Vorbe de fumoar – 10.11.2019 – Mitica de la SRI face pe profesorul

Scris de: L.J.

10.11.2019 10:33
Vizualizari: 4198

 

* Daca aveti drum prin Bucuresti saptamana viitoare, dati o fuga pana la Facultatea de Drept, fiindca va tine o conferinta un important judecator al Tribunalului Uniunii Europene! Iar pentru avocatii din Baroul Bucuresti va fi cu atat mai bine, fiindca vor primi puncte de formare profesionala continua. Faceti click aici ca sa aflati ce inalta figura europeana va vizita Romania.


* Ramanem in zona aceleiasi facultati din Capitala. In caz ca va-ntrebati ce mai face pensionarul SRI Dumitru Dumbrava, aflati ca este bine-mersi, ceea ce va doreste si dumneavoastra. Cand nu anticorupe pe la OTP Bank (click aici pentru a citi), generalul campului tactic are placeri didactice. Miercuri, 13 noiembrie 2019, de la ora 18:00, va veti putea adapa de la intelepciunea lui Mitica la Laboratorul de Criminologie al Facultatii de Drept din Bucuresti, unde fostul sef al Directiei Juridice din SRI va tine un discurs – desigur: ca specialist anticoruptie – in fata masteranzilor de la modulul de Drept Penal. Pentru ca distractia sa fie maxima, noi am fi vrut sa-l aduca impreuna cu el pe Florian Coldea sau macar pe Laura Kovesi, dar – cine stie? – poate avem noroc data viitoare.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii