TORTIONARUL PREDOIU – Fostul procuror DIICOT Ionel Tudosan il distruge pe ministrul Justitiei: „Nu faci parte tu din aceeasi tagma a tortionarilor platiti sa distruga mii de vieti!? Cum iti permiti sa intimidezi membri CSM cand acestia solicita sa li se comunice intreaga activitate a DNA, din 2016 incoace? Va e teama c-o sa iasa la suprafata nenorocirile facute in mandatul Kovesi si astfel 'spalarea' ei de CEDO n-o sa va mai fie favorabila? Faptele insa nu se vor sterge niciodata”

Scris de: Valentin BUSUIOC

15.05.2020 14:22
Vizualizari: 11678

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, este pur si simplu un tortionar platit sa distruga mii de vieti”. Nu o spunem noi, ci fostul procuror DIICOT Ionel Tudosan (foto), care il calca-n picioare pe Predoiu dupa scandaloasa iesire a acestuia, in direct, in sedinta Sectiei pentru judecatori a CSM.Amintim ca joi, 14 mai 2020, Sectia pentru judecatori a CSM (in sedinta transmisa in direct) a discutat cererea judecatoarelor Gabriela Baltag si Evelina Oprina privind declansarea unui control la Inalta Curte de Casatie si Justitie in legatura cu modul in care au fost emise mandatele de siguranta nationala pe magistrati, in perioada 2014-2018. Solicitarea a fost respinsa. Tot joi, dar in Plenul CSM, a fost dezbatuta alta solicitare a judecatoarelor Baltag si Oprina, in legatura cu dosarele vizand magistrati, cetateni si firme calcate de DNA din 2014 pana in prezent – solicitare la randul ei respinsa (click aici pentru a citi). Cu ocazia discutarii primei cereri (cea dezbatuta de Sectia pentru judecatori), Catalin Predoiu a socat asistenta in momentul in care a lansat un avertisment cu iz de amenintare: Eu cred ca ne jucam cu focul cand instrumentalizam aceasta problema, deschizand o cutie a Pandorei”. Cand judecatoarea Oprina i-a cerut explicatii pentru porumbelul pe care tocmai il scapase, Predoiu a dat-o dupa cires, pretextand ca el se referea de fapt la afectarea increderii in justitie (gasiti aici mai multe detalii).

La randul lui, revoltat de aroganta manifestata de Catalin Predoiu, fostul procuror Ionel Tudosan (care acum se lupta in instanta sa obtina daune de la procuroarele Laura Kovesi si Mihaiela Iorga-Moraru pentru mizeria de dosar DNA cu care a fost paradit si care s-a facut tandari prin achitare definitiva) pur si simplu a sters pe jos cu ministrul Justitiei, calificandu-l drept „tortionar” si „nulitate”.

Mai exact, Tudosan i-a reprosat lui Predoiu ca nu urmareste altceva decat sa musamalizeze masacrele judiciare comise de catre Directia Nationala Anticoruptie in mandatul inculpatei Laura Kovesi. De asemenea, fostul procuror i-a amintit lui Catalin Predoiu bataia de joc la care se dedau in Parlament colegii acestuia din PNL, incercand sa forteze abrogarea pensiilor de serviciu ale magistratilor.


Redam mesajul postat de Ionel Tudosan pe Facebook (vezi facsimil):


Pai nu faci parte tu, ministrule Predoiu, din aceeasi tagma a tortionarilor platiti sa distruga mii de vieti!?

Cum iti permiti tu, ministrule, sa intimidezi membri CSM cand acestia solicita sa li se comunice intreaga activitate a DNA, din 2016, incoace!

Cine esti tu, nulitate, sa procedezi in acest fel!?

Si asta in timp ce colegii tai liberali introduc pe ordinea de zi a Senatului abrogarea pensiilor de serviciu ale magistratilor!

Va este teama ca o sa iasa la suprafata nenorocirile facute in mandatul Kovesi si astfel 'spalarea' ei de CEDO nu o sa va mai fie favorabila?

Faptele insa nu se vor sterge niciodata si cei raspunzatori si complicii lor vor raspunde odata.

Nenorocitilor!”

 


Comentarii

# mitica date 15 May 2020 19:06 +19

Predoiu este un mare pericol pentru siguranta ROMANIEI!

# Cristache date 16 May 2020 11:49 +5

Predoiu este mana de sters la cur a lui iohanniSS.

# offf date 19 May 2020 15:10 0

Oare cand scapam odata de acesti tortionari securisti?Care pana in ziua de azi sunt in pozitii cheie si conduceri. Avem o tara frumoasa, pacat ca-i populata.Oare astia nu au Dumnezeu? nu au frica de Dumnezeu?Noroc ca le vede pe toate si va lovi fix unde si cand nu va asteptati.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii