Vorbe de fumoar – 1.11.2019 – Tudoran si-a pierdut apetitul sexual. Miting la poarta lui Iohannis

Scris de: L.J.

01.11.2019 15:30
Vizualizari: 4419

* Istoria risca sa se repete cu judecatoarea Monica Adriana Cipariu, de la Tribunalul Bucuresti (cea care l-a achitat la fond pe europarlamentarul PNL Vasile Blaga). De ce sta ea ca pe ghimpi, in asteptarea unei hotarari care i-ar putea afecta serios cariera, puteti afla facand click aici.


* Fiti atenti ce vorbeste targul! Cu totii il stim pe fostul judecator Corneliu-Bogdan Ion-Tudoran de la Curtea de Apel Bucuresti (protagonistul telenovelei „Demisie dupa pensionare”), suspect intr-un dosar instrumentat de Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie. Problema este ca Tudoran nu stie ce sa mai faca pentru a scapa de audieri. Intai s-a internat la „Obregia”, unde medicii l-au tratat de depresie cu aspirina, dar si cu antidiareicul Smecta. Apoi, dupa ce doctorii bucuresteni n-au mai vrut sa fie partasi la manevrele fostului jude, mort-copt, l-au externat. Dar se pare ca Bogdan Tudoran isi planificase din vreme continuarea tratamentului, de data aceasta la sanatoriul din Predeal, unde are parte de conditii ca la hotel. Acolo, la Predeal, alta dandana: pe fostul magistrat l-au depistat cu pierderea apetitului sexual. Phiii, ce ghinion pe capul lui! Totusi, Corneliu Tudoran ar trebui sa stie ca exista si alte solutii cand vine vorba despre pierderea apetitului sexual (vezi foto). Oricum: noi ii dorim multa sanatate si sa raspunda pentru tot ce a facut. Pana una-alta, cititi intreaga halima pe Ziuanews.ro.


* Si pentru ca am amintit mai sus de SIIJ, stati pe faza, fiindca maine (sambata) va avea loc manifestatia pentru sustinerea sectiei speciale! Lumea Justitiei v-a prezentat deja manifestul celor doua organizatoare (click aici pentru a citi). De data aceasta, va spunem ca la miting si-au anuntat prezenta nume sonore din randurile celor care lupta impotriva abuzurilor. Gasiti aici pagina de Facebook a evenimentului, al carui itinerariu a fost stabilit dupa cum urmeaza:

- ora 10: intalnire in fata intrarii principale a Palatului Cotroceni (bd. Eroii Sanitari);

- ora 12:30: deplasare la sediul CSM (Calea Plevnei, nr. 141);

- manifestatie in fata Consiliului Superior al Magistraturii pana la ora 16.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii