Vorbe de fumoar – 1.02.2021 – Cultivarea Andreei Chis

Scris de: L.J.

01.02.2021 17:11
Vizualizari: 3666

* Si daca in spatele uriasului scandal din sanatate se ascund interese majore, de miliarde de euro? Daca mortile romanilor arsi in spitale sunt folosite pentru business-uri uriase? Tot ce se poate. Click aici pentru a citi ce ni se pregateste.


* Nici bine nu a fost uns Bogdan Mateescu in functia de presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, ca deja se fac planuri pentru seful CSM din 2022. Ultimul sef al actualului CSM, caci in 2022 vor avea loc alegeri pentru legislatura 2023-2028. Probabil va ganditi ca anul urmator CSM-ul va fi condus de judecatoarea Gabriela Baltag, cea care impreuna cu colega ei din CSM Evelina Oprina s-a luptat in toti acesti ultimi ani pentru scoaterea la iveala a abuzurilor comise impotriva magistratilor si a romanilor, precum si pentru o reformare sanatoasa a Justitiei. Ei bine, va inselati. Gabriela Baltag nu este dorita la sefia CSM. Din acelasi motiv pentru care a fost blocata si numirea Evelinei Oprina la conducerea CSM in 2021: pentru ca nu pot fi influentate si au prea multa personalitate. Din ce vorbeste lumea prin targ, aceleasi personaje care au lucrat-o pe Evelina Oprina si l-au instalat sef peste CSM pe Bogdan Mateescu s-au destainuit prin anumite cercuri ca vor incerca sa o puna in fruntea Consiliului pe judecatoarea Andrea Chis. Cica Andrea Chis ar fi mai maleabila decat Baltag. Oricum, ne putem da simplu seama daca acesta este planul. Trebuie doar urmarit modul in care se raporteaza personajele din spatele lui Bogdan Mateescu la Andrea Chis. Iar din ce am observat noi, de la inceputul acestui an nu au fost conflicte intre Andrea Chis si oamenii care l-au facut maret pe Mateescu.


* Zi importanta marti, 2 februarie 2021, la Inalta Curte de Casatie si Justitie. La instanta suprema este programat primul termen din cadrul contestatiei in anulare formulate de condamnatii din dosarul “Ferma Baneasa”, pintre care si avocatul Robert Rosu, executat de judecatorii ICCJ Ionut Matei, Florentina Dragomir si Alina Ioana Ilie pentru simplul motiv ca si-a exercitat profesia. Nu va asteptati insa la vreo decizie, caci cei trei judecatori amintiti mai sus nu s-au obosit sa redacteze in termen de 30 de zile decizia de condamnare. Totusi, din punctul nostru de vedere, contestatia in anulare ar trebui admisa de pe scaun, chiar si fara motivarea deciziei de condamnare. Asta intruct completul care a dispus executia lui Robert Rosu nu a fost legal constituit, judecatoarea Florentina Dragomir neavand depus juramantul in functia de judecator.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Ion date 2 February 2021 16:22 0

Cata nesimțire si batjocura! Cum mai pot fi ținuți în libertate asemenea specimene?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii