STAN SI BRAN – Somitatile medicale Raed Arafat si Horatiu Moldovan se contrazic in privinta persoanelor infectate cu Covid, dar asimptomatice. Comandantul Arafat pretinde ca asimptomaticii “transmit ca si simptomaticii, si uneori chiar mai mult”. Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Horatiu Moldovan, zice altceva: “Contagiozitatea asiptomaticilor este redusa”. Tataru provoaca hohote de ras (Video)

Scris de: Bogdan GALCA

06.08.2020 14:39
Vizualizari: 7005

Romanii sunt tot mai bulversati de asa-zisii specialisti ai tarii, care se ocupa de combaterea pandemiei de Covid. In frunte cu Raed Arafat (foto stanga sus) si Horatiu Moldovan (foto dreapta sus). Si pe cine sa mai creada: pe comandantul actiunii Raed Arafat, care apare pe sticla mai ceva ca un starlet de cinema si spune una, sau pe analistul medical Horatiu Moldovan secretar de stat in ministerul Sanatatii, care spune altceva si il contrazice pe Arafat. Altfel, cum sa nu faci o criza de ras, asa cum a facut Alexandru Rafila (foto dreapta jos), reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, cand a auzit declaratiile facute de ministrul Sanatatii Nelu Tataru (foto stanga jos), zis “Nelu de la Husi”?Concret, Raed Arafat a declarat in emisiunea lui Marius Tuca Show de la Mediafax ca asimptomaticii transmit virusul, din cand in cand chiar mai rau ca asimptomaticii:
“Transmit ca si simptomaticii, si uneori chiar mai mult”.

Halucinant, Arafat a fost insa contrazis de secretarul de stat din Ministerul Sanatatii Horatiu Moldovan. Prezent la emisiunea lui Razvan Dumitrescu de la Antena 3, Moldovan a infirmat cele spuse de Raed Arafat. Intrebat de moderator daca asimptomaticul nu este principalul vector de raspandire al infectiei, Moldovan a raspuns: “Contagiozitatea asiptomaticilor este redusa”.

 

Rafila, criza de ras

Balbele in comunicare au venit la doar cateva ore dupa un alt moment incredibil. Acela in care ministrul Sanatatii Nelu Tataru i-a provocat o criza de ras lui Alexandru Rafila. Prezent in emisiunea lui Marius Tuca, Rafila a izbucnit in ras, aproape sa-i dea lacrimile cand a citit declaratiile greu de inteles chiar si pentru un medic facute de “Nelu de la Husi”: “Suntem pe acel trend crescator, dar scazand ca si intensitate a cresterii numarului de cazuri de la o zi la alta - nu suntem in scadere - suntem in momentul in care, daca respectam urmatoarele saptamani niste lucruri, ar trebui sa ajungem la un platou. (…) Eu as vrea sa se stabileasca la 1.200, la 1.300, dar el se poate stabili la 1.500. Dar 1.500 la 10 zile inseamna inca 300 de cazuri in plus pe Terapie Intensiva”. Marius Tuca a cititit si o declaratie mai veche a lui Tataru in timp ce Rafila continua sa rada: “Inca este primul val, dar noi putem transforma acest prim val intr-un val cu doua cocoase, putem face o a doua cocoasa care poate fi mai violenta decat in conditiile in care daca atunci actionam in instinct de conservare, acum parca acest instinct de conservare la o parte din concetatenii nostri nu mai exista”.

 

Iata momentul:


 

Comentarii

# Cetateanul date 6 August 2020 15:12 +1

Terminati bai cu prosteala! "Somitatile" sunt pe posturile alea fix in considerarea angajamentului politic. Atat! Restul cu profesoreala unuia sau altuia sunt povesti. Ca multi altii cred ca scaunul aduce competenta. Rade trefilatul care pazea usa de la et1 din ii brad?? Pe bune?

# Horia date 6 August 2020 15:35 +5

Fraților suntem între două cocoase.

# Horia date 6 August 2020 15:55 -1

Bună ziua.Am o rugăminte de bun simt la site Dvs.Cand si un om cu retard mintal își dă seama că cel care scrie are un nume fals si in bătaie de joc va rog nu-l mai publicati si mai ales cand ataca împrăștiat pe ceilalți comentatori. In ce-i priveste pe restul din poza eu si cei care mai cunosc ceva drept penal internațional suntem de părere că numitul RAED ARAFAT trebuie judecat de instanțele penale internaționale pentru Tortură si Genocid împotriva poporului român. Nicăieri în lume nu se interneaza cu forta pe baza unei legi 136/2020 ,lege de care si naziștii ar fi mândri. Sunt de acord cu specialiștii din poza ,dar nu cu numitul ARAFAT RAED care chinuie acest popor sub ochii îngăduitori ai DNA,SRI,DIM,SIE,DICOT,AVOCATUL POPORULUI etc

# Horia date 6 August 2020 16:53 0

Eu va doresc numai bine.Va admir ,dar nu-mi place să fiu cenzurat. Un pios gând de amintire pentru japonezii morti nevinovati la HIROSHIMA in 6 august 1945 in urma bombei atomice lansate de americani.A doua au lansat-o în 9 august 1945 la NAGASAKi tot împotriva japonezilor.

# Fara legatura ! Liga 1 F.R.Fotbal. date 6 August 2020 18:52 +2

5 Lei , 10 Lei, DATI POMANA LA CATEI !!.. dinamo. Huaaa...!

# repetentu clasei date 6 August 2020 19:59 0

O situație atît de gravă ar trebui tratată cu seriozitate. 2 medici americani trag un serios semnal de alarma cu privire la masurile fara NOIMA luate in lupta cu acest VIRUS. https://web.facebook.com/Subiectiv.RazvanDumitrescu/videos/250515899636669

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii