SINISTRUL ARAFAT – “Comandantul actiunii” suspenda Constitutia Romaniei si face atentat la democratie. Raed Arafat vrea sa interzica dreptul de vot romanilor care nu poarta masca. Dreptul la vot poate fi suprimat doar prin hotarare judecatoreasca: “Nu au drept de vot debilii sau alienatii mintal, pusi sub interdictie, si nici persoanele condamnate, prin hotarare judecatoreasca definitiva, la pierderea drepturilor electorale”

Scris de: George TARATA

14.09.2020 16:41
Vizualizari: 11790

Arafat face atentat. La democratie. Dupa ce a “rezolvat” mai toate problemele tarii provocate de pandemia de coronavirus, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat (foto) organizeaza mai nou desfasurarea alegerilor locale din 27 septembrie 2020.


 

Zis si “comandantul actiunii”, Raed Arafat a oferit luni, 14 septembrie 2020, o declaratie scandaloasa pentru o tara democrata si un stat de drept. Pur si simplu Raed Arafat a anuntat ca romanii care nu vor sa poarte masca la gura nu vor fi lasati sa voteze. Asta desi dreptul la vot este garantat de Constitutia Romaniei si nu poate fi suprimiat decat prin hotarare judecatoreasca, nu ca asa vrea un individ precum Arafat.

Afirmatiile au fost facute in contextul in care Guvernul Romaniei a adoptat Hotararea de Guvern privind prelungirea starii de alerta, in care sunt prevazute si masurile pentru organizarea alegerilor.


Iata raspunsul lui Raed Arafat cand a fost intrebat daca o persoana care nu vrea sa poarte masca de protectie va putea vota:


Deciziile de acest gen se iau in comisia respectiva, dar in mod normal nu i se permite votul. Sunt masurile obisnuite, masca, distantare, dezinfectare la intrare si iesire. Cine nu vrea sa respecte regulile, e posibil sa nu i se permita exercitarea dreptului”.


Bazaconiile lui Arafat sfideaza Consititutia


Declaratiile lui Raed Arafat nu reprezinta insa decat niste bazaconii care nu au nicio legatura cu democratia si cu un stat de drept. Desi sta de zeci de ani in aceasta tara, Arafat inca nu pricepe ca in Romania drepturile omului, inclusiv cel de a vota, si Constitutia trebuie sa fie respectate.

Astfel, bazaconiile lui Raed Arafat despre interzicerea votului pentru persoanele care nu poarta masca sunt contrazise chiar de Constitutia Romaniei. Art. 36 din Constitutie prevede urmatoarele:


Dreptul de vot


(1) Cetatenii au drept de vot de la varsta de 18 ani, impliniti pana in ziua alegerilor inclusiv.

(2) Nu au drept de vot debilii sau alienatii mintal, pusi sub interdictie, si nici persoanele condamnate, prin hotarare judecatoreasca definitiva, la pierderea drepturilor electorale”.


Asadar, dreptul la vot nu poate fi suprimat decat prin hotarare judecatoreasca. Orice alta actiune de suprimare a acestui drept, la care incita Raed Arafat, nu va fi altceva decat un abuz. Abuz care va atrage dupa sine condamnarea statului roman in rapoartele organizatiilor internationale si ale institutiilor europene, dar si condamnarea statului roman la CEDO si in intantele interne. Iar daunele ulterioare ar trebui platite de toti indivizii de genul lui Arafat care au orchestrat acest odios atentat la democratie.

Comentarii

# Liţă date 14 September 2020 20:14 +27

Numai ieşirea în stradă ne mai poate scăpa de nazişti.

# Palasan Toader date 14 September 2020 20:55 +7

Orban, Verner, Rares, Turcana, Anisie ,Arafat, Vela sa considera ca majoritatea romanilor sunt prosti., și procedează în consecință de 7 luni. Soluția ar fi , la lada de gunoi....

# M date 14 September 2020 22:47 +7

Araboiu asta sia luat-o în cap foarte tare, asta trebuie arestat pentru mai multe infracțiuni, după cât am înțeles este var cu Haisam, cum sa ne mai așteptăm noi la ceva bun din partea acestui nenorocit când el se trage dintr-o familie de i fractorii și tradatori

# Liţă date 14 September 2020 23:04 +4

Lada de gunoi e puţin spus. Dictatura a plecat de la Cotroceni şi s-a întins ca pecinginea. Priviţi imaginile cu copiii purtând botniţe. Când va veni ziua Z, vor trebui judecaţi ca la Nürnberg.

# ioanca date 15 September 2020 07:28 +1

„Votul”, este drogul prin care proştii, conform dexonline.ro; „prostie sf [At: CORESI, EV. 170 / Pl: ~ii / E: prost + -ie] 1 (Înv) Curățenie sufletească. 2 (Înv) Cinste (1). 3 (Înv) Naturalețe. 4 (Înv) Modestie. 5 (Înv) Neștiință...”, sunt amăgiţi, minţiţi de politicieni, revenind la dex; „*politicián, -ă s., pl. ienĭ, iene (fr. politicien). Om politic, maĭ ales șarlatan: un politician demagog. sursa: Scriban (1939) adăugată de LauraGellner acțiuni”, deci dacă aceşti proşti Români ar putea realiza adevărul din spatele acestor şarlatani/demagogi, ar putea realiza că votul ca efect este o aberaţie închipuită, ce este votul?; https://nuvotati.wordpress.com/2012/05/03/ce-reprezinta-votul/

# Ady date 15 September 2020 08:39 +9

Din pacate, foarte multa lume nu a inteles ca acest individ este doar un terorist... Oare cat se vor trezi romanii? Deja a facut genocid; toti cei care au murit in spitale, chipurile de "covid", sunt in totalitate victimele lui!

# Liţă date 15 September 2020 11:00 +1

ioanca * "EGO ZENOVIUS VOTUM POSVI".

# Obs date 15 September 2020 13:53 +3

Argintii, mereu argintii....Traiasca Big Pharma !

# Turturel date 15 September 2020 22:26 0

Sigur ca-i important ,,votul''. Da' nu credeti ca-i mai important cine le numara? Unul tie, doua mie si, uite-asa iese cine trebuie, adica tot ,,ai nostriii''. Acum sa-l faci pe ,,neaosul doftor'' responsabil si pentru furtul ,,voturilor'' e prea de tot. Numai daca vrei sa contribui cu atatarea populimii si abaterea atentiei in continuare de la ,,pandemia economica''. Fiind stare de ,,alerta'' si nimeni necontestand aberatia obligativitatii ,,masti pe figura'' pt. care n-au prevazut sanctiune in cazul nerespecarii ,,cetateanul'' dornic de ,,democratie'' se va echipa corespunzator si-si va trage ,,carpa'' pe fata votand ,,in siguranta'' cu gandul, bineinteles, ca votul lui ,,conteaza''. Vor fi vreo 10- 15 % care vor merge dar ... ca sa fim in randul lumii la nivel international se va ,,raporta'' minim 37,3 %. Absentii o sa fie catalogati ca facand parte din grupul teoreticienilor conspiratiei. Sigur ca nu se va vota ,,ca vitele'' vorba puisorului nostru ,,drag'', ci ,,responsabil''.

# Ara date 16 September 2020 08:20 +1

Li se poate face plangere penala si dati in judecata si apoi la CEDO sa se castige zeci de mii de euro. Filmati tot cand nu sunteti lasati sa votati! Mergeti la politie si in instanta

# VIKY date 16 September 2020 11:29 +5

VIKY 8 iulie 2020 la 23:26 Cand s-au inchis spitalele pentru bolnavi cronici, la inceputul pandemiei, am comentat ca acesti sobolani pnl-isti, va vor tine in stare de urgenta si alerta pana la sfarsitul anului. Cand s-a pus problema deschiderii spitalului Colentina, si a celorlalte spitale, a doua zi au crescut nr de infectati, nu intamplator. Ei se folosesc acum de bolnavii cronici care nu au fost tratati luni de zile. Multi dintre ei ajung in stare grava la spitale, unde sunt testati pozitiv. Orice pacient cu afectiuni grave la testul PSR, iese pozitiv. Cu acesti bolnavi cronici va vor tine in sah, pana isi vor rezolva agenda, sau directivele UE. Ati fost deja avertizati ca vor fi si 2000 de infectati pe zi, si 10000 de morti pana in toamna. Au dreptate, asa va fi, tinand cont ca ei au statistica bolnavilor cronici, in ce stadiu sunt, si au facut estimarile cati nu mai au sanse sa traiasca fara tratamentul de care au fost vitregiti.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii