Vorbe de fumoar – 11.05.2022 – Tic-tac pentru Danilet

Scris de: L.J.

11.05.2022 18:52
Vizualizari: 4409

* Daca aveti criptomonede, ati face bine sa le paziti la fel de bine ca pe banii uzuali – fie ei lichizi sau pe card! Caci mai nou hotii s-au specializat si in astfel de jafuri. Prin ce calvar au trecut mai multi proprietari de criptovalute puteti citi cu un click aici.


* Prinsi cu stirile despre santierele autostrazilor, nu uitati ca se lucreaza si la calea ferata. Ba chiar vorbim despre o vasta operatiune de modernizare a drumului de fier, care l-a scos din birou pe un secretar de stat din Ministerul Transporturilor. Cine este oficialul, ce a inspectat pe teren si cand a promis ca va reveni aflati dand click aici.


* Am putea avea un breaking news peste doua saptamani cu judecatorul suspendat Cristi Vasilica Danilet (foto) de la Tribunalul Cluj.Caci joi, 11 mai 2022, Sectia pentru judecatori in materie disciplinara a fixat pentru data de 25 mai 2022 pronuntarea intr-unul dintre dosarele vizandu-l pe Vasilica. Ne referim la cauza in care Danilet a fost trimis in judecata disciplinara pentru activism politic si incalcarea regimului incompatibilitatilor (abaterile de la literele d, respectiv b din art. 99 al Legii 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor), din cauza ca Vasilica este membru in ONG-ul ICDE, care se defineste drept entitate cu caracter politic (click aici pentru a citi). Tot in 25 mai 2022 va avea loc un nou termen in alt dosar disciplinar al lui Danilet – cel pornit de la dezvaluirea Luju potrivit careia doi traficanti de droguri au fost eliberati din arest din cauza ca judecatorul de la Tribunalul Cluj uitase sa treaca in incheiere durata masurii preventive (click aici pentru a citi).

 


* Unul dintre cele mai asteptate momente pentru judecatori si procurori din ultima perioada va avea loc joi, 12 mai 2022. O data cu dubla semnificatie: in primul rand, 12 mai 2022, va fi data la care se va incheia mandatul de presedinte interimar al lui Bogdan Mateescu, functie neprevazuta de lege si de Constitutie, acesta urmand sa ii lase locul judecatorului Marian Buda. Nu inseamna insa ca CSM va intra in legalitate, caci, asa exista deja discutii daca un membru interimar al CSM, cum este Marian Buda, poate fi presedinte al Consiliului (click aici pentru a citi). A doua semnificatie a zilei de 12 mai 2022 este ca vom avea din nou ocazia de a-l auzi vorbind pe judecatorul Marian Buda. Acesta de cand a aterizat in Cotet, ianuarie 2022, a fost extrem de necuvantator. A vorbit o singura data in public, dar mai bine nu o facea (click aici pentru a citi). Deci stati cu ochii pe CSM! Sunt sanse mari sa ne distram.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 12 May 2022 00:05 +19

În cel hal a ajuns justiția română dacă după un șef ilegal (specializat în savarine) vom ajunge să dăm citate din... BUDĂ! Și când te gândești că unii cârcotași ne spuneau că în justiția românească nu se schimbă nimic. Ba se schimbă. Doar că damful promiscuității din COTEȚ este tot mai persistent și respingător.

# maxtor date 13 May 2022 18:28 0

tik-tok pentru dl. judecator.....(adica ics si zero).

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii