ULTIMELE CUIE IN SICRIUL JUSTITIEI – Vicepresedinta Tribunalului Timis, judecatoarea Adriana Stoicescu, isi striga revolta: „Justitia n-o vrea nimeni. Nu e profitabila, nu aduce bani, doar probleme si galceava... Acolo e vorba de lucruri inutile: drepturi si libertati, fleacuri care ne impiedica sa savuram victoria... 'Reforma' in justitie o continuam prin desfiintare. Punem iar jugul pe juzii care ne incurca planurile. Desfiintati, fratilor, tot!... Chemati securistii sa faca justitie!”

Scris de: V.B.

22.11.2021 15:02
Vizualizari: 4757

Nimic nu va impiedica viitoarea guvernare sa desavarseasca planul de distrugere a Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitiei (SIIJ) si readucerea judecatorilor sub jugul serviciilor secrete. Avertismentul a fost lansat luni, 22 noiembrie 2021, de catre judecatoarea Adriana Stoicescu (foto), vicepresedinta Tribunalului Timis.Astfel, prin desfiintarea SIIJ, vor fi redusi la tacere judecatorii incomozi, cei care indraznesc sa semnaleze abuzurile din sistem. Si totul in numele ideii de paine si circ pentru populatie, puncteaza magistrata, adaugand ca gravitatea situatiei se masoara in numarul plecarilor din sistem, din ce in ce mai multi judecatori nemaisuportand bataia de joc.


Iata ce a scris Adriana Stoicescu pe Facebook:


Savarsitu-s-a...

Ultimele bucatele de carne de pe ciolan au fost impartite.

Satisfacuti, vor trece 'la treaba'.

Justitia? Nu o vrea nimeni.

Nu e profitabila, nu aduce bani, doar probleme si galceava inutila.

Nu mai bine o lasam pe mainile 'baietilor'?

Doar s-au descurcat atat de bine in ultimii ani.

Ce sa construiesti in justitie?

Acolo e vorba de lucruri inutile: drepturi si libertati, niste fleacuri care, cel mult, ne impiedica sa ne savuram linistiti victoria.

Cu un trabuc si un coniac bun, problemele devin minore, iar viitorul pare luminos, tare de tot.

'Reforma' in justitie o continuam prin desfiintare.

Apoi, punem iar jugul pe juzii astia pacatosi, care ne cam incurca planurile.

Desfiintati, fratilor, tot!

Legati-ne pe astia enervanti!

Chemati securistii sa faca justitie, ca dreptate doar Dumnezeu mai poate face!

Va doare in cot de poporul asta amarat, oricum.

Ce nevoie are el de educatie si sanatate, de justitie?

Circ si paine, reteta patentata de secole, e salvatoare si azi.

Vin Sarbatorile, veti iesi cu mic, cu mare in fata Bisericilor pustiite tot de voi, sa aratati cat sunteti de buni.

Vine 1 Decembrie, veti defila cu mana la inima, lacrimand sub un tricolor decolorat si atat de inutil.

Apoi, va veti opri pentru un minut din chiolhan pentru a transmite un mesaj de pace si reconciliere, de speranta.

Dupa aceea, la treaba.

Aveti de desfiintat justitia, aia cat a mai ramas de la precedentii decidenti.

In timpul asta, judecatorii fug mancand pamantul dintr-un sistem care ii vrea transformati in sclavi tacuti.

Desfiintati-ne!

Nu aveti nevoie de noi.

Dar eu va promit sa fiu acolo cand va veti intreba, plangand in pumn: unde ne sunt judecatorii?

Comentarii

# puțini judecători date 22 November 2021 15:55 +141

cu părere de rău, judecători mai sunt puțini, "judecători" sunt mulți. la CAB Timișoara am pierdut acum câțiva ani cu dreptatea în mână, cum se spune. Să vă dea Dumnezeu sănătate, pentru că nu văd în jurul dumneavoastră alți judecători ci doar "judecători".

# Mircia date 22 November 2021 16:02 +48

baietii descurcatu-s-au facand tovarasie cu muuullti juzi si frqatii cu foarte muuullti procurori. Politisti ? Fara numar. Fac parte deja din reteta . Si atunci, unde erati madam ? Da' acu', ca stiti cateva nume, de ce nu ii luati la flegme ? Aud Aaaa ! Cineva trebuia sa o faca si p'asa, ... care va sa zica asa ... ! PS nu exista sesizare, undeva, impotriva juzilor, fara ca alt/alti juzi sa stea in spatele sesizarilor . Am scris ! si stiu ce scriu

# Edelweiss - Ivory Tower Reviewer date 22 November 2021 16:27 +31

”Vorbe, doar vorbe!” :sigh: Forme atractive lipsite de orice conținut. AM ZIS!

# istudor date 22 November 2021 16:59 +132

Doamna judecator,aveti perfecta dreptate,dar cu cine sa lupti impotriva abuzurilor.Minunatul asta de popor iese in strada doar cand e platit,vezi minunatele de ONG-uri de la ordonanta 13,ies la vot cand li se da vreo galeata [GOALA] si un kg de ulei si se vaccineaza pe trei mici si o zi libera.cu iei vreti sa luptati... cand va veti uita in spate veti avea surpiza ca sunteti singura.Felicitari ca inca mai puteti .

# Gica contra sistemului date 22 November 2021 17:54 +210

Aoloeou, pai ce faceți d-na magistrat? Acum puțin timp în urma nu înțelegeați ce se-ntâmplă în Justiție și acum chemați securiștii sa dea cu ciocanul? Pai n-au dat destul cu barosul la temelia societății românești timp de 30 de ani? ce-i drept, pe ascuns. Dar tot raul spre bine ca vedem și noi cine a săpat groapa Tarii. Deci rămâne asa cum va spunea Gica într-o postare anterioara, adică coana Justiția a fost călărita și penetrata de un curvoi bătrân numit Secu, dar acum e mai grav ca (sic) calareala și penetrarea e la vedere, adică e pornografie.

# Nu va fi justitie pana cand date 22 November 2021 18:07 +82

Koldea si Chiovesi nu vor fi dezosati si frageziti ! Exemplar ! Si sa fie suspendati in piata cu o placuta la gat : "Cine face ca mine , ca mine sa pateasca!" :eek:

# Edelweiss - Ivory Tower Observer date 22 November 2021 20:20 +108

Vai, vai, vai, vai! :sad: Requiem zaharisit, lacrimogen și fără nici o utilitate practică, închinat Temidei - cocoana ajunsă ca o cerșetoare zdrențăroasă, ce și-a amanetat sabia la vreo sală de păcănele judiciare și care stă îngenuncheată în mijlocul pieței, folosindu-și talerele balanței ca să cerșească vreo drahmă de la potentații zilei. Vai, vai, vai, vai! :sad: („și ce frumos scrisesem!”)

# Mihai date 23 November 2021 06:33 +174

Forme fara fond. gargara electorala pentru un loc in CSM

# andrei date 23 November 2021 06:39 +261

citat din hotararea de arestare preventiva pronuintata de doamna Stoicescu, motivare desprinsa parca de la Gherla,,Amploarea fenomenului coruptiei afecteaza in totalitate societatea, cu consecinte greu de estimat, pe termen lung. Studiile efectuate in ultimii douăzeci de ani au evidentiat o legatură stransa intre democratiile slab consolidate si coruptie. Pe de o parte, coruptia sistemica pune in pericol democratia si guvernarea prin slabirea institutiilor politice si a participarii publice, precum si prin intarzierea si distorsionarea dezvoltarii economice necesare in vederea sustinerii democratiei”, si-a motivat judecatoarea, in toamna anului trecut, hotararea de a aresta preventiv mai multi inculpati dintr-un dosar de evaziune fiscala cu produse petroliere.,, https://www.impactpress.ro/2015/01/21/coruptia-pericol-public-cine-este-judecatorul-care-i-a-bagat-dupa-gratii-pe-sefii-politiei-timis-si-de-ce-acestia-n-au-avut-nicio-sansa/

# santinela date 23 November 2021 07:11 +18

Una din putinele judecatoare cu meserie si staif spune lucrurilor pe nume,are curajul asta.Daaar vine ministru ,revine de fiecare data,pelticul neamului Predoiu.Nu a facut nimic ,dar absolut nimic nu a ramas in urma lui,ceva demn de mentionat.Ptiu drace,am uitat. Omul a incasat un purcoi de bani fiindca a lucrat la modificarile codului penal si de procedura.Asa de bine le-a facut incit astazi aproape toata articolele sint declarate neconstitutionale.Va fi distractie cu papagalul !

# liviu date 23 November 2021 12:10 +6

Mai scumpa dna securisti sunt de mult veniti prin HCSM nr.140/2014 act prin care v-ati inrolat totii in SRI si care protocolul spune ca de la intrarea in magistratura ai 10 zile sa semnezi ca esti predat SRI sa numai vbb de protocolul din 2009 si cel cu Cyberint din 2016 si care si astazi e in vigoare de 7 ani ma lupt cu judecator de al dumitale care in loc sa plateasca o amenda amarata de 100 lei m-a dat pe mine in penal ca sef de grup infractional organizat privind procesele verbale :lol:

# cetateanul turmentat date 23 November 2021 12:50 +82

”Dar eu vă promit să fiu acolo când vă veți întreba” Zău? Unde? În… CSM? ( = o pensioară babană funcție de mormanele din ultimii ani de serviciu?)

# numitul date 23 November 2021 14:21 +82

Justitia? Nu o vrea nimeni. R: Ba da, cam toti cei care intra la o instanta asteapta "justitia". Prea putini o si primesc. Nu e profitabila, nu aduce bani, doar probleme si galceava inutila. R: Madam, ia un pic seama la lefurile si la pensiile voastre. Daca nici justitia asta nu e profitabila... Ce sa construiesti in justitie? R: Pentru inceput ar fi bune niste cladiri din veacul asta (nu cel al "veacurilor ce vor sa vina"). Acolo e vorba de lucruri inutile: drepturi si libertati, niste fleacuri care, cel mult, ne impiedica sa ne savuram linistiti victoria. R: Nici nu-mi amintesc cand a fost ultima data cand "drepturile si libertatile" au fost altceva decat fleacuri pentru "magistrati". Cu un trabuc si un coniac bun, problemele devin minore, iar viitorul pare luminos, tare de tot. R: Ca sa nu mai vorbim de un trabuc si un coniac bun in asteptarea banilor de salariu sau pensie pe card. E a dracului de buna viata de jertfit pe altarul profesiei de bugetar (care nu poate avea firma!).

# numitul date 23 November 2021 14:22 +10

'Reforma' in justitie o continuam prin desfiintare. R: Intreaga "justitie" e doar o forma. Pacat ca nu exista cuvantul "refond", doar "reforma". Apoi, punem iar jugul pe juzii astia pacatosi, care ne cam incurca planurile. R: Offff, aproape imi da o lacrima la colt de ochi din compasiune pentru acesti obiditi ai sortii, acesti proletari ai vremurilor noastre. Va doare in cot de poporul asta amarat, oricum. R: Ca si voi muriti de grija poporului amarat care vi se perinda prin fata. Pentru voi un dosar e o banala rutina, o casuta de bifat ca "judecata", pentru "poporul amarat" dosarele alea sunt viata, libertatea si averea lor. De prea multe ori hotararile voastre trec cu mare usurinta peste "poporul amarat" si peste lege si peste dreptate. De la 10000 lei pe luna in sus si de la pensia de 80% din ultima leafa se vede altfel.

# numitul date 23 November 2021 14:22 +5

Ce nevoie are el de educatie si sanatate, de justitie? R: Are mare nevoie de toate. Nu le-a avut si nu le va avea prea curand pe nici una din ele. Iar pentru lipsa de justitie ar trebui sa "multumeasca" tagmei voastre, a "magistratilor". In timpul asta, judecatorii fug mancand pamantul dintr-un sistem care ii vrea transformati in sclavi tacuti. R: Pamantul ala de-l mananca se va transforma in pensie decenta. La ceilalti locuitori ai taramului pamantul e bun doar de pus peste ei. "Sclavi tacuti"?! Pai sa facem a doua dezrobire! Sa nu mai taca atat bietii juzi. Sa ne batem cu ei pe burta (in opinii) pe Facebook, pe Luju si unde mai putem. .

# Adriana Stoicescu , respect maxim ! Bravo ! date 24 November 2021 23:07 +15

In ce hal au adus zerviciili tara :o cu ajutorul magistratiilor corupti, acele lepre care distrug si mimaignea colegilor. :eek:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii