TRAFICANTUL DE VACCINURI – Liderul senatorilor PSD Lucian Romascanu cere anchetarea premierului Florin Citu: „Trebuie sa plece cu tot cu ministrii USR, nu singur. A transformat Romania-n dealer de vaccinuri. Nu poti sa contractezi 120 milioane doze si sa nu te-ntrebe nimeni de sanatate. Probabil ca va veni momentul unei comisii de ancheta, sa-ntelegem care a fost acest deal facut de Citu... Oficial, el a fost dealer de valuta. O tara de 20 milioane are contracte de 120 milioane” (Video)

Scris de: V.B.

09.09.2021 11:49
Vizualizari: 3465

Prim-ministrul Florin Citu trebuie nu doar sa plece la pachet cu ministrii PNL si USR, ci si sa dea socoteala pentru cele 120 de milioane de doze de vaccin comandate, chiar daca populatia Romaniei numara doar 20 de milioane de oameni.Declaratia a fost facuta marti, 7 septembrie 2021, de catre senatorul Lucian Romascanu (foto), liderul grupului PSD din Senat.

Totodata, Lucian Romascanu a subliniat ca „dealerul” Florin Citu trebuie sa raspunda pentru aceasta isprava in fata unei comisii parlamentare de ancheta.

Inainte sa va aratam declaratia lui Romascanu, mentionam ca pretul estimat neoficial al celor 120 de milioane de doze variaza intre 1,2 si 2,4 miliarde de euro.


Iata luarea de pozitie a senatorului PSD (vezi video):


Domnul Citu (care trebuie sa plece cu tot cu ministrii USR, nu singur) a transformat Romania in dealer de vaccinuri. Nu poti sa contractezi 120 de milioane de doze si sa nu vina nimeni sa te intrebe de sanatate.

Probabil ca va veni momentul unei comisii de ancheta, ca sa intelegem si noi care a fost acest deal (n.r. intelegere; se pronunta: „dil”) pe care l-a facut domnul Citu. Pentru ca el a fost dealer de valuta la banca (sigur: oficial). [Sa intelegem] care este scopul si cine sunt adevaratii beneficiari.

O tara de 20 de milioane (vaccinabili vreo 13, vaccinati vreo 5) are contracte de 120 de milioane. Cine trebuie sa auda poate aude si si face”.


De asemenea, prezentam comentariul lui Lucian Romascanu la propria postare de pe Facebook:


#festivalulmagariilor

Citu - dealer de vaccinuri ????

Este incredibila prostia si hotia acestui guvern pe nume Citu!

- populatia Romaniei - cca. 18 milioane

- populatia vaccinabila - cca. 13 milioane

- populatia vaccinata - cca. 5 milioane

- vaccinuri contractate - 120 milioane❗️❗️❗️

Ce credeti ca a avut ieri Senatul pe ordinea de zi?

L232/2021 de aprobare a OUG 49 care legifereaza ca Statul roman poate vinde dozele excedentare de vaccin.

Deci Citu recunoaste numarul aberant de vaccinuri comandate si cauta cai legale de a incerca sa diminueze paguba. Dar, cum nu exista nicio garantie ca vom reusi, probabil vom continua sa donam si sa distrugem doze cumparate pe banii romanilor...????

#DNAhaicapoti”.

 


Comentarii

# VIKY date 9 September 2021 12:20 +282

Inainte de comisia de ancheta, dati acest GuWerner jos, nu de vorbe au nevoie romanii, ci de fapte. Se pare ca orgoliile, functiile si banii sunt prioritatea tuturor formatiunilor politice, iar populatia pentru voi este o turma pe care o conduceti in prapastie. Daca mai trageti de timp s-ar putea ca nu peste mult sa cadeti toti, de tot. Acest "Razboi al Hienelor" pe care il "vizioneaza" acum romanii, s-ar putea sa se sature de el. Va puteti trezi cu filmul: "Noi, fara voi".

# Lita date 9 September 2021 14:02 +292

S-a dovedit ca infectia poate fi tratata si vindecata cu medicamente ieftine si accesibile, asa cum a aratat doamna doctor Flavia Grosan. In situatii mai grave, exista exemplul oferit de domnul Savaliuc, vindecat cu anticorpi monoclonali. Experimentele genoterapeutice curative si preventive din SUA dureaza de zeci de ani, fara rezultate notabile si cu efecte adverse de temut. Ar fi timpul sa se iasa din "pandemie", sa se stopeze "vaccinarea" si sa se revina la o viata normala, in care cei bolnavi sa fie tratati asa cum stiu mai bine medicii romani, iar cei sanatosi sa fie lasati in pace, fara testare, discriminare sau alte restrictii.

# maxtor date 9 September 2021 17:12 +8

din perspectiva speculationista e doar un "put option"(mergem pe ideea ca actzionariatul respectivelor corporatzii va vrea sa fie injectat cu dozele respective....).https://www.luju.ro/static/smiles/normal.gif

# Campan Viorica date 10 September 2021 21:07 +4

Trebuie pedeapsa maxima, vaccinul nu are nici autorizatie de punere pe piata. Sa -i injectam pe ei .

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii