Vorbe de fumoar – 11.06.2021 – Un abuziv procuror se retrage. Bulancea e doar rezerva

Scris de: L.J.

11.06.2021 19:02
Vizualizari: 4941

* Veterana Inaltei Curti de Casatie si Justitie este intr-o forma de zile mari. Ce a cerut si a obtinut judecatoarea din partea Consiliului Superior al Magistraturii aflati cu un click aici.


* Stim ca muriti de dragul Fondului Monetar International si ca abia asteptati sa se intoarca in Romania. Ei bine, pana cand ii va veni vreunui penelist ori pluserist ideea sa se caciuleasca in fata FMI, aflati ca acesti camatari internationali au tabarat pe guvernul unei tari care si-a permis sa faca un pas important in sensul independentei economice. Click aici ca sa va enervati si dumneavoastra!


* Banuim ca Greta Thunberg va zacea in extaz dupa ce va citi stirea de mai jos. Un stat european a infaptuit pur si simplu o revolutie in materie de infrastructura. Si totul cat se poate de ecologic. Click aici si minunati-va!


* Consiliul Superior al Magistraturii a anuntat joi, 11 iunie 2021, propunerea Romaniei pentru functia de judecator la Tribunalul Uniunii Europene. Este vorba despre Ion Galea, fost ambasador al Romaniei in Bulgaria. N-am auzit altceva despre el decat ca e prieten cu ministrul de Externe Bogdan Aurescu. Ce sa zicem... Ii dorim succes.

Noi insa remarcam cele doua nume lasate ca variante de rezerva: judecatoarea Diana Magdalena Bulancea de la Curtea de Apel Bucuresti si procurorul PICCJ Razvan Horatiu Radu. O compatimim pe judecatoarea Bulancea pentru acest semi-esec, gandindu-ne ca sotul ei, procurorul Marius Bulancea, a ajuns deja pe cai mari, Laura Kovesi luandu-l ca om de baza la Parchetul European. In fine: n-au intrat zilele-n sac – poate se vor mai ivi ocazii.


* Ne paraseste unul dintre cei mai abuzivi procurori ai DNA, de numele caruia se leaga dosare care au nenorocit zeci de vieti omenesti, apoi s-au soldat cu achitari rasunatoare. Ne referim la Gheorghe Popovici, celebrul fost sef al Sectiei I DNA, refugiat de cativa ani pe un post de executie la Parchetul Tribunalului Tulcea.

Sectia pentru procurori din CSM va discuta cererea de pensionare a lui Popovici in sedinta de marti, 15 iunie 2021. O singura intrebare avem pentru dumneavoastra: cui credeti ca-i va fi dor de el?


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!


Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii