UJR RAMANE PE MAINI BUNE – Juristii continua sa fie reprezentati la scara larga. Prof.univ.dr. Ioan Chelaru a fost reales in functia de presedinte al Uniunii Juristilor din Romania pentru inca 4 ani

Scris de: L.J.

19.04.2021 15:54
Vizualizari: 3957

Uniunea Juristilor din Romania (UJR) ramane pe maini bune! Presedintele UJR prof.univ.dr. Ioan Chelaru (foto) a fost reales la conducerea Uniunii pentru inca un mandat de patru ani. Votul pentru realegerea profesorului Ioan Chelaru in aceasta demnitate a fost exprimat sambata, 17 aprilie 2021, in cadrul Adunarii Generale a UJR, desfasurate la sediul Uniunii din Capitala. In acelasi timp, a fost realeasa pentru functia de director executiv al UJR Cristina Carata.


 

In cadrul Adunarii Generale constituite sambata a fost aprobat si Raportul anual de activitate, bilantul contabil pe 2020, Bugetul de venituri si cheltuieli pe 2021 si Raportul comisiei de cenzori.


Realegerea conducerii UJR reprezinta din punctul nostru de vedere un castig pentru juristii romani, Uniunea Juristilor din Romania, sub conducerea profesorului Ioan Chelaru, ramanand singura asociatie care a tinut la respectarea si pastrarea valorilor si traditiilor, indiferent de vremuri, lucru remarcabil si apreciat in randul profesionistilor Dreptului si nu numai.


Redam in continuare comunicatul Uniunii Juristilor din Romania:


"Sambata, 17 aprilie 2021, a avut loc la sediul din Bucuresti, bulevardul Magheru, nr 22, Adunarea generala a Uniunii Juristilor din Romania (UJR) – organizatia profesionala a juristilor din Romania. Fiind intrunit cvorumul statutar, organul suprem de conducere al UJR a analizat si aprobat urmatoarele documente aflate pe ordinea de zi:

-Raportul anual de activitate, bilantul contabil pe 2020,

-Bugetul de venituri si cheltuieli pe 2021 si Raportul comisiei de cenzori.


De asemenea, adunarea generala a ales prin vot secret noile organe de conducere ale UJR, respectiv presedintele, membrii consiliului director si membrii comisiei de cenzori.

Conducerea aleasa s-a angajat in fata adunarii generale sa imbunatateasca activitatea acesteia si sa faca tot posibilul ca scopurile pentru care UJR a fost infiintata sa fie atinse in cele mai bune conditii".


Uniunea Juristilor din Romania desfasoara neincetat, din ianuarie 1990, o bogata activitate stiintifica in domeniul dreptului, bazandu-se pe activitatea publicistica si pe organizarea de manifestari stiintifice.

In domeniul publicistic, UJR editeaza publicatiile "Dreptul" – directorul publicatiilor prof.univ.dr. Ovidiu Predescu – care reunesc Revista Dreptul si Law Review.

In ce priveste manifestarile stiintifice, acestea sunt organizate trimestrial si urmaresc dezbaterea unor probleme importante ale actualitatii juridice.

Mai mult, UJR organizeaza anual, in prima duminica a lunii iulie, Ziua Justitiei, iar in a doua jumatate a lunii decembrie are loc inmanarea premiilor stiintifice celor mai valoare lucrari de drept aparute in anul in curs.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii