USR PRADUIESTE SAREA – Deputata PSD Oana Bulai denunta atacul la siguranta nationala pregatit de ministrul USR al Economiei Claudiu Nasui: „Praduitorii de la guvernare pregatesc sa dea un nou atac la avutia Romaniei! Tara e vanduta bucata cu bucata... Daca sunt vandute 2% din cat detine statul la Salrom, atunci Romania pierde controlul asupra companiei... Peste noapte, un asa-zis progresist vanzator de tara inclina balanta si face cadou strainilor compania de sare a Romaniei... Tradator de neam”

Scris de: L.J.

11.07.2021 18:23
Vizualizari: 6492

Ministrul USR al Economiei, Claudiu Nasui, pregateste un grav atentat la avutia Romaniei si chiar la siguranta nationala, a acuzat deputata PSD Oana Bulai (foto) sambata, 10 iulie 2021.Este vorba despre intentia lui Nasui de a vinde 2% din participatia statului roman la Compania Nationala Salrom SA. Astfel, statul pierde procentajul de control de 51%, pe care il detine in prezent (restul de 49% fiind in posesia Fondului Proprietatea).

Cel care a semnalat prima oara urzeala lui Claudiu Nasui a fost senatorul PSD Daniel Zamfir, intr-o luare de pozitie de vineri, 9 iulie 2021.


Iata mai intai postarea de pe Facebook a lui Daniel Zamfir:


Golania Salrom

Marea praduiala mascata

De ce credeti ca se agita Nasui sa vanda doar 2% din Salrom? Sa se capitalizeze? Nici vorba! 2% din punct de vedere financiar, nu inseamna nimic! Inseamna, insa, pierderea controlului societatii de catre statul roman. Asta e ceea ce vrea Nasui cu cei care sunt in spatele lui.

Statul roman detine 51% iar Fondul Proprietatea are 49%. Cele doua procente vandute vor schimba raportul de forte. Societatea Romana a Sarii, pe langa rezerve uriase de sare mai are si grafit ceea ce o include in randul companiilor de interes strategic.

Operatiunea pregatita de Nasui e atac la siguranta nationala!

#praduitorii”.


Redam si mesajul de pe Facebook al Oanei Bulai:


Atac la siguranta nationala! Asa pot fi descrise intentiile ministrului Nasui in cazul Salrom.

Operatiunea deconspirata de colegul meu Daniel Zamfir arata ce urmareste ministrul userist in privinta Salrom! Praduitorii de la guvernare pregatesc sa dea un nou atac la avutia Romaniei!

In vreme ce ocupa spatiul public cu razboaiele lor politice, tara e vanduta bucata cu bucata.

Multi nu au inteles de ce ministrul Nasui si-a concentrat atentia asupra Salrom. Explicatia prezentata si de Daniel Zamfir e simpla: daca sunt vandute 2 procente din cat detine statul roman la Salrom, atunci Romania pierde controlul si majoritatea asupra companiei. In acest moment, statul roman detine 51%, iar Fondul Proprietatea 49%. Practic, dl Nasui atenteaza cu buna stiinta la interesul national.

Si uite cum, peste noapte, un asa-zis progresist vanzator de tara inclina balanta si face cadou strainilor compania de sare a Romaniei. Pentru resursele tarii noastre s-au luptat stramosii nostri, si-au dat viata, iar acum un tradator de neam vine si vinde resursa de sare.

Obiectivul lor nu e bunastarea romanilor, ci sa vanda bucata cu bucata resursele tarii catre straini!

Sper ca presa sa investigheze aceste intentii pe care ministrul Nasui le are in privinta Salrom. Sunt convinsa ca vor iesi la suprafata multe 'surprize'”.

Comentarii

# Lita date 11 July 2021 18:43 +62

Sa organizeze proteste, daca sunt in stare, cu lamentari nu se rezolva nimic.

# escu date 12 July 2021 10:12 +46

Ce fac, oare, instituțiile abilitate, în frunte cu CSAT și Johannis? Cum se respectă jurământul depus la învestirea în funcție? Dar DNA nu ar trebui să se autosesizeze? Când era PeeeSeeeDeee la guvernare DNA și Ciolannis reacționau imediat când era câte ceva care li se părea că are iz penal. Acum sunt muți și surzi, sau nu-i preocupă interesul național? Nu ar trebui ca PeeeSeeeDeee să depună plângere penală pentru trădare de țară, după modelul prin care PNL a făcut-o la adresa lui Dăncilă și „niște evrei”, vorba lui Johannis?

# Gilu date 12 July 2021 11:04 +36

Cu cat mai rau, cu atât mai bine...De la cronicari citire : cine nu beleste ochii cand votează, beleste altceva !

# Raz date 12 July 2021 11:19 +28

Bai nu citește si ea ca listare se face prin vânzarea unui pachet de acțiuni deținut de FP/ statul nu vinde nimic. Aia de la FP vor sa vinda, prin listare au un preț de piața…

# Mihaela date 12 July 2021 11:53 +48

Ce proteste....pe caldura asta ?! Si cine sa le organizeze,ca #rezist e la putere, iar opozitia intr-o continua vacanta. Ei nu sunt corupti, "lupta" pentru binele tarii. Vai si amar de noi, cu asa derbedei la putere si cu asa adormiti in opozitie.

# JOS DNA date 12 July 2021 14:28 +34

Si cine i-a votat pe NENOROCITI???

# Nuie Masui date 12 July 2021 15:51 +80

Acest # trebuie dat de toate bordurile lui Videanu ! Tradator nenorocit ! Wuhannis , taci ca grasul in kukuruz ?! :eek: PS. Dupa ce nu mai esti inconjurat de parazitii pe buget SPP , poate te vei intalni cu careva care-si aduce aminte de ce facusi ...

# Alex date 12 July 2021 17:22 +33

@Gilu din pacate nu prea mai e cu cine votezi , caci STS isi baga botul si iasa tot ai lor

# Daktari date 14 July 2021 15:45 +25

Jos Wuhannis ! Tradatorul si nesimtitul ; cum sa lasi pe # sa puna labele pe bununl poporului ? Rusine!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii