STALIN ION – Judecatoarea TMB Madalina Afrasinie anunta instaurarea dictaturii, dupa ce ministrul Justitiei Stelian Ion s-a declarat partenerul DNA: “Cand un ministru, cunoscut ca fiind 'omul cu boxele', declara ca este partenerul unui institutii in privinta careia CSM a subliniat nenumarate neajunsuri eu, judecatorul de scaun, incep sa ma tem!... Nu pentru mine, ci pentru cei care isi pun viata, afacerea in mainile mele! Pentru ca ei nu vor mai fi aparati!... Pas cu pas, dictatura se instaura”

Scris de: George TARATA

26.02.2021 12:16
Vizualizari: 10253

E dezastru pentru ministrul Justitiei Stelian Ion. Acesta este pus la zid de judecatorii din Romania, dupa ce a sfidat CSM in mai multe randuri, ultima data cand a parasit sedinta Sectiei pentru judecatori pentru a merge la bilantul DNA, ocazie cu care s-a declarat partener al procurorilor anticoruptie. Pe langa reactiile la adresa ministrului Justitiei venite din partea Sectiei pentru judecatori a CSM si judecatoarelor Adriana Stoicescu si Adina Daria Lupea (click aici, aici si aici pentru a citi), un mesaj i-a fost transmis lui Stelian Ion si de catre judecatoarea Madalina Afrasinie (foto) de la Tribunalul Bucuresti.


 

In doua postari pe pagina sa de Facebook, de joi, 25 februarie 2021, Madalina Afrasinie ii explica lui Stelian Ion ca judecatorii nu au nevoie sa fie sustinuti de un personaj care nu doar ca nu intelege magistratii din Romania, ci nu accepta ca inca mai sunt judecatori independenti. Pe de alta parte, Madalina Afrasinie recunoaste ca incepe sa se teama pentru soarta justitiabililor, in conditiile in care a revenit moda parteneriatelor cu procurorii, in paralel cu actiuni care anunta instaurarea dictaturii pas cu pas.


Iata primul mesaj adresat de judecatoarea Madalina Afrasinie de la Tribunalul Bucuresti ministrului Justitiei Stelian Ion:


Stati linistit!

Judecatorii din Romania nu au nevoie de sustinerea unui om care a ajuns in functie in urma unui troc politic!

Si inca ceva: nu puteti sa ne sustineti (si daca ati vrea), pentru ca nu ne intelegeti, dar mai ales pentru ca nu acceptati faptul ca mai sunt judecatori in Romania!

Cu placere!”


Iata al doilea comentariu facut de judecatoarea Madalina Afrasinie de la Trbunalul Bucuresti dupa ce ministrul Justitiei Stelian Ion s-a declarat partener cu procurorii DNA:


Sunt judecator si incep sa ma tem - ganduri printre randuri

Cand presedintele unei tari afiseaza un zambet cinic cand declara ca mai are 'de rezolvat' o institutie infiintata prin Lege, eu, judecatorul de scaun, incep sa ma tem!

Cand un ministru, care este cunoscut in Republica ca fiind 'omul cu boxele', declara ca este partenerul unui institutii in privinta careia CSM a subliniat nenumarate neajunsuri (ca sa fiu eleganta in exprimare) eu, judecatorul de scaun, incep sa ma tem!

Nu de alta, dar magistratura a mai cunoscut asemenea parteneriate si inca repara stricaciunile facute de acestea si de partenerii 'strategici'!

Cand volumul de munca este infernal, iar noi suntem din ce in ce mai putini, eu, judecatorul de scaun, incep sa ma tem, pentru ca probabilitatea de a gresi este din ce in ce mai mare!

Da, incep sa ma tem, dar nu pentru mine, ci pentru cei care isi pun viata, afacerea in mainile mele!

Pentru ca ei nu vor mai fi aparati!

Intr-o democratie, declaratiile celor doi, dar si vasalitatea aratata de ei si de multi altii ambasadelor, ar fi trebuit sa conduca la organizarea unor conferinte de presa in cadrul carora dupa ce isi anuntau demisiile, isi cereau iertare poporului roman!

Dar toate acestea sunt posibile doar intr-o democratie...

Pas cu pas

Dictatura se instaura...

Comentarii

# Corectă îngrijorarea! date 26 February 2021 12:38 +14

Dacă ar fi să enunț o predicție, aș zice că în viitorul imediat apropiat, opiniile cele mai vocale vor avea fie acțiuni disciplinare pe rol, fie dosare penale deschise. Fac referire aici la Stoicescu, Afrăsinei, Lupea, Baltag, Oprina, Savonea, Marcu. Nu trece anul și vor fi toate subiecți ai diferitelor porcării judiciare și / sau disciplinare. Justificare? Systemul nu iartă și strivește sub tăvălug pe absolut oricine ÎI STĂ ÎN CALE. AM ZIS!

# Addendum date 26 February 2021 12:43 +7

Ș-am uitat să enunț o premisă fundamentală a stării de fapt: SYSTEMUL ÎNVINGE ÎNTOTDEAUNA. Systemul este atât de puternic încât a fost capabil să-și revină din starea de semi-knock-out ce a suferit-o în perioada ministrului T.T. Dacă systemul a avut vigoarea de a întoarce situația și de a-și asigura completa restaurație, ei bine, se poate afirma cu îndreptățit temei că ASTĂZI este în stare să treacă „en fanfare” cu tăvălugul peste absolut oricine, indiferent ce calitate are acesta: jude, porcușor, membru CSM, prezident de ÎCCJ, ministru, politruck, prezident sau oricine altceva. SYSTEMUL NU PIERDE NICIODATĂ. Mizele strategice, politice, militare, economice, financiare, energetice etc. puse în joc sunt colosal de uriașe față de micimea insignifiantă a celor striviți sub tăvălug.

# Neanae date 26 February 2021 14:42 +1

SYSTEMUL e uriaș, uns, super influent! DICTATURA ASTA nu e “made in România”, e GLOBALA! Membrii acestui mecanism diabolic au “cucerit” (vezi: manipulat, convins, corupt, trainerat, șantajat, amenințat, etc) toate, zic TOATE, instituțiile din lume, adica mare parte dintre căpeteniile acestora, cea mai mare parte fiind viitorii “promițători supuși” din instituții. Aceștia din urma, evident in goana de glorie, mâncă ușor tot ce zboară, vor preda definitiv umanitatea unui grup de criminali diabolici. ATENȚIE LA CEI CE OSTENTEAZA BROȘA ROTUNDĂ CU 17 CULORI (mulți membri ale Autorităților supreme in Stat - in toată lumea). Sunt adepții AGENDA 2030. Adică OBIECTIVELE NOII ORDINI MONDIALE = “bomboane colorate cu care pedofilii ademenesc copiii”! Agenda e elaborata de “grupul de la Davos” cu SCHWAB, SOROS și alți boșorogi MILIARDARI NEBUNI! SYSTEMUL E MARXIST EXTREMIST. Vor egalitate pt toți - iată, către asta mergem ca boii! Lipiți pământului de săraci! DEPENDENȚI dar EGALI!

# Narcis date 26 February 2021 17:18 +4

Stalin a fost unul singur, dar la noi parcă predau o ștafetă: Monica Stalin, Cătălin Stalin, Raluca Stalin, Ana Stalin. Si mai sant unii la nivelul UE, pe la ambasade, asa ca frontul de luptă al bietei justiții române se extinde, in defavoarea sa. Ar trebui ca magistrații curajoși sa se revolte, sa facă grevă, sa facă ceva, sa se ducă buhul până la UE cea coruptă, pana la ambasadele băgărețe, altfel stăm si trec anii, ăștia se perindă si fac justiția praf, iar noi rămânem cu comentariile. Cât vor mai fi si astea, ca vine o nouă cenzură: a spațiului virtual.

# maxtor date 26 February 2021 17:38 -2

offtopic:uite un moldovean adevarat,anti-systemwww.youtube.com/watch?v=hukEU649PKY

# Gilu date 26 February 2021 19:39 0

Ce,Stalin! Poate mumia lui...

# Neanae date 26 February 2021 21:34 +7

Clarificare. “Stalin” ăsta de periferie e una din jigodiile deja VÂNDUTE din Gașca Guwernerantilor. Nu numai in RO! Eu “itinerez” și peste tot (Australia, România, Franța, USA, Elveția, Italia, Grecia, Spania, Germania etc) este aceeași “muzica”! RESETAREA e in curs și ca sa nu fie opoziție iată ca e Covid in toate sosurile, care de care mai picante. Asta e cortina de fum îndărătul căreia NIMENI SA NU BAGE NASUL! Preocupați toți de pandemie (o făcătură criminala), vaccine, aoleu Pașapoarte Vacginale, teste și cretini care nu văd dincolo de nas. FALIMENT GLOBAL! Asta e dincolo de cortina. “Stalin” al nostru e nenumăratul IDIOT. El EXECUTA distrugerea justiției. Inutila când vine cea a Noii Ordini! SUPUȘENIE e ordinul pe unitate globală! Trump nu se supunea. Papa DA! Primul a fost ELIMINAT caci încurca, al doilea e OK, un iezuit dat dracului va schimba Biblia ca nu mai e de actualitate. SE LUCREAZĂ LA GREU DE DUPĂ CORTINA. Când se va ridica, lumea va fi populata de “RÂME” resetate!

# ”The Usual Devils” (2021, online cu subtitrare și motivare) date 27 February 2021 01:02 +3

„Cel mai mare truc născocit de diavol a fost să convingă lumea că nu există.” :-? Cel mai mare truc născocit de magistratul român a fost să convingă lumea că este integru. :eek:

# Kluivert date 28 February 2021 00:16 0

Pt diavolii uzati. Subtitrare aveti ba baieti, va lipeseste motivarea

# Marcu Florea licentiat in drept și drept internațional date 28 February 2021 18:44 +1

Pentru eliminarea MAFIEI și CORUPȚIEI din SISTEMUL de JUSTITIE trebuie menținută SECTIA(SIIJ) și DEZVOLTATA și TRANSFORMATA în DIRECȚIE(DIIJ) cu PROCURORI și JUDECATORI PROFESIONISTI, cu INDEPENDENTA TOTALA și cu STRUCTURI TERITORIIALE(în TOATE JUDETELE pe STRUCTURILE pe care le au DNA și DIICOT. În plus, pentru RASPUNDEREA JUDECĂTORILOR ȘI PROCURORILOR și a FUNCTIIONARILOR PUBLICI trebuie SĂ SE INTRODUCA în NCP INFRACTIUNILE și PEDEPSELE(de ABUZ de PUTERE, de EXCES de PUTERE etc), prevazute de Art.245-248 din Codul Penal din 1936. De asemnea, PROCURORII NU SUNTT MAGISTRATI in CONSTITUȚIE, ci AVOCATI ai STATULUI

# Marcu Florea date 28 February 2021 18:55 +2

Am mai trimis un comentariu cu PROPUNEREA de MENTINERE a SECTIEI(SIIJ) și DEZVOLTAREA și TRANFORMARE A SECTIEI în DIRECTIE(DIIJ), cu PROCURORI și JUDECATORI, cu INDEPENDENȚĂ TOTALĂ și cu STRUCTURI TERITORIALE ca ale DNA și DIICOT.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii