SUCCES IN MISIUNE, MAESTRE – Avocatul Catalin Dancu incepe din luna august nobila misiune diplomatica de consul general al Romaniei la New York. Inaintea plecarii, maestrul Dancu a primit de la Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania medalia de onoare "Prieten al Comunitatii Evreiesti din Romania", pentru atitudinea sa de aparator al drepturilor omului, indiferent de etnie sau credinta. Medalia i-a fost inmanata lui Catalin Dancu in Templul Coral de la Bucuresti

Scris de: E.D.

24.07.2017 15:26
Vizualizari: 4120

Cu cateva zile inainte de a pleca in Statele Unite ale Americii pentru a ocupa functia de consul general al Romaniei la New York, cunoscutul avocat Catalin Dancu (foto) a fost medalitat de Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania cu cea mai inalta distinctie a Federatiei.


Mai exact, presedintele Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, dr. Aurel Vainer, i-a acordat maestrului Catalin Dancu medalia de onoare Prieten al Comunitatii Evreiesti din Romania" (foto 2), care reprezinta cea mai inalta recunoastere pe care Federatia o acorda unei persoane ce a contribuit efectiv la sustinerea si sprijinirea ei de-a lungul anilor in indeplinirea obiectivelor atat in domeniul juridic cat si in domeniul politic, cultural si social.

Evenimentul a avut loc vineri, 21 iulie 2017, in cadrul unei ceremonii desfasurate la Templul Coral din Bucuresti, cu ocazia comemorarii a 135 de ani de la nasterea avocatului Wilhelm Filderman, fostul Presedinte al Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania pe timpul Maresalului Antonescu.

Conform Breventului pe care il prezentam in facsimil in cuprinsul articolului, avocatul Catalin Dancu a fost medaliat pentru aprecierea valorilor culturale evreiesti si a iudaismului, pentru atitudinea sa de aparator al drepturilor omului, indiferent de etnie sau credinta, pentru interesul deosebit acordat dialogului interconfesional ca o componenta importanta a progresului si pentru expertiza juridica si sustinerea financiara acordata in realizarea unor proiecte importante ale Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania.

Acordarea medaliei de onoare maestrului Catalin Dancu reprezinta dovada unei sustineri totale si a unei aprecieri unanime pe care Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania o arata avocatului Catalin Dancu in indeplinirea cu succes a noii sale misiuni la New York pentru Romania.

Iata Brevetul acordat lui Catalin Dancu:

 

Comentarii

# Ana date 24 July 2017 18:11 -2

Felicitari Maestre !!!

# DODI date 24 July 2017 19:31 +3

Sper din tot sufletul să pună interesele României cel puțin pe același palier pe care le-a pus pe cele ale evreilor. Ne va fi tuturor mai bine. Șalom!

# LA NOI SUNT CODRII VERZI date 24 July 2017 20:35 0

Să nu uite că există destui evrei în țară, ce nu visează să emigreze. N-o fi Românica chiar de lepădat. Întrebat ce îi lipsește de cînd s-a mutat la BUDA&PESTA, un tip cu job la o bancă (nu dădea cu mopul acolo) zise: PRIETENII. Avea doar un amic acolo, care s-a prăpădit - un cîine.

# santinela date 25 July 2017 08:27 +1

Nu se poate,asa ceva nu este de acceptat.Sa fie numit Dancu si sa-i sufle postul de Consul lui Banciu ?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii