Vorbe de fumoar – 11.08.2020 – Ionut se mai gandeste

Scris de: L.J.

11.08.2020 18:42
Vizualizari: 4078

* O mai stiti dumneavoastra pe sefa DNA Suceava, Mihaela Mihai-Popa, cea care si-a castigat renumele de „Kovesi de Suceava”? Ei bine, de data aceasta avem vesti nu despre ea, ci despre un procuror care a vrut-o cercetata disciplinar din cauza ca aceasta nu s-a abtinut atunci cand ar fi trebuit sa se abtina. Procurorul cu pricina activeaza acum la DNA Ploiesti. Cine este el si cum i s-a aratat norocul in cafea aflati cu un click aici.


* L-au cam ajuns blestemele romanilor pe Steven van Groningen, seful Raiffeisen Bank Romania si una dintre vedetele care in ianuarie-februarie 2017 faceau deranj in Piata Victoriei sub stindardul #rezist, precum si cel in mandatul caruia a aparut celebrul scandal Raiffeisen Leaks, soldat cu o amenda definitiva din partea ANPC. Ce a patit banca in ultima vreme cititi dand click aici.


* Intorcandu-ne atentia asupra DNA Ploiesti, va spunem ca faimosul paraditor Mircea Negulescu „Portocala” sufera in tacere „la sobolan”, ca sa ne exprimam la acelasi nivel cu al lui. Adica in arest preventiv. „Zdreanta” este nevoit sa mai indure 24 de ore de bulau, pentru simplul motiv ca judecatorii ICCJ Ionut Matei si Oana Burnel au amanat pronuntarea asupra cererii lui Negulescu de a iesi din arest. O amanare ciudata, nu prea intalnita in asemenea situiatii. Dar cine stie, poate Ionut Matei asteapta sa primeasca indicatii despre ce pronuntare sa dea...


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Mare albastra date 11 August 2020 21:12 +10

la ce se gandeste 2 zile domnul judecator superm Ionut Matei ? La judecatorii terorizati de Negulescu, carora le facea dosare cu probe false ?

# Cetateanul date 11 August 2020 21:43 -4

Trandafire... nu e frumos bre sa te iei de fomeie! Si nici nu e frumu sa arunci cu vorbili si sa arati cu destu in sus.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii