Vorbe de fumoar – 10.11.2020 – Iulica s-a enervat. Rasturnare de situatie la testarea psihologica

Scris de: L.J.

10.11.2020 16:51
Vizualizari: 3721

* Lumea Banilor a obtinut in exclusivitate informatii de la Banca Nationala a Romaniei cu privire la un domeniu care inca nelinisteste multa lume – inclusiv din domeniul bancar. La ce ne referim si mai ales cum se raporteaza BNR la acest sector aflati dand click aici.


* Lumea Justitiei scria in 3 noiembrie 2020 ca trei judecatori au obtinut calificativul „nerecomandabil” la testarea psihologica necesara concursului pentru numirea in functii de conducere la instante de aproape toate nivelurile (mai putin Inalta Curte) – click aici pentru a citi. Ei bine, doi dintre cei trei au fost reevaluati la cerere de catre comisia de specialitate si au fost declarati in final recomandabili. Al treilea, insa, a ramas cu greaua eticheta. Din pacate, CSM nu a facut publice numele celor trei magistrati, ci doar indicativele lor alfanumerice. Astfel, candidatii A1022 si A1038 merg mai departe, in timp ce candidatul A1055 ramane picat. Sa fim bine intelesi: noi nu ne bucuram de raul nimanui, ci doar va spunem ce s-a intamplat.


* Stati cu ochii pe Sectia pentru judecatori din CSM joi, 12 octombrie 2020, fiindca acolo va veni insusi vicepresedintele ICCJ Iulian Dragomir, cu o cerere de aparare a reputatiei profesionale. CSM inca nu a dezvaluit despre ce este vorba, dar noi avem deja o banuiala, uitandu-ne pe ceea ce a scris presa ultimelor zile. Oricum: chiar daca va mai trebui sa asteptam cateva saptamani pana cand CSM sa publice motivarea hotararii, va fi interesant ca joi sa vedem situatia votului din Sectia pentru judecatori.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii