TATARU VREA SA NE IMBOLNAVEASCA PE TOTI – Halucinant: desi a instituit obligativitatea purtarii mastii de protectie, ministrul Sanatatii Nelu Tataru recunoastea ca acest lucru este daunator pentru un om sanatos: “Plecam de la o premisa pe care trebuie sa o stie toata lumea: masca nu o poarta omul sanatos, masca o poarta omul bolnav... Da, pentru a nu disemina... Masca purtata de omul sanatos poate face mai mult rau decat bine” (Video)

Scris de: Bogdan Galca

18.06.2020 15:20
Vizualizari: 6233

Incompetenta sau bataie de joc? Aceasta este intrebarea  care se pune in legatura cu ministrul Sanatatii Nelu Tataru (foto), cel care a semnat Ordinul privind instituirea obligativitatii purtarii mastii de protectie de catre toti romanii. Inclusiv de cei care sunt sanatosi.Dintr-un ilustru necunoscut pentru multi romani, covidul a facut din Nelu Tataru o adevarata “vedeta”. Zi de zi, ministrul Sanatatii aminteste de obligativitatea purtarii mastii de protectie si sustine ca acest lucru ne protejeaza de coronavirus. Adica este spre binele nostru.

Ei bine, lucrurile stateau total invers la inceputul epidemiei. Atunci, Nelu Tataru declara clar si raspicat ca masca de protectie trebuie purtata de persoanele bolnave, nu de cele care sunt sanatoase. Si ca masca purtata de omul sanatos poate face mai mult rau decat bine.

 

Iata declaratiile facute de Nelu Tataru:

 

“Plecam de la o premisa pe care trebuie sa o stie toata lumea: masca nu o poarta omul sanatos, masca o poarta omul bolnav... Da, pentru a nu disemina... Masca purtata de omul sanatos poate face mai mult rau decat bine”.

Ce a urmat dupa ce Tataru afirma ca masca nu trebuie purtata de persoanele sanatoase: a semnat un ordin prin care a fost instituita obligativitatea purtarii mastii de protectie. Inclusiv de persoanele sanatoase. Persoane care, potrivit sustinerilor ministrului, n-ar trebui sa poarte masca, si care pot avea probleme din cauza impunerii acestei obligatii.
sursa video: facebook Nicolae Velimirovici

Comentarii

# VIKY date 18 June 2020 18:38 +10

Cine ii mai baga in seama pe acesti infecti (nu de covid 19, ca si virusul face alergie la ei)?. Pe ei ii intereseaza sanatatea populatiei, cum ma intereseaza pe mine lansarea unui sobolan pe Marte. Nu este prima gafa a acestui "erou". Dansul poate fi acuzat, cu subiect si predicat, pentru inchiderea spitalelor pentru bolnavii cronici, schimbarea directorilor de spitale in timpul pandemiei = schimbarea pilotului in timpul zborului cu un pasager. La spitale probabil avea nevoie de chelner sa ii serveasca masa, de coafaza sa ii faca freza, si de pompe funebre sa fie sigur ca toate inmormantarile se desfasoara dupa "protocol".

# escu date 19 June 2020 09:15 +2

Incompetenta sau bătaie de joc? Nu, domnilor! Este o mare afacere. Cine ne poate explica de ce nu am purtat mască pe timpul stării de urgență, dar trebuie, acum, în perioada stării de alertă? Dar, când sponsorii liberalilor fac stocuri mari de măști, mirosind a afacere mare, cum să nu fim obligați în a o purta, ele trebuiesc comercializate, altfel ies băieții buni în pierdere. E!, altfel ar fi stat treaba dacă ara ciuma roșie la guvernare. DNA ar fi funcționat cu motoarele la turația maximă. Așa, liberalii și sponsori lor, se bucură de imunitate. Mă aștept ca în perioada următoare să fim obligați a o purta și pe stradă. De ce se păstrează secretul mare asupra compunerii comandamentului care ne ține în starea de alertă? Înseamnă că ceva este putred acolo.

# cineva date 21 June 2020 17:00 -3

Și de unde știi băi Gălcă cine-i sănătos și cine nu? Că tot voi vreți să fie lăsați liberi asimptomaticii. Asimptomaticii de multe ori nici ei nu știu că sunt purtători. Băi otrăvuri, cănd mă găndesc cât mi-a săngerat condeiul peste tot pentru antenele voastre și împotriva statului paralel! Bine vă făceau!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii