STELICA A INTRAT PE GEAM IN COTET – De tot rasul: membrii CSM au aflat din presa despre intalnirea cu noul ministru al Justitiei Stelian Ion. Conducerea CSM, inca asigurata de judecatoarea Maregareta Nicoleta Tint, nu stia nimic despre vizita lui Stelian Ion. Sa fi vorbit Stelica direct cu viitorul jupan al Consiliului Bogdan Mateescu?

Scris de: George TARATA

06.01.2021 10:32
Vizualizari: 5308

Presimtim ca o sa ne distram maxim cu noul ministru al Justitiei Stelian Ion (foto), zis “DJ Stelica”. Un ministru care deja prin declaratiile sale incepe sa irite din ce in ce mai mult magistratii din tara.


 

Un moment de toata jena s-a petrecut in ultimele ore. Mai exact, membrii CSM au aflat din presa despre vizita pe care ministrul Justitiei urmeaza sa o faca miercuri, 6 ianuarie 2021, la Consiliu. Stelian Ion a anuntat in interviurile acordate in cursul zilei de marti, 5 ianuarie 2021, ca urmeaza sa aiba discutii la CSM, insa ce sa vedeti membrii Consiliului cu care Lumea Justitiei a discutat habar nu aveau despre descalecarea lui DJ Stelica. Nici macar actuala conducere a CSM, inca asigurata de judecatoarea Margareta Nicoleta Tint, nu stia marti seara, 5 ianuarie 2021, despre venirea la CSM a lui Stelian Ion.

Altfel, dupa anuntul privind vizita la CSM facut in interviurile acordate in cursul zilei de marti, Stelian Ion a confirmat intalnirea cu conducerea CSM intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de miercuri dimineata, 6 ianuarie 2021: “In aceasta dimineata voi avea o prima intalnire informala cu conducerea CSM pentru a ne cunoaste nemijlocit si a discuta despre viitoarea noastra colaborare. Sunt convins ca va fi una foarte buna!”


Asadar, oare cu cine o fi stabilit Stelian Ion intalnirea de la CSM. Nu excludem ca acesta sa fi vorbit doar cu viitorul cocos al Cotetului Superior al Magistraturii, institutie cunoscuta si sub denumirea de Consiliul Superior al Magistraturii. Desigur, ne referim la judecatorul Bogdan Mateescu, care insa in acest moment nu este sef al CSM, urmand sa isi inceapa mandatul joi, 7 ianuarie 2021.

Sau mai este o posibilitate. Aceea ca in Stelian Ion sa creada ca CSM se afla sub autoritatea ministrului Justitiei si ca poate convoca oricand membrii Consiliului la discutii.

Comentarii

# NM date 6 January 2021 11:40 +5

cu cine a vorbit?, simplu cu securisti care il sustin si care el ii sustine. cum sa vorbeasca penalul asta cu doamna Baltag sau Evelina

# Lorenzo de Medici date 6 January 2021 12:17 +5

La mintea lui, cred că ultima variantă e corectă ! Oricum, e un habarnist desăvârșit, care nu va rezista prea mult în funcție. Iar prima lovitură o va primi când Parlamentul, cu votul larg al PNL și, poate, UDMR, va arunca la coș, încă o dată, fițuica prin care se cere desființarea SIIJ, care nici măcar pe post de hârtie igienică nu-i bună. Aferim, Stelică !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii