Vorbe de fumoar – 10.05.2022 – Procurorul DNA s-a facut de ras la Inalta Curte

Scris de: L.J.

10.05.2022 20:32
Vizualizari: 4930

* Americanii se lauda acum, in 2022, cu o fita pe care romanii o practica deja de cel putin un an. Ce se intampla la americani si cum au reusit romanii sa evite problemele cu legea aflati facand click aici.


* Ramanand in zona fitelor (de data aceasta, din categoria „vintage”), va spunem ca a fost scoasa la licitatie o raritate ce i-a apartinut familiei Ceausescu. Si nu orice obiect, ci unul care a stat 7 ani sub sechestrul procuraturii, dupa Revolutie. Pasionatilor de astfel de lucruri li se va face pielea de gaina, motiv pentru care ii invitam sa dea click aici.


* Dupa ce au fost pompate sute de milioane de euro in Directia Nationala Anticoruptie pentru ca aceasta institutie sa devina in mandatele Laurei Kovesi una falimentara, cu mii de achitari, si sa fie folosita la executii impotriva oamenilor incomozi regimurilor Basescu si apoi Iohannis, iata ca se pregatesc noi cheltuieli din banii romanilor pentru aceeasi Laura Kovesi.


 

Ministrul Justitiei Catalin Predoiu (foto dreapta), baiat ascultator de Kovesi (foto stanga), a elaborat un proiect de hotarare de Guvern ca sa se faca noi angajari la DNA, cu oameni care sa lucreze insa pentru parchetul european, in fruntea careia a fost numita politic Luluta. Vor fi alocate sume pentru 15 posturi de ofiteri si agenti de politie judiciara care sa lucreze cu procurorii europeni delegati in Romania. Pe scurt: Luluta cere, Luluta e servita.

 

* Un episod stupefiant s-a petrecut marti, 10 mai 2022, la Inalta Curte de Casatie si Justitie. In prim-plan a fost un procuror de sedinta al Directiei Nationale Anticoruptie, care i-a lasat masca pe toti cei prezenti in sala, in frunte cu completul de judecata. Instanta a fost nevoita sa dea un nou termen intr-un dosar aflat pe final dupa ce respectivul procuror a explicat senin ca el nu este pregatit sa depuna concluzii. Explicandu-i ca sunt avocati veniti din provincie, care au batut drumul pana in Bucuresti ca sa isi apre clinetii, judecatorii i-au propus procurorului de sedinta o varianta. Si anume, suspendarea sedintei timp de cateva ore, astfel incat acesta sa se pregateasca si sa depuna concluziile. Ei bine, procurorul nu si nu, tinand-o pe a lui. Rusinos moment pentru DNA. Altfel, credeti ca vreun avocat si-ar permite sa faca asa ceva? Desigur, ar putea face, dar cu riscul unei amenzi judiciare semnificative.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 10 May 2022 21:52 +28

Nu are rost să ne uităm la judecătorii din filmele americane ca să vedem se soluție ar fi trebuit luată, ci ar fi fost suficient să acționeze bunul simț la acei judecători și să-l trimită la plimbare de PORCurorul DNA pentru că a confundat sala de judecată o braserie la care mergi sau nu după bunul tău plac. Așa că anatema trebuie aruncată asupra magistraților care s-au umilit rugându-se de un imbecil să își facă datoria!

# Felicia date 11 May 2022 09:24 +13

Penibil de-a dreptul! In mod normal, completul de judecată ar fi trebuit să consemneze ca procurorul DNA refuză să formuleze concluzii orale dupa ce i s-a cerut acest lucru. Nu avea decât să depună concluzii scrise, după ce se "obosea" sa studieze dosarul!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii