Vorbe de fumoar – 10.06.2020 – O fi reala boala lui Tudoran?

Scris de: L.J.

10.06.2020 17:06
Vizualizari: 3891

* O tineti minte pe procuroarea Ionela Crina Balan (sotia judecatorului CSM Mihai Balan), cea care in 2019 a devenit vedeta nationala, clasand un dosar pe motiv ca – vezi, Doamne – nu fusese in stare sa gaseasca o firma in Registrul Comertului, desi nu trebuia decat sa puna o cratima in numele respectivei societati (click aici pentru a citi)? Ei bine, de data aceasta CSM a dezvaluit motivele pentru care a cadorisit-o pe Ionela cu o functie de conducere. Click aici ca sa aflati unde si mai ales de ce a devenit ea sefa.


* Foarte corect se intreaba ziarul National: cum ramane cu sentintele pronuntate de catre fostul judecator Corneliu-Bogdan Ion-Tudoran (vezi facsimil)? Publicatia preia o investigatie facuta de portalul Cetateanul.net, unde apar detalii socante despre o posibila boala psihica de care ar suferi Tudoran: „dementa”. Mai exact, Cetateanul.net arata cum fostul judecator si-a comandat un test MMSE (privind examinarea minima a starii mintale), pe care l-a picat cu brio, incercand astfel sa acrediteze ideea ca este marcat de „dementa”. Oricum ar fi, situatia nu este deloc roz. Mai exact, se nasc doua intrebari:

 


1. Daca intr-adevar Tudoran sufera de dementa, cata valabilitate mai au condamnarile dispuse de el pe vremea cand era judecator? De exemplu, cea din dosarul Baneasa. Subliniem aceasta intrebare, in conditiile in care dementa nu se instaleaza brusc, ci are nevoie de ani intregi pentru a se agrava;

2. Daca Bogdan Tudoran n-are nici in clin, nici in maneca cu dementa, ci doar se preface, iarasi este grav, in conditiile in care toata aceasta mascarada este susceptibila de a fi pusa in scena doar ca fostul magistrat sa scape de dosarul de la SIIJ, unde este cercetat. Care SIIJ este condusa chiar de catre Nicolae Marin, caruia Tudoran i-a confirmat rechizitoriul din dosarul Baneasa, pronuntand binecunoscutul val de condamnari.

Noi nu suntem specialisti, ca sa punem diagnostice, dar ar fi foarte grav sa se stabileasca faptul ca un judecator care a dat mii de ani de puscarie de-a lungul carierei ar suferi de o asemenea afectiune. Pana una-alta, va lasam sa cititi aici intreaga investigatie.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii