TINTA PIEPT ELENA UDREA – DNA forteaza condamnarea Elenei Udrea pe modelul dosarului “Gala Bute”, pentru niste bani pe care favorita lui Basescu nu a pus mana. Halucinant: insasi denuntatoarea Ana Maria Topoliceanu recunoaste ca Udrea nu a vazut milioanele de euro dati pentru partid. Udrea face dezvaluiri: “Este celebrul dosar in care procuroarea Mihaiela Iorga Moraru a declarat ca a fost sunata si presata de Kovesi sa ma aresteze”

Scris de: George TARATA

29.07.2020 13:33
Vizualizari: 3217

DNA forteaza condamnarea Elenei Udrea (foto) pe modelul dosarului “Gala Bute”, pentru niste bani pe care favorita lui Traian Basescu nu a pus mana. Halucinant: chiar denuntatoarea Elenei Udrea, fosta ei prietena Ana Maria Topoliceanu, recunoaste ca Udrea nu a vazut banii. Este vorba dosarul in care Udrea a fost trimisa in judecata pentru trafic de influenta si spalare de bani, pe motiv ca ar fi primit 5 milioane de euro de la omul de afaceri Bogdan Buzaianu, pentru a interveni la Ministerul Economiei si Hidorelectrica in vederea mentinerii contractelor acestora. Bani care ulterior s-ar fi dus la partid.


 

Elena Udrea a facut dezvaluiri explozive despre acest dosar miercuri, 29 iulie 2020, pe pagina sa de Facebook. Astfel, Udrea incepe prin a aminti ca este dosarul in care fosta procuroare DNA Mihaiela Iorga Moraru a dezvaluit ca a fost sunata de Laura Kovesi, care i-a cerut sa o aresteze pe Elena Udrea: “Este celebrul dosar in care procuroarea Mihaiela Iorga Moraru a declarat ca a fost sunata si presata de Kovesi sa ma aresteze a treia oara, dar ea a refuzat si si-a inchis telefonul”.

Elena Udrea subliniaza ca dosarul a fost construit exclusiv impotriva sa, desi niciodata nu a vazut banii despre care DNA pretinde ca i-ar fi primit, bani care au fost luati de catre denuntatoarea Ana Maria Topoliceanu si care au fost cheltuiti in campania electorala din 2012, la care Udrea nu a candidat:

Si acest dosar a pornit de la denuntul deja celebrei autoare de delatiuni impotriva mea, Ana Maria Topoliceanu, un alt etalon de turnatoare fosta 'cea mai buna prietena', alaturi de cel al nu mai putin celebrei Irina Socol. Si la fel ca si cealalta, devenita unealta DNA dupa ce a profitat la maxim de avantajele materiale si relationale ale 'prieteniei' noastre.

Toti participantii la faptele din dosar au fost scosi din cauza de procurori, prin dosare disjunse, scopul fiind evident acela de a-i convinge, cu promisiuni sau amenintari, sa declare asa cum vor procurorii, ca sa reiasa ca eu as fi facut ceva penal”.

 

Denuntatoarea a cheltuit banii pe o campanie la care Udrea nu a candidat


De asemenea, asa cum mentionam ceva mai devreme, Elena Udrea ofera si o informatie exploziva. Aceea ca insasi denuntatoarea Ana Maria Topoliceanu a precizat ca Elena Udrea nu a pus mana pe geanta cu bani:

Eu nu am vazut acesti bani, iar ea (n.r. - Ana Maria Topoliceanu), ca sefa de campanie, i-a cheltuit (zice ea ca pe toti!!!), pentru partid, la alegerile locale de la Bucuresti din vara lui 2012. Alegeri la care eu nu am candidat!

Lucru care in sine, nu este nimic penal. Partidele politice si campaniile electorale se finantau pana curand din sponsorizari, cotizatii, donatii etc. Acum se finanteaza de la bugetul de stat!!! Si chiar daca Topoliceanu ar fi scapat cateva sute de mii si in buzunarul ei propriu, tot nu as putea fi acuzata eu de ceva penal. Poate doar de nepermisa naivitate si incredere intr-o astfel de persoana. Asta ar inseamna ca eu as fi ales sa fac ceva penal, mi-as fi riscat libertatea, ca sa ii las o geanta cu aproape 4 milioane de euro lui Topoliceanu, sa o cheltuie cum vrea, pentru partid, pe candidaturile lui Paleologu, Prigoana si Tanasescu & PDL Bucuresti si eventual pentru a-si plati vacantele de 5 stele pe care si le-a permis din momentul in care a devenit 'prietena mea cea mai buna'. Cat de prost ar trebui sa fie cineva ca sa faca asa ceva??? Macar luam banii acasa, ma gandesc...vorbim totusi de aproape 4 milioane de euro!!!!!

Comentarii

# Andrei date 29 July 2020 15:26 +5

Exista cineva in tara asta care o crede nevinovata pe Udrea?

# florin date 29 July 2020 18:55 +4

Da eu, cred. Pana vine unul si spune i-am dat personal bani...si mai stam de vorba. Stii? De fapt trebuia sa pui intrebarea altfel: Exista cineva in tara asta, care crede ca este mai prost decat mine ? PS. Daca bani au fost pentru partid.....unde este partidul in actiunea penala ? Unde s-au cheltuit bani ? Cine a beneficiat de ei ? S-au facut plati cu acte ? Fara acte ? Ceva evaziune fiscala vedem si noi ? Spalare de bani ?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii