Vorbe de fumoar – 11.01.2021 – Bobita a fericit-o pe rasfatata detasarilor

Scris de: L.J.

11.01.2021 16:20
Vizualizari: 3885

* Un fost presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat sa-si puna roba-n cui. Vorbim despre un judecator care a fost membru in CSM in plina glorie a DNA, cand Directia Nationala Anticoruptie retinea intr-o veselie judecatori si procurori, iar Consiliul dadea avize pentru aceste operatiuni de forta. Cum se numeste magistratul aflati dand click aici.


* Ceea ce pana acum parea o mare speranta a economiei mondiale da acum semne de indoiala dupa ultimele fluctuatii severe. Daca mai pot spera sau nu investitorii va puteti face singuri o parere cu un click aici.


* Odata cu pensionarea judecatorului Badea Marius Tudose, ramane liber postul de secretar general al CSM. De aceea, in locul acestuia a fost numit judecatorul George Catalin Serban, fost vicepresedinte al Tribunalului Calarasi, detasat la CSM pe 3 ani inca din 1 aprilie 2019. Serban ocupa pana in prezent functia de director al Directiei legislatie, documentare si contencios (DLDC). Ei bine, pe cine credeti ca a gasit de cuviinta judecatorul Bogdan Mateescu (poreclit „Bobita Matilet”) – noul presedinte al CSM – sa aduca in locul lui George Serban la sefia DLDC? Pe judecatoarea Andreea Simona Uzlau, de la Curtea de Apel Ploiesti, una dintre marile rasfatate ale detasarilor din magistratura romana si cea care pana acum activase ca adjuncta a directiei (vezi facsimil).

 


Dupa cum Lumea Justitiei a scris aici, Andreea Uzlau a muncit doar 9 zile la dosare in ultimii 12 ani. (Intre timp, s-au facut 13.) In rest, a stat mereu pe la CSM, prin detasari succesive, datorita unei portite in Legea 303/2004. Anterior, Uzlau isi tocise nervii ca judecatoare definitiva de scaun numai timp de 6 ani. Iar distractia nu se opreste aici: aceeasi magistrata are dreptul sa stea detasata la CSM pana la 10 februarie 2023. Ce sa zicem... Ne asteptam numai la marete impliniri din partea judecatoarei Uzlau la conducerea DLDC.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!Comentarii

# Nu este UNUL măcar??? date 12 January 2021 06:57 +5

O mare obrăznicie !!! Nu este un singur om din Csm capabil sa atace actul de Detașare???? Chiar asa? Vă bateți joc pe fata???? Conița asta nu are bun simt, dar ceilalți??? Vedeți? De aceea nu trebuie sa aibă pensie de serviciu decât Adevărații magistrați, cei care stau NUMAI in instanța!!!!

# manciu pikiu date 12 January 2021 09:51 0

Nu trebuie uitat nici dl. Ionut ( John) Uzlau, sotul doamnei Andreea Uzlau.... fericitul castigator ( pe bune) al unui post de asimilat în urma unui concurs organizat ( pe bune ) la Inspectia Judiciara ( fara nici o legatura cu soția) ... Deh, acum ia vreo 12-13 mii pe luna dar si plimba cateva hartii....

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii