VASILICA SE AGITA CA UN SIFON – Avocata Ingrid Mocanu nu are mila de judecatorul Cristi Vasilica Danilet: “Pai, domnule Danilet, de ce va agitati asa ca sifonul? Nu aveti incredere in Justitie?... Tagmei magistratilor nu ar trebui sa ii fie rusine cu asa 'specimene' printre ei?... Am o lista cu toti si astept cuminte si rabdatoare sa jubilez cand vi se intorc toate cu varf si indesat. Dumnezeu nu doarme”

Scris de: G.T.

06.08.2021 12:55
Vizualizari: 8127

Oare magistratilor nu ar trebui sa le fie rusine cu un specimen precum judecatorul Cristi Vasilica Danilet de la Tribunalul Cluj? Un personaj care, dupa ce a fost sanctionat in trecut de CSM pentru comiterea unei abateri disciplinare si fata de care s-a stabilit ca a incalcat Codul deontologic, a fost trimis in judecata disciplinara pentru posibila comitere a doua noi abateri. Intrebarea le este adresata magistratilor de catre avocata Ingrid Mocanu (foto).


 

Concret, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de joi, 5 august 2021, Ingrid Mocanu comenteaza accesul de furie al lui Vasilica Danilet (click aici pentru a citi) dupa ce a aflat ca Inspectia Judiciara i-a intocmit “rechizitoriul” pentru comiterea abaterilor prevazute de art. 99 lit. a) si b) din Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, constand in “manifestarile care aduc atingere onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului justitiei, savarsite in exercitarea sau in afara exercitarii atributiilor de serviciu”, respectiv incalcarea prevederilor legale referitoare la incompatibilitati si interdictii privind judecatorii si procurorii” (click aici pentru a citi). Amintind cum Danilet o infiera din cauza dosarului fabricat de DNA in care a fost achitata definitiv, Mocanu il intreaba pe judecatorul de la Tribunalul Cluj de ce se agita ca sifonul, dar si de ce nu are incredere in Justitie. Iar in acest context, Ingrid Mocanu ii transmite ca ea are incredere atat in Sectia pentru judecatori a CSM, care l-a sanctionat in trecut pe Vasilica Danilet, cat si in Sectia de contencios de la ICCJ, care a mentinut sanctiunea lui Danilet. “Am o lista cu toti si astept cuminte si rabdatoare sa jubilez cand vi se intorc toate cu varf si indesat. Dumnezeu nu doarme, oricat de putini bani ati da voi la biserici, ba baieti”, isi incheie Ingrid Mocanu mesajul.


Iata postarea avocatei Ingrid Mocanu privind zbaterile judecatorului Cristi Vasilica Danilet:


“Domnul Danilet ma facea cu ou si cu otet si certa avocatii ca au un asa 'specimen' printre ei. Nicio secunda nu s-a indoit de corectitudinea unei trimiteri in judecata sau de o condamnare in prima instanta, magistratii fiind probabil, in viziunea lui, fara pata si clar fara greseala.

De atunci a fost deja sanctionat o data definitiv (nici judecatorii iCCJ nu l-au crezut... da, aia care pe mine m-au achitat, aratand ca dosarul meu era o 'facatura').

Pai, domnule Danilet, de ce va agitati asa ca sifonul? Nu aveti incredere in Justitie? In cel mai inalt inspector nu aveti incredere? Eu am incredere ... mai ales in Sectia pentru Judecatori a CSM... dar si in ICCJ, mai ales in Sectia Contencios (o parte a ei, dar importanta).

Chiar, domnule magistrat, tagmei magistratilor nu ar trebui sa ii fie rusine cu asa 'specimene' printre ei? Care incalca sistematic si grosolan deontologia profesionala si legea?

PS - Am o lista cu toti si astept cuminte si rabdatoare sa jubilez cand vi se intorc toate cu varf si indesat.

PS - Dumnezeu nu doarme, oricat de putini bani ati da voi la biserici, #babaieti”.

Comentarii

# Antisistem date 6 August 2021 13:09 +69

:lol: :zzz :eek: Felicitari, doamna! Direct in moalele capului(bostanului) l-ati palit pe acest MASKRICI, PSUDOMAGISTRATU' LU' PESTE!!! :zzz

# fost judecător date 6 August 2021 13:23 +113

Ai dreptate, Ingrid, Dănileț a făcut rău la mulți, inclusiv mie, îl aștept să-l văd la pământ, apoi îl iau la șuturi !

# undeva, s-a afirmat, fără putință de tăgadă, că... date 6 August 2021 14:30 +164

... „Justiția este TÂRFA DE SERVICIU a politicienilor.” :eek:

# Eliminati-l pe Danilet ca va face de ras ! date 6 August 2021 15:30 +62

Justitia e a serviciilor , acele organizatii parazite pe buget ce nu prezinta rezultate poporului de la care jefuieste banii. Serviciile ar trebui privatizate si sa ramana doar doua: intern si extern ! De ce avem vreo 7 ? (SRI,STS,2:15 , SIE, SPP, etc) Doar SRI topeste 9 miliarde pe an !!! Pe ce ???? Va dati seama ce salarii si ce pensii nesimtite sunt acolo ?

# Lasă omentariu date 6 August 2021 15:44 +17

Nu înțeleg de ce i sa da atata atenție acestui poolyfrichi al justiției. Pentru că face rău? Pentru că o dus? Cine îl ține în brațe? Este gradat? Ce judeca?

# imun/teanu date 6 August 2021 16:54 +42

Justitia?, "trotuarul trecea (trece!) chiar prin camera ei de lucru" /din, pe vremuri, "cugetarile lui Gaga". Baiatul. bine tacanit la cerebel, este nu lasat, ci stimulat, de fortele care acum au pus mana pe stat, ca sa descalifice aceasta institutie a "femeii legate la ochi si cu balanta in mana". Lozinca din atriumul ICCJ, "Justitia regina et domina omnium virtutum" este profanata intens prin manjirile cu rahat care sa demonstreze ca "este pierduta orice speranta", pentru voi, "muritorii". De asta mascariciul isi permite sa iasa in fata. In timp ce vedem cum pe fata o "Clo-co-tinda" este musamalizata /a se pricepe ca orice este falsificat si furat /prealabil "obisnuirii" a tot ce (ni) se va intampla, cu si alagaerile (zise!) ce vor mai fi. [ "Scarba noastra si mania /nazismul din Romania!" ]

# O rusine acest Daniletz si nu-i prima data ! date 6 August 2021 17:28 +64

Felicitari doamnei Ingrid ca ia atitudine ! Organizatiile de magistrati ar trebui deasemenea sa se exprime !!!

# Golan date 9 August 2021 15:33 +9

Cand a aparut pe firmament judele asta,Danilet,imediat l-am comparat cu bufonii regilor din Franta.Aia aveau rolul bine definit de a sustine coroana in stil de clovn,iar asta are aceeasi sarcina de a fi bufonul noii Secu si a capeteniilor tip Baseau,Ilici si Klauhanis-complicii lor,vorba lui Codlea.Se vede ca nu se dezminte si isi joaca rolul incontinuu.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii