SOTIE DE CANDIDAT PNL, PRINSA IN FLAGRANT – Liberalii si-au facut gherila pentru atacarea adversarilor politici. Extrem de grav, fix ca interlopii care isi trimit copiii sa comita infractiuni, stiind ca acestia nu raspund penal, PNL foloseste elevii pentru mizeriile de campanie. Cititi mesajele prin care sotia candidatului PNL la Primaria Baia Mare, omul de afaceri Mircea Cirt, comanda denigrari impotriva actualului edil Catalin Chereches: “Rog tinerii de la gherila” (Foto)

Scris de: George TARATA

24.08.2020 11:53
Vizualizari: 7067

Sotia unui candidat PNL a fost prinsa in flagrant. Nu ne referim la vreun dosar penal, ci la prinderea in flagrant in timp ce comanda atacuri impotriva contracandidatilor sotului sau. Este vorba despre Adriana Cirt (foto 1 stanga), sotia candidatului PNL la Primaria Baia Mare, omul de afaceri Mircea Cirt (foto 1 dreapta). Extrem de grav este faptul ca Adriana Cirt foloseste chiar si elevi pentru mizeriile din campania electorala.


 

Cazul a fost dezvaluit in urma cu doua zile de jurnalistii de la publicatia actualmm.ro, fiind preluat apoi de site-urile paginadetransilvania.ro si emaramures.ro. Concret, asa cum se poate vedea si din captura prezentata mai jos, Adriana Cirt, sotia candidatului PNL la Primaria Baia Mare Mircea Cirt, instiga pe un grup de whatsapp liberal la denigrarea actualului edil din Baia Mare Catalin Chereches, care candideaza pentru un nou mandat, fiind sustinut de PSD Maramures, condus de presedintele Consiliului Judetean Maramures Gabriel Zetea, la randul sau candidat pentru un nou mandat la sefia CJ. De altfel, atat Chereches, cat si Zetea sunt, conform informatiilor de pe plan local, mari favoriti sa isi pastreze functiile. Revenind la sotia candidatului PNL, aceasta incita membrii partidului sa prezinte asfaltarile care se realizeaza in Baia Mare drept o mita electorala. Mai mult, aceeasi Adriana Cirt vorbeste despre existenta unei gherile in interiorul PNL, a carei misiune, deducem noi, este atacarea adversarilor politici.

 

Iata mesajul Adrianei Cirt, sotia candidatului PNL la Primaria Baia Mare, Mircea Cirt (foto 2):


Dragilor, inteleg ca au inceput asfaltari masive in Baia Mare. Rog tinerii de la gherila sa filmeze si sa gandeasca mesaje de genul: ce nu s-a facut in 4 ani se va face in luna de campanie. Asa se cumpara voturile?.

Antonio Lenghel, te rog sa te consulti cu Andrei colegul din echipa noastra de online!

De asemenea, ar fi bine sa nu goleasca toata visteria pt campanie”.

 

 

Liberalii, ca interlopii


Extrem de grav este ca, asa cum afirmam ceva mai devreme, mizeriile de campanie comandate de sotia candidatului PNL la Primaria Baia Mare sunt comise cu ajutorul elevilor. Deci cu ajutorul minorilor. Fix ca interlopii care isi trimit la inaintare copiii sa comita infractiuni, stiind ca acestia nu raspund penal.

Folosirea elevilor in campania de denigrare este confirmata chiar de un fost lider PNL. Ne referim la Radu Ardelean, fost presedinte al Tineretului Liberal, care a condamnat actiunile puse la cale de catre Adriana Cirt: “Cand am fost presedintele Tineretului Liberal in Baia Mare i-am protejat mereu pe tineri si i-am tinut departe de jocurile meschine ale unora care isi vedeau propriul interes si voiau sa ii foloseasca doar ca masa de manevra. Ii inteleg pe tinerii care au parasit acest grup si cunoscandu-i pe altii cred ca vor renunta si ei. Cu atat mai mult cu cat CEL este organizatie de elevi (sub 18 ani majoritatea). Organizatiile de tineret din partide ar trebui sa pregateasca noii lideri ai partidului nu niste 'papusi' in mainile unor papusari. Unii din acesti 'papusari' au venit in partid doar pentru aceasta campanie, iar apoi se vor duce tot asa de repede cum au venit. Tinerii de azi au suficiente cunostinte incat sa gandeasca si sa se exprime liberi fara a li se da texte construite sau sugestii. Campaniile vin si trec, oamenii de caracter raman. Nu in ultimul rand, in oras s-a lucrat mereu ceva. O administratie care tine la cetateni isi face datoria in fiecare zi nu se opreste in ultimul an de mandat pentru a nu fi acuzata de campanie. Trist ca se folosesc tinerii (mai ales minorii din CEL=clubul elevilor liberali) pentru jocurile murdare ale unora care au alte interese decat binele lor, al tinerilor”.


Altfel, jurnalistii de la actualmm.ro dezvaluie ca dupa publicarea mesajelor interne ale PNL Baia Mare, Adriana Cirt ar fi cerut sa se afle cine este cartita si ar fi dat ordin ca mai multi tineri liberali sa fie dati afara din g
rup
(foto 3).

 


Comentarii

# Neanae date 24 August 2020 16:19 +9

Ce doamna astă Adriana ...! Cât luptă ea pentru marele om și soț.... Mda, in spatele unui mare om se afla o femeie puternica, numai sa țină seama sa păstreze distanța socială anti miros! Diaree#le astea PNL-iste și cufurelile de USRPLUS e normal sa dea pe afara. Nu-i pot suporta pe cei ce fac ceva util, le dăunează la imagine. De ce? Fiindcă sunteti nanoizi la suflet și la cuget, NU SUNTEI IN STARE SA FACEȚI NIMIC, VREȚI SA “AJUNGEȚI” PRIN DISTRUGEREA COLEGILOR POLITICI. Pardon, ADVERSARII, MUMA VOASTRĂ! Bei lichelelor, aveți idee cine e, ce a făcut și ce face Dl Cherecheș pentru comunitate și țară? Nu cred. Bine. Veți afla la vot. Nesimțiților. Ai dracului mai sunteți. V-ați ales devreme Tartorii vostri. Unul la Cotorceni, celălalt face focul mare sa găsiți cald...Reptilienilor! Parveniților! Hoților! Mai sunteți și proști... ÎNGÂMFAȚILOR!

# banditu coroiu date 26 August 2020 08:14 +1

Mod de operare tipic pedelisto mafiot.. campanii online de improscare cu rahat a oponentilor politici prin orice mijloace. Atata stiu, atata fac.. De ce o fac? Pentru ca prinde la roman. Romanului ii place cocina si mahalaua( vezi vulpita). Important pentru ei este sa ajunga la putere, de unde sa aiba control asupra bugetului de stat pe care ulterior sa-l devalizeze. Au mai facut-o si o vor face din nou pentru ca pot si pentru ca romanul invata greu si uita usor, d'aia-i si voteaza ca pe niste salvatori ai natiunii. Mintea romanului de pe urma este ramasa in urma rau de tot.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii