Vorbe de fumoar – 10.01.2021 – Lui Bobita nu-i place de Daniela. Nici judecatorilor de la TMB

Scris de: L.J.

10.01.2021 11:49
Vizualizari: 4050

* Romanii nu ar trebui sa se mire daca isi vor primi mai greu salariile si pensiile. Un avertisment sumbru in legatura cu ce se petrece in Romania si in legatura cu ce ne astepata a fost lansat de un cunoscut economist. Dar mai multe puteti citi aici.


* Va anuntam zilele trecute ca judecatoarea Daniela Stancioi va fi inlocuita din functia de purtator de cuvant al CSM, noul sef al cotetului, Bogdan “Bobita Matilet” Mateescu, dorind sa o aduca pe aceasta pozitie pe judecatoarea Iulia Craiu de la Curtea de Apel Bucuresti. Tot atunci va spuneam ca Stancioi ar urma sa ramana totusi in CSM, fiind implicata in managerierea unui proiect pe fonduri europene. Intre timp insa lucrurile s-au mai schimbat. In sensul ca Daniela Stancioi nu doar ca va pierde functia de purtatoare de cuvant a CSM, ci va pleca de tot din CSM. Cica procedura ar fi fost deja declansata, judecatoarea Daniela Stancioi urmand sa activeze la Tribunalul Bucuresti, mai exact la Sectia a II-a de contencios administrativ si fiscal. Din pacate pentru ea, multi judecatori de la aceasta sectie nu ar fi fost deloc incantati de venirea Danielei Stancioi. Cel putin asa am aflat. Cu alte cuvinte, Stancioi nu e placuta nici de “Bobita Matilet”, nici de unii dintre viitorii sai colegi. Noi ii rugam pe cei din urma sa ii dea totusi o sansa. Altfel, Stancioi trebuie felicitata ca nu a tras cu dintii sa ramana in CSM, unde sa plimbe hartii pe bani multi, asa cum fac alte personaje detasate de zeci de ani in Consiliu, care probabil au si uitat cum se solutioneaza un dosar.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Bond date 10 January 2021 13:04 +10

Uzlau. Andreea Uzlau....zeci de ani in CSM plimband hartii, coafura rezista iar prietenii stiu de ce. :cry:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii