Vorbe de fumoar – 1.05.2020 – S-a reluat gonflarea Cucuvelei

Scris de: L.J.

01.05.2020 17:06
Vizualizari: 6011

* Un judecator care si-a lasat amprenta asupra dosarului „Black Cube”, luand o hotarare de bun-simt in ceea ce-l priveste pe fostul colonel SRI Daniel Dragomir, a primit un refuz din partea Consiliului Superior al Magistraturii. Despre ce este vorba aflati cu un click aici.


* Usor-usor, inculpata Laura Kovesi isi vede reactivat corul de aplaudaci. Bine, noi acum dam un exemplu care poate fi scuzat drept o simpla eroare de tastare, dar sunt si altele, mai relevante. Ia priviti ce titlu a pus ziarul Adevarul joi, 30 aprilie 2020: cica „Lauda” Kovesi a fost numita personalitatea anului de catre o revista straina (vezi facsimil). Faza asta ne-a amintit ca una dintre numeroasele porecle date de romani lui Nicolae Ceausescu era chiar Niki Lauda (v-ati prins deja de ce). Ei bine, ne asteptam ca viitoarele articole dedicate Cucuvelei Mov sa contina sintagme de genul: „savant de renume mondial”, „geniul Carpatilor”, „cea mai iubita fiica a poporului” etc. Si nu ne-ar surprinde deloc daca in fata sediului EPPO din Luxemburg se va ridica o statuie in marime naturala a Laurei Kovesi, facuta numai din limbi.

 * Ia priviti ce poza a distribuit pe Facebook avocatul Gheorghe Piperea: cica presedintele Klaus Iohannis (cel dintai paznic al lagarului numit Romania) ne ameninta sa nu iesim din case, ca altminteri ni le ia el. Acuma ce sa zicem... Oare cum ar reactiona Werner daca ne-ar vedea plimbandu-ne copiii?

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Edelweiss - Ivory Tower Power Archiver date 2 May 2020 02:07 +3

Academician doctor inginer, savant de renume mondial (deja-vu!) :-x BORING!

# nae girimea date 2 May 2020 07:08 +1

Baetii sant hotarati : planul merge neabatut inainte

# VIKY date 2 May 2020 07:11 +8

"... Oare cum ar reactiona Werner daca ne-ar vedea plimbandu-ne copiii?"...Simplu, doar este indeletnicirea lui din tinerete, care, daca aduce mari beneficii nu ai cum sa nu o practici pana la adanci batraneti. Pe langa confortul din fruntea tari, mai face si el un ban, vinde ce se mai poate vinde: sclavi, copii, paduri, gaze, combinate...Mai ramane sa va vanda si aerul, sa nu mai puteti respira, numai atunci cred ca ar respira usurat.

# DODI date 2 May 2020 20:21 +2

Acum că ciolaniSS și geWERNER a reimportat 1 milion de țigani ne obligă să stăm în case ca să poată fura nestingheriți țiganii din curți și acareturi. Iar dacă nu ne ”astâmpărăm” ciolaniSS este în stare să dea o ordonanță militară de confiscare a imobilelor nesimțiților care nu îl aplaudă și nu îi țucă fesele liberale. Așa consideră netrebnicul că trebuiie susținută medierea între diferitele categorii de oameni. Că la partide am văzut ce inimă largă are și ce mare iubitor de pesedei este.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii