“VEVERITA” A AJUNS LA SELARU – Inalta Curte a amanat cererea SIIJ de confirmare a redeschiderii urmaririi penale in dosarul in care este vizata procuroarea DNA Alexandra Carmen Lancranjan. Judecatorul Daniel Gradinaru a formulat declaratie de abtinere. Declaratia i-a fost admisa de catre judecatoarea Lucia Tatiana Rog. Exclusiv: dosarul “Veveritei” a fost repartizat judecatorului Horia Valentin Selaru (Minuta)

Scris de: George TARATA

13.10.2020 15:49
Vizualizari: 4517

Procuroarea DNA Alexandra Carmen Lancranjan (foto 1), zisa “Veverita”, a ajuns la mana judecatorului Horia Valentin Selaru (foto 2) de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Ne referim la dosarul in care, asa cum Lumea Justitiei a anuntat in exclusivitate, Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie (SIIJ) cere la ICCJ confirmarea redeschiderii urmaririi penale intr-o cauza in care este vizata Lancranjan (click aici pentru a citi).


 

Solicitarea SIIJ trebuia sa se judece marti, 13 octombrie 2020, la ICCJ. Ea a fost insa amanata pentru data de 21 octombrie 2020 dupa ce judecatorul Daniel Gradinaru, cel caruia ii fusese repartizat dosarul, a formulat declaratie de abtinere. O declaratie care i-a si fost admisa de catre judecatoarea Lucia Tatiana Rog.

 

Iata minuta Inaltei Curti de marti, 13 octombrie 2020, din dosarul 1683/1/2020:


Admite declaratia de abtinere formulata de domnul judecator in dosarul nr. 1683/1/2020 al Inaltei Curti de Casatie si Justitie – Sectia Penala. In temeiul art. 110 alin. 2 din Regulamentul de ordine interioara al instantelor judecatoresti, trimite cauza la repartizare aleatorie. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica, astazi, 12 octombrie 2020”.

 

Salvarea vine de la Selaru?


Repartizata aleatoriu, cauza cu solicitarea SIIJ de confirmare a redeschiderii urmaririi penale in dosarul in care vizata este Alexandra Carmen Lancranjan a ajuns la unul dintre cei mai controversati judecatori de la Inalta Curte. Un judecator la care pica destul de multe dosare cu greutate, cum ar fi chiar dosarul caselor lui Iohannis, si care este considerat om de baza al Sistemului ticalos care a condus tara cu arma catuselor. Este vorba despre Horia Valentin Selaru, fost consilier al inculpatei Laura Kovesi pe cand aceasta era Procuror General al Romaniei, facut peste noapte din procuror direct judecator la ICCJ. Asa cum precizam mai sus, acesta urmeaza sa ia in discutie cererea SIIJ de confirmare a redeschiderii urmaririi penale in dosarul in care este vizata “Veverita” in 21 octombrie 2020 (vezi facsimil).

 


Comentarii

# Cetateanul date 13 October 2020 15:08 +10

Muamăăă...ce aleator! Se va respinge 200%.

# mitica date 13 October 2020 15:32 +7

Eu credeam ca aceasta infractoare este de mult in puscarie.

# M date 13 October 2020 16:35 +2

Golani ăștia au culoarul lor, pentru iei sunt judecători anume stabiliți care ii judeca, pentru iei legea este un fâș, de-aceea fac ce fac, acest ticălos de judecător Selaru este unul dintre nenorociti care se vorbește de ani de zile, și nimic nimeni nu vede nimeni nu aude. Tuti justiția gatului nații cu hoții hoților masi

# declarativ date 13 October 2020 16:50 0

de credem ca procurorul Lancranjan a primit supranumele "Veverita"intr-un mod aleatoriu,suntem intr-o mare eroare.prietenii stiu de ce ;-)

# Baran Gheorghe date 13 October 2020 18:43 +7

Asa fac toti judecatorii .Pentru a crea o aparenta de dreptate , creaza impresia falsa ca se edifica, cerceteaza si se edifica despre situatia de fapt si de drept, ridica la paroxism speranta justitiabilului , apoi printr-un gest in pretoriu (un gest ca inlatura o scama pe umarul stang sau drept, o brosa pusa invers, accedere in pretoriu cu mapa in stanga sau in dreapta, un gest anume definit la asezare pe scaun) comunica ce a decis , se antepronunta , si uite asa dupa lungi " cercetari " face ce i se cere sau ce a primit. 80% dintre magistrati sunt incorecti , 20% sunt corecti. Principiul Pareto se verifica. Crezi ca va face si apoi nu face, speri ca te-a inteles si face altfel. Amanarea la pronuntare este doar o mascarada. Un judecator bun pipaie fondul problemei din prima clipa daca a citit dosarul .Greu un avocat poate sa creeze un alt culoar de constiinta al judecatorului pentru un judecator adevarat .

# Floare Albastra date 14 October 2020 10:23 +1

Corb la corb nu scoate ochii. :lol:

# Baran Gheorghe date 16 October 2020 18:03 +1

Asta cu " corb la corb nu si scoate ochii" , de plano in Luju , imi apartine. A preluat o dl..profesor Iancu Gheorghe pe A3 si Romania tc, apoi Edelweiss , apoi acest Floare Albastra, care pare fi to Edelweiss de Bucovina. Ma bucur, ma bucur , ma bucur.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii