SPRIJIN PENTRU MEDIUL DE AFACERI – Camera de Comert organizeaza o serie de cursuri de imagine si vorbire in public care vor fi sutinute online, in contextul in care pandemia Covid-19 a mutat activitatea multor companii in mediul virtual: “Imaginea corecta, vorbirea clara si livrarea unui mesaj concis asigura succesul unui eveniment si poate determina chiar dezvoltarea companiei si a relatiilor cu potentiali parteneri de afaceri”

Scris de: L.J.

24.02.2021 13:37
Vizualizari: 3037

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) vine in sprijinul mediului de afaceri cu o serie de cursuri de imagine si vorbire in public care vor fi sutinute online, in contextul in care pandemia Covid-19 a mutat activitatea multor companii in mediul virtual.


 
In general, o prezentare, vanzare sau conversatie influenteaza publicul doar 7% , iar atunci cand mesajul trebuie sa treaca ecranul calculatorului, procentul scade. Potrivit CCIR, diferenta consta in felul in care transmiti mesajul prin: atitudine, intonatie, frazare si mimica si felul in care iti construiesti imaginea pentru evenimentul online:
 
„Abilitatea de a vorbi in public este una dintre cele mai importante capacitati care trebuie dezvoltata, in special, acum, cand trebuie sa vorbim in fata unei camere web. Imaginea corecta, vorbirea clara si livrarea unui mesaj concis asigura succesul unui eveniment si poate determina chiar dezvoltarea companiei si a relatiilor cu potentiali parteneri de afaceri.
 
Cursurile vor fi impartite in 3 sesiuni, a cate o ora si jumatate, in zile de lucru diferite.
Sesiunea 1: construirea imaginii pentru un eveniment online de succes
Sesiunea 2: construirea mesajului corect care sa ajunga la public
Sesiunea 3:exercitii de dictie si respiratie corecta pe frazare.

Puteti obtine mai multe detalii accesand acest link:
https://ccir.ro/2021/01/26/cursuri-de-imagine-si-vorbire-public/”.

Comentarii

# Ioan date 24 February 2021 19:17 0

Ccir apreciază proiectul de buget pt 2021 pe latura de investiții,pe care chiar îl laudă deși peste 51%Sunt prevăzuți din fonduri europene.Din asa ceva vor finanța si ei ceea ce propun?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii