Vorbe de fumoar – 1.09.2020 – Iulia „Papusa Barbie” Motoc, Vasilica „Keanu Reeves” Danilet si un nou suspect la SIIJ

Scris de: L.J.

01.09.2020 17:37
Vizualizari: 4829

* Incepem editia cum se cuvine, cu un judecator #rezistent, cocotat pe treptele Curtii de Apel Bucuresti impotriva legilor justitiei si... suspans... suspect intr-un dosar SIIJ. Activistul a dat fuga la CSM, ca sa-i spele reputatia dupa ce presa i-a dezvaluit faptele de vitejie, dar Sectia pentru judecatori i-a spus magistratului sa stea-n banca lui si i-a dat de veste lumii intregi ca judecatorul cu pricina este anchetat de sectia speciala. Cine este el si ce trecut tumultuos are puteti vedea dand click aici.


* Romania va arata ca dupa razboi la capatul guvernarii PNL, urmand sa fie necesari ani intregi pentru ca tara sa-si revina dupa dezastrul economic provocat de regimul Orban. Cine spune asta si cat se asteapta sa dureze reconstructia aflati cu un click aici.


* Astazi nu plange masa in materie de judecatori #rezistenti. De exemplu, starostele hashtagist Vasilica-Cristi Danilet a profitat de inca o ocazie ca sa se dea in spectacol. Lui Vasilica i-au murit laudatorii care l-ar fi putut compara cu Keanu Reeves in materie de sexosenie, asa ca #rezistentul s-a gandit sa se asemuiasca singur cu actorul american, postand pe Instagram colajul de mai jos. Am putea comenta aceasta nestemata a Internetului in nenumarate feluri, dar alegem sa fim buni crestini si sa rostim doar „Doamne, fereste!” A, da: fiti si dumneavoastra buni crestini si aprindeti o lumanare in memoria laudatorilor lui Danilet.

 * Incheiem tot cu o vedeta a magistraturii romane (care n-a mai profesat ca judecator intr-o instanta ordinara din 1995, dar sa nu deviem). Ne referim la judecatoarea CEDO Iulia Motoc, care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cum credeti ca se distreaza ea pe Facebook? Se joaca intr-o aplicatie care iti arata cum ai arata ca papusa Barbie si cati ani ai putea trai. Partea extrem de amuzanta este ca aplicatia i-a generat Iuliei Motoc urmatorul motto de viata: „Candva am incercat sa fiu normala. Cele mai proaste doua minute din viata mea”. Nu putem sa contrazicem niciun cuvintel.


Iata ce a scris jurnalista Floriana Jucan pe Facebook:


Judecatorul roman la CEDO, Iulia Motoc, a facut doua postari stranii pe contul sau de Facebook. In prima a folosit o aplicatie pentru a se transforma in papusa Barbie, iar in a doua si-a imaginat un epitaf pe piatra sa funerara.

Intre frumusetea aspirationala si moartea sigura, se pare ca va sta doar o numire la CJUE pentru a reprezenta Romania, la finalul mandatului de la CEDO.

Din Comisia care o va alege fac parte judecatorii ICCJ Stefan Pistol si Corina Corbu. Ultima are pe rol o plangere la CEDO impotriva statului roman si eu cred ca solutia va fi una favorabila pentru actuala presedinta a Inaltei Curti.

Ce ar mai fi de comentat?!?

Ps. Ulterior, realizand probabil inadecvarea postarilor cu statutul sau de judecator la CEDO, Iula Motoc le-a sters.

#credinadevar #credinjustitie #iuliamotoc”.

 

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!Comentarii

# Mircea date 1 September 2020 20:16 +6

Asta cu fata lui e moartea pasiunii.

# Impresarul profet date 1 September 2020 20:55 +6

Iti lasa sentimentul ca cele mai urate creaturi umane sunt absolventi/te ai Facultatilor de Drept,a tunat si i-a adunat.

# livia date 2 September 2020 07:41 +2

De ce judecatorii/procurorii nu sunt testati psihiatric in fiecare an? Iata rezultatul.

# DODI date 3 September 2020 16:02 +1

Ne mirăm de ce sunt în România atâtea sentințe... anormale? Excluzând cele venite pe filiera plicului albastru de la SRI celelalte sentințe sunt date funcție de starea... normală a magistratului! Așa că nu ne miră nimic. Mai puțin faptul că 1 - nici acum magistrații nu au o lege cu răspunderea materială pentru fărădelegile comise și 2 - nici un partid nu a ”îndrăznit” să schimbe legea și să instituie controlul OBLIGATOIU și periodic, psihiatric și psihologic al magistraților!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii