Vorbe de fumoar – 11.07.2021 – Completele ICCJ, puse in vazul lumii

Scris de: L.J.

11.07.2021 18:48
Vizualizari: 4430

* Romanii vor munci pana vor muri. Prea putini dintre noi vom apuca sa ne mai bucuram de pensie. Asta se va intampla in cazul in care planurile regimului Iohannis-PNL-USR vor fi duse pana la capat. Click aici pentru a vedea ce se poate intampla in viitorul apropiat.

 

* Cand e de laudat, o laudam. Ne referim la sefa Inaltei Curti de Casatie si Justitie Corina Corbu, care mai face si lucruri bune. Ca de dezamagit a dezamagit destul, mai ales din cauza prestatiei din CSM, acolo unde in mod cu totul surprinzator s-a raliat taberei sefului CSM Bogdan Mateescu, acesta din urma fiind geana de ceva vreme ca nimeni sa nu o supere cu nimic pe Corbu in sedintele Consiliului. Asadar, un lucru bun facut de Corina Corbu priveste site-ul ICCJ. Mai exact, instanta suprema si-a schimbat de curand site-ul, cel nou fara indoiala aratand mult mai bine. Important este insa nu doar ca arata bine, dar ca ofera si mai multa transparenta. Spre exemplu, de pe noul site se poate afla foarte usor ceva ce pana acum iti dadea destule batai de cap. Si anume componenta completelor de judecata de la toate sectile, inclusiv cele de 5. Practic, de acum inainte justitiabilii si jurnalistii vor putea vedea mult mai usor cine sunt judecatorii care pronunta sentintele si deciziile in dosarele aflate pe rolul ICCJ. Noul site al Inaltei Curti poate fi accesat la adresa www.iccj.ro. Mai ramane ca presedinta ICCJ sa se ocupe si de imbunatatirea actului de justitie de la instanta pe care o conduce si sa renunte sa mai faca scut in fata judecatorilor abuzivi. Ceea ce, credem noi, e putin cam greu.

 

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii