Vorbe de fumoar – 1.09.2021 – Judecatorii trebuie transformati in marionete santajabile

Scris de: L.J.

01.09.2021 19:09
Vizualizari: 4764

* O noua psihoza ii face pe bogati sa scoata zeci de miliarde de dolari din buzunare, in speranta ca isi vor creste investitiile chiar si de trei ori in numai cateva zile. Gasiti mai multe detalii facand click aici.


* In spatele certei cu care PNL si USR-PLUS incearca sa ne ia ochii, se intampla lucruri cat se poate de dramatice. De exemplu, ministrul USR-ist al Transporturilor, Catalin Drula, nu este in stare sa salveze o companie de transporturi. Click aici ca sa vedeti cat de alarmant stau lucrurile!

 

 

* Foarte buna observatia judecatoarei Adriana Stoicescu, vicepresedinta Tribunalului Timis, facuta pe pagina sa de Facebook, despre ce se intampla in prezent in Romania: “Suntem oficial o tara bananiera? Guvernata prin santaj? Atat de mult isi doresc sa transforme judecatorii in marionete santajabile incat calca peste cadavre. Independenta judecatorilor la momentul 'ruleta ruseasca'... Absurdistan”. Evident, trimiterea este la insistenta cu care se doreste desfiintarea SIIJ, pentru ca DNA sa poata controla din nou judecatorii cu inscenari judiciare si fabricarea de dosare penale, si la modul in care SIIJ este folosita in luptele politice. Ce sa mai zicem...


* Discriminarea romanilor care refuza sa se vaccineze impotriva Covid castiga tot mai multi adepti. De exemplu, Senatul Universitatii din Bucuresti este asteptat sa voteze la 15 septembrie 2021 blocarea accesului studentilor nevaccinati la cursuri, seminarii, laboratoare, precum si in camine si in biblioteci. Nu o spunem noi, ci avocatul Gheorghe Piperea, el insusi profesor al acestei universitati (Facultatea de Drept). In acest context, maestrul Piperea ii indeamna pe studenti si pe parinti sa lupte pentru propriile drepturi, dand in judecata universitatea si nu numai. De altfel, avocatul promite ca si el va lua masuri impotriva tiraniei pandemice universitare.


Iata postarea lui Gheorghe Piperea de pe Facebook:


In Senatul Universitatii Bucuresti, in sedinta din 15 septembrie 2021, se va lua decizia ca accesul la cursuri, la seminarii, in caminele studentesti, in biblioteci si in laboratoare, sa fie permis doar celor care s-au vakseenat.

M-as fi mirat ca tocmai UB sa iasa din trendul iacobinismului sanitar si al apartheidului pe criterii de suspiciune de boala. Nu ma astept ca Facultatea de Drept, templul drepturilor si libertatilor, sa deraieze de la directivele noului regim de teroare.

Apele se vor desparti, graul se va alege de neghina. Acum, in 2 saptamani, nu peste un an.

In mod normal, cei care se opun totalitarismului medical, cei care nu pot asista pasivi la segregarea sociala si la punerea oamenilor „liberi” in tarcuri, la adapost de inocentii suspecti de boala, ar trebui sa actioneze - judiciar, administrativ, prin greve de tip japonez, prin boicotul cursurilor, prin inghetarea platii taxelor de studii etc. Studenti, cadre didactice, parinti, toti cei care nu pot fi de acord cu acest amurg al democratiei, ar trebui sa se alieze in acest scop.

Sincer, nu ma astept la nicio revolutie, dar eu nu voi sta degeaba. Voi actiona, chiar si de unul singur (evident, greva sau boicotul nu se pot face in tandem, eu cu mine...).

Fiat justitia, pereat mundi, motherfuckers!”


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Oftopiq by Edelweiss - Ivory Tower „judicial arsonist” date 1 September 2021 21:45 +5

Mult succes calicului botșănean la concursul de promovare la Înalta Inchiziție. Pe 26 aug am trimis „cadeauri” prin e-mail adresat secretariatului CSM, azi am repetat procedura și am trimis recomandată Direcției de Resurse Umane și Organizare din CSM. Kum Io* sunt băiat milostiv cu calicii botșăneni, ingăta și oleacă de bibliografie pe care trebuie s-o studiezi: art. 38 Cod penal, art. 106 Cod penal și art 105, alin. (1) și (2) Cod penal. (dacă mai ai oleacă de vreme, studiază și art. 55^1 din defuncta Lege 169/2017, care ERA ÎN VIGOARE la 31 mai 2018 - data la care te-ai mânjit cu miasma neprofesionalismului și mediocrității). Mult succes și… Have a Great Day! Io* îți urez să ajungi la Înalta Inchiziție taman atunci când ți-ai vedea ceafa fără oglindă, webcam sau camcorder.:lol: pentru conformitate, link: https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2021/08/ia-mai-da-te-in-pwlile-mele-dom-hetriuc.html

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii