TERAPIE PE CIOLAN – Seful PSD Marcel Ciolacu se dezlantuie contra guvernului Citu: „Terapie pe ciolan in loc sa guverneze... Sa iasa cu masuri urgente: testare extinsa si anchete epidemiologice pe bune... Micro-centre de vaccinare in toate localitatile... Minimum 1 miliard lei pentru sectiile ATI de unde s-au taiat bani... Deblocarea banilor promisi companiilor... Sprijin pentru persoanele vulnerabile la explozia preturilor si a cursului valutar... Achitarea restantelor la subventiile agricole”

Scris de: V.B.

21.04.2021 13:04
Vizualizari: 4288

Romanii asteapta masuri urgente pentru iesirea din criza, nu paruiala intre partidele coalitiei. Tocmai de aceea, PNL, USR-PLUS si UDMR trebuie sa vina cu masuri urgente pentru deblocarea economiei.Apelul a fost lansat marti, 20 aprilie 2021, de catre presedintele PSD Marcel Ciolacu (foto), in plin scandal dintre PNL, pe de o parte, si USR-PLUS, de cealalta parte.

Mai exact, Ciolacu a venit cu sase propuneri concrete pentru revigorarea economiei. Ele se refera atat la vaccinarea romanilor, cat si la injectarea a mai multe miliarde de lei in diferite sectoare, pentru impulsionarea activitatii.


Iata postarea de pe Facebook a lui Marcel Ciolacu:


4 ore pe zi de „terapie pe ciolan”! Asta fac ”partenerii” de Coalitie in loc sa guverneze!

Romania reala este in colaps. Romanii stiu si simt asta, dar trebuie ca si Citu si toata sleahta sa de iresponsabili sa stie ceva: ca nu mai pot continua asa.

Sa lase paruiala gingasa si sa iasa AZI cu cel putin 6 masuri concrete si urgente pentru a stopa prabusirea totala:

1. Testare extinsa si anchete epidemiologice pe bune pentru oprirea raspandirii virusului COVID-19;

2. Facilitarea accesului la vaccin prin infiintarea de micro-centre de vaccinare in toate localitatile, implicarea activa a celor peste 11 mii de medici de familie si a Bisericii pentru dublarea capacitatii de vaccinare;

3. Finantarea urgenta cu suma de minimum 1 miliard lei a cheltuielilor pentru sectiile ATI de unde s-au taiat masiv bani si pentru achizitia urgenta de medicamente pentru spitalele care nu mai au cu ce sa trateze pacientii;

4. Deblocarea urgenta a sumei de 1 miliard de euro promise catre companii pentru salvarea economiei si a locurilor de munca;

5. Masuri de sprijin dedicate persoanelor vulnerabile pentru a compensa explozia preturilor si a cursului valutar;

6. Achitarea restantelor de peste 1,2 miliarde de lei la subventiile pentru agricultura, precum si a ajutoarelor pentru cresterea animalelor.

Asta asteapta oamenii de la voi! Solutii, NU ”mermeleala”. Rezultate, NU ciolan!!!”

Comentarii

# Daniel Gorea date 21 April 2021 13:19 +12

Microcentre de vaccinare? Ciolacu e fan vaccinare obligatorie se pare. Iar opoziția PSD e de fațada. Iar un exemplu este aceasta poziție pro vacinare și protestare, în condițiile în care aceste teste nu sunt făcute sa determine aceasta gripa. Adevăratele masuri înseamnă revenirea la normalitate, protejarea capitalului și investițiilor românești în fata celor străine, protejarea intereselor naționale.

# VIKY date 22 April 2021 08:41 +28

Intr-un an de "pandemie", s-au perindat 4 ministrii la MS. Primul, Costache a fost inlaturat, motivele sunt cunoscute doar de mafiotul de la Cotroceni, si mafia din sistemul medical. Al doilea, Tataru a fost un excursionist, care avea misiunea de a schimba in plina "pandemie" directori si manageri din spitale care nu s-au supus protocolului bagat pe gat medicilor. Al treielea, Voiculescu, avea misiunea de a inchide toate spitalele specializate, pentru a le privatiza, luand dreptul pacientilor la tratare sau interventii chirurgicale in Romania. Al patrulea ministru, care are si o clinica privata, sigur va continua inchiderea tuturor spitalelor, inchiderea poulatiei in casa, iar intre timp vor privatiza si vinde tot ce a mai ramas. Pentru "eforturile nemaipomenite si munca depusa", (vorba infectatului de la Cotroceni), sigur vor primi cate un spital cadou, unde pacientii romani, se vor uita doar peste... gard.

# mitica date 22 April 2021 19:44 +41

Toti membrii guvernelor sica mandolina si citu mitu trbuie sa fie judecati si condamnati pentru inalta tradare. Bineinteles in frunte cu seful lor,klauss werner johanis.

# Alexandru date 23 April 2021 10:35 +3

Treceți la fapte,nu mai balacariți in van guvernul......dați cu EL de pamant.....La vorbe goale toți va pricepeți,la fapte concrete......

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii