VIATA MEA INCLUSIV CEA INTIMA A FOST SCOASA IN PUBLIC DE CATRE INFRACTORII MAI SUS MENTIONATI ! ACESTI INFRACTORI AU FACUT EFORTURI DEMNE DE O CAUZA MAI BUNA IN SCOPUL ELIMINARII MELE IN STIL MAFIOT CULMINAND CU ACTIUNI CRIMINALO-MAFIOTE IMPOTRIVA COPILASILOR MEI ! IMAGINEAZA-TI CA INFRACTORI DIN POLITIE , SRI , JANDARMERIE , DGIPI , SPP , SIE SI ALTI INFRACTORI PURTATORI DE UNIFORME CHELTUIE BANI DE LA BUGET PENTRU A FACE RAU UNOR COPII NEVINOVATI ! INCHIPUIE-TI CA INFRACTORI PLATITI DE LA BUGET ITI DIRIJEAZA ZILNIC O TRUPA DE TIGANI SCARBOSI PE URME IN SCOPUL IZOLARII DE ORICE PERSOANA !

# IOAN DUSCAS date 26 July 2013 23:20 +4

 INCHIPUIE-TI CA INFRACTORI PLATITI DE LA BUGET ITI FURA TOT CE TI SE CUVINE AIR ULTERIOR EXACT ACEIASI INFRACTORI INCEP A TE SUSPECTA DE CE LE CADE BINE SI ASTA PENTRU SIMPLUL FAPT CA LE CADE BINE ! ADIKA IN ZIUA DE AZI CEI CARE MA FURARA SUNT BOIERI , AU CASE , MASINI , PROPRIETATI SI ISI PERMIT SA II IMPULSIONEZE PE INFRACTORII CARE DESI SUNT PLATITI SA RESPECTE LEGEA ACESTI INFRACTORI NENOROCITI DERULEAZA ACATIUNI CRIMINALO MAFIOTE LA LUMINA ZILEI SI PE BANI PUBLICI ! IAR EU DESI SUNT OM CINSTIT SUNT SUSPECTUL DE SERVICIU ! DESI SUNT OM CAPABIL TOTUSI DE SAPTE ANI DE ZILE NU POT DERULA ABSOLUT NICI O ACTIVITATE IN CONDITII NORMALE ! DE SAPTE ANI DE ZILE INFRACTORII MAIN SUS MENTIONATI IMI BLOCHEAZA ABSOLUT ORICE TENTATIVA DE A FACE O AFACERE , DE A CUMPARA SAU A VINDE CEVA IN CONDITII NORMALE BA CHIAR SI OCUPAREA UNUI LOC DE MUNCA IMI ESTE IMPOSIBIL DATORITA ACTIUNILOR INFRACTIONALE ALE ACESTOR INFRACTORI PUBLICI ! ACESTI INFRACTORI NENOROCITI AU CHELTUIT 1 000 MILIOANE DE EURO PE 

# Einstein date 26 July 2013 23:22 -1

Marius Marinescu asta e ala zis Bideu ce facea spume la gura impotriva gauricilor de Apocalipsa posibil sa fie generate de acceleratorul CERN din Elvetia?

# Adrian date 27 July 2013 10:04 +3

Si ce are coada vacii, cu stampila primăriei?

# IOAN DUSCAS date 26 July 2013 23:28 +2

INCHIPUIE-TI CA ESTI OM CINSTIT PANA IN MADUVA OASELOR DAR TOATA POLITIA , JANDARMERIA , SERVICIILE SECRETE BA PANA SI NICTE GUNOAIE DE PRIN FIRME PRIVATE DE PAZA TE AU PE LISTA CA BANDIT ,HOT , CRIMINAL , TRAFICANT , INSELATOR , FALSIFICATOR ,  SPION , TERORIST ,REPREZENTANT AL CRIMEI ORGANIZATE , REPREZENTANT AL LUMII INTERLOPE , ETC ! INCHIPUIE-TI CA ESTI OM CAPABIL SI CA AI FOST ALES IN DOUA RANDURI PENTRU FUNCTII IMPORTANTE DAR O TRUPA DE INFRACTORI DIN RANDUL PROCURORILOR , A SERVICIILOR SECRETE , A MINISTERULUI DE INTERNE SI JUSTITIE ITI ANULEAZA VOTURILE PENTRU SIMPLUL FAPT CA ASA LE PICA LOR BINE ASA CA NU POTI SA OCUPI NICI CEA MAI MICA FUNCTIE PUBLICA DEOARECE UNOR INFRACTORI PLATITI DE LA BUGET NU LE PICI BINE ! IAR IN MOMENTUL; IN CARE II INTREB PE ACESTI INFRACTORI DESPRE LEGILE CARE LE PERMIT SA DERULEZE ACTIUNI INFRACTIONALE ACESTI INFRACTORI NENOROCITI IMI COMUNICA CA DE FAPT EI NU AU NIMIC CU MINE ! NU-I ASA CA IE FRUMOS SA AI DE A FACE CU ASEMENEA INFRACTORI PUBLICI 

# veronica date 27 July 2013 10:58 +2

ma bucura faptul ca domnul senator marius marinescu a colaborat cu magistratul iulian dragomir si au introdus in legea 656/2002, sanctiuni penale pentru spalare de bani si finantarea terorismului,felicitari !

# valentin ionescu date 27 July 2013 11:02 +3

bun articol,corecta abordare.

# talpes date 27 July 2013 11:21 +4

VASILE BLAGA ar trebui sa raspunda pentru fuga lui OMAR HAISSAM, fiindca erea in functia de MINISTRU de INTERNE, erea informat de DGIPI. BLAGA sa ne arate cartea de munca ,se pare ca in perioada 2000- 2004 a fost angajat la o firma alui HAISSAM.

# lepra basescu & maior sluga date 27 July 2013 11:35 +5

8) chiorul bsinache :lol: si gunoiul securist lingau :P maior :lol: basescu sare cu decoratii si multi bani la slugile lui crediciose asa-i drogeaza mengele din cotrocenii pe ccr,dna,csm,sri,sie, cu care face politie politica :zzz contra a 98% din popoulatie care lau demis cu 53% restul sunt mafiotii care ne jefuiesc tot ei cu dosare ce stau fara sa le rezolve daca eii au justitia lor de criminalii :-*

# dragos dumitriu date 27 July 2013 14:37 +1

ipresedintele ion iliescu a fost de acord cu aceasta comisie de ancheta , rezulta logic ca pisica este in tabara lui vasile blaga

# doina date 27 July 2013 14:58 -4

          miscarea populara este viitorul romaniei, vasile blaga zis fata de bideu, adistrus pdl-ul, toti membri seriosi vom pleca                           

# un cetățean plictisit date 27 July 2013 20:56 +3

Eu vă înțeleg supărarea generată de Blaga, da\' ortografia limbii române, cu ce v-a mai greșit? Sunteți mulți serioși dintr-ăștia în PDL? 

# unul din lumea cea mare date 28 July 2013 11:55 +3

pentru doina//,,miscarea populara este viitorul romaniei, vasile blaga zis fata de bideu, adistrus pdl-ul, toti membri seriosi vom pleca ,, DRUM BUN!!!!!!! CALATORIE SPRINCENATA ......SPRE IAD,,

# nicol date 27 July 2013 15:04 +6

cei care au beneficiat de bani lui haissam l-au scos din tara, sa ascunda urmele.

# unul din lumea cea mare date 28 July 2013 18:28 +2

pentru nicol//asertiune corecta si logica...deci ghici ghicitoarea mea !!!!!cine sa fie????? dupa informatii nu poate sa fie decit gunoiul cine altcineva isi permitea????

# Adrian date 27 July 2013 22:50 +1

\"Structurili\", sub înțeleaptă conducere, acționează post factum. Ar fi putut împiedica fuga lui Haisam, ar fi putut împiedica porcăria de la \"bac\", ar fi putut împiedica, o femeie de la țară sa ardă niște tablouri aparținând patrimoniului mondial, ar fi putut..., ar fi putut... Ar fi putut, dar au dormit în bocanci sau au fost complice. Cred că restructurarea acestor structuri, este mai importantă si mai urgentădecât cea a CFR-ului sau a Postei romane, 

# Adrian date 27 July 2013 23:02 +1

Vă rog să îmi iertați ortografia! Sper să nu mai repet greșeala.

# HAISSAAN ESTE INSASI FATA HIDOASA A PSSDEULUI ! date 28 July 2013 14:55 -2

Mai este vreun CITITOR INTELIGENT PE ACEST FORUM ? HAISSAAN ESTE INSASI FATA HIDOASA A PSSDEULUI ! A furat cu ajutorul pssesedeului ,SI A SPONSORIZAT PESESEDEULcu banii furati ..A RAPIT CU AJUTORUL OAMENILOR DIN PEPESEDE , A FOST OPERAT SI SCOAS DIN PUSCARIE DE OAMENII PESD, si scos peste granita de oamenii psdd (coordonsati de HREBE (el e \"PROFESORUL !\" ) Daca e CINEVA CARE SE INDOIESTE DE ASTA ,- E PPROST ! Apropo : doctorul care l-a operat …i-a facut o crestatura l-a cusut la loc … si a declarat ca ARE CANCER IN ULTIMUL STADIU .. BANDITUL ASTA DE DOCTOR (TOT DIN PSSD ) a scapat SUTE DE INFRACTORI PERICULOSI …BANUITI DEJA CA MARELE OM DE STIINTA …”DOCTORUL “…a fost INFORMATOR AL SECURITATII …SI CA A PLAGIAT DOCTORATUL …adica este un membru de frunte din pesedeee. Asa i-au facut doua butoniere si lui bombonel ..si lui micolesccucu si lui gribeneco si lui gorbunoov si ...au scapat ...ASTA ESTE PSSD-UL !CINE N-A INTELES ASTA E PPROOST !

# unul din lumea cea mare date 28 July 2013 18:45 0

pentru HAISSAAN ESTE INSASI FATA HIDOASA A PSSDEULUI //noi am inteles ca sa nu fim prosti.si hai sa/ti ,,dau o informatie pe surse de la comisia waren ca sa vezi cit de nenorocit este pesedeul cu iliescu. .,,.cica pe timpul guvernarii gunoiului si a lui boc ca romania sa nu intre in nato iliescu a planuit si l/a omorit pe kenedy si pe fratisu ala de era procuror general,, doamne ce bine!!!!!!!! ca am inteles asta si nu mai sintem prosti dar din nefericire a ramas doar ala de a postat ineptiilede mai sus.si cica doctorul pesedist a facut si o operatie la niste napirci si vipere care ,,s/au nascut cu 2 capete si chiar mai multe,,!!!!!!!!!vedeti mai sus!!!!!hal de gindire pedelista!!!!gen udrea si odrasla cu succesuri(oare se zice cu 2 c?)

# DAN date 29 July 2013 01:22 0

Talentul Romanesc! Sa vorbim despre morti numai dupa ce putrezesc. De ce nu vorbim despre \"licitatiile\" RAAPPS. Se pare ca nimeni nu ar avea vreun interes despre acest subiect.

# mihai date 29 July 2013 21:30 0

vasile blaga a fost informator al militiei din orasul stei, a devenit peste noapte revolutionarsi a primit un teren in oradea , a devenit omul de casa al lui petre roman[Îi facea piata,erea primit numai in bucatarie, drept recompensa l-a facut director la vama],a fost angajatul lui omar haissam il conseea in traficul de tigari si alcool. acestea sint motivele pentru care ,in calitate de ministru de interne, l-a scos din tara

# un bou date 25 October 2013 00:20 0

Romania trece printr-o perioada prin care a trecut America odata,cand mafia conducea totul.Serviciile secrete ar trebui sa contribie la eradicarea ei si nu sa mearga mana in mana.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii