Vorbe de fumoar – 10.10.2019 – Mizele daramarii Guvernului

Scris de: L.J.

10.10.2019 17:20
Vizualizari: 5167

* Plecat de la sefia DIICOT dupa ce Klaus Iohannis i-a cerut acest lucru de la tribuna din deal de la Cotroceni, punandu-i in carca toata tragedia de la Caracal, procurorul Felix Banila a aflat ce va face in continuare. Sectia pentru procurori a CSM a luat decizia in ce priveste viitorul sau, aceasta putand fi accesata aici.


* A cazut si Guvernul! Din nou dupa pofta lui Iohannis si cu sustinerea lui, astfel cum cel mai liberal dintre liberali – pe numele de Ludovic Orban – a marturisit tantos din Parlament, la cateva minute dupa anuntul rezultatului votului pe motiunea de cenzura. Nu stim ce i-a facut pe liberali si useristi, alaturi de Iohannis, bineinteles, sa mane la lupta pentru daramarea Guvernului (in conditiile in care in mai, dupa alegerile europarlamentare au dormit pe ei si au stat linistiti crezand ca au destui saci in caruta), dar credem ca atat momentul ales pentru motiune, cat si rezultatul acesteia trebuie conexat la doua evenimente, de unii trecute cu vederea. Doua evenimente care ne arata ca se lucreaza masiv pentru destabilizarea Romaniei atat din interiorul tarii, cat si in afara acesteia. In tara interesele sunt, e drept, mai marunte si de ordin personal... insa in afara ni se pregateste o noua punere cu botul pe labe in fata organismelor straine politice dar si financiare!

Totusi, pana sa ajungem sa discutam de ce va sa vina din punct de vedere financiar, este bine sa tinem cont de aceste doua elemente, respectiv:

1.Sectia de investigare a infractiunilor din justitie pe care Klaus Iohannis o vrea desfiintata a deschis de curand un dosar penal pe numele a doua judecatoare din Sibiu, respectiv Maria Morar si Corina Drasoveanu (Limpede) de la Judecatoria Sibiu. Informatia a fost anuntata in exclusivitate de site-ul justitiarul.ro, care arata si motivul pentru care cele doua judecatoare fac obiectul unui dosar penal: ei bine, aceste doua judecatoare sunt cele care au facut posibil prin hotararea judecatoreasca pronuntata ca Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu (ala condus de Iohannis pana sa ajunga la Cotroceni) sa devina succesorul Grupului Etnic German (declarat organizatie criminala impotriva umanitatii in urma procesului de la Nurnberg) si sa preia astfel ideologia, dar si patrimoniul acestui Grup. Patrimoniu care, deloc de neglijat fiind format din importante imobile din Sibiu, a fost pus in mainile cui trebuie chiar pe vremea cand Iohannis era primar al Sibiului, dar si presedinte al Forumului. Si pentru asta o vrea Iohannis SIIJ-ul desfiintat?

2.Venirea unui nou guvern la Palatul Victoria atrage cu sine si numirea unui comisar european de catre noua Putere. Stiti doar ca in aceasta perioada PSD a tot propus si Comisia Europeana a tot refuzat propunerile de comisari ai Romaniei, ca nu le placea culoarea lor rosie. Si asta pare sa fie problema pe care extrem de bine o semnaleaza europarlamentarul Chris Terhes intr-o postare pe Facebook. Concret, Terhes semnalaza ca motiunea de cenzura din Romania a fost efectul unor jocuri de putere din afara tarii care vizau controlul asupra justitiei, dar si nominalizarea comisarului european la transporturi pe care tara noastra trebuie sa il dea. Nemultumiti ca dinspre Romania venea tot un social-democrat, al 10-lea, afiliat S&D, si ca PPE avea in Comisie doar 9 nominalizari, s-ar fi lucrat intens pentru ca unul dintre guverne (Romania, Ungaria sau Franta) sa pice si sa fie numit un guvern PPE, care sa vina cu comisarul care sa fie "pe placul nemtilor". Cititi insa mai mult despre cum s-au facut jocurile europene dand click aici.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# johanniskraut date 10 October 2019 21:05 +4

"Patrimoniu care, deloc de neglijat fiind format din importante imobile din Sibiu" Chiar daca sentinta se refera exclusiv la FDGSb, ea a fost abuziv folosita pentru retrocedarile din intreaga tara, incluzand FDGR si biserica evanghelica. Gauleiterul a fost presul FDGR intre 2001-2013.

# Marcel date 11 October 2019 11:45 +4

Este lipsit de empatie si invalid de caracter, astfel incat tot ce face se subscrie protejarii intereselor oculte ale sale precum si ale stapanilor sai din strainatate!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii