Vorbe de fumoar – 11.08.2021 – Bomba: Citu nu mai poate sa fie premier

Scris de: L.J.

11.08.2021 18:31
Vizualizari: 9393

* Oricat ar incerca regimul Joe Biden din SUA sa intervina brutal intr-un sector economic, bumerangul i se intoarce drept in fata. Iar pe masura ce aceasta piata se va consolida, se va transforma intr-un club exclusivist pentru bogati, unde saracii vor avea tot mai multe usi inchise. Click aici pentru detalii!


* Regimul Iohannis-Citu ia sapte piei de pe soferi, dar da inapoi cu o mana, ca sa le inchida ochii credulilor. Un ministru promite noi taxe si adauga cam cu jumatate de gura ca romanii aflati in situatii-limita vor fi ajutati. Cat de amenintator se intrevede viitorul la orizont va puteti face singuri o parere dand click aici.


* Odata cu dezvaluirea jurnalistului Andrei Badin privind arestarea timp de 48 de ore, apoi condamnarea premierului Florin Citu in SUA la 1.000 de dolari amenda penala pentru ca a condus beat sau drogat (click aici pentru a citi), se pune intrebarea: mai poate fi Citu prim-ministru in Romania? Nu de alta, dar Legea nr. 90/2001 privind organizarea si functionarea Guvernului Romaniei si a ministerelor spune in felul urmator la articolul 2:

Pot fi membri ai Guvernului persoanele care au cetatenia romana si domiciliul in tara, se bucura de exercitiul drepturilor electorale, nu au suferit condamnari penale si nu se gasesc in unul dintre cazurile de incompatibilitate prevazute in cartea I titlul IV din Legea nr. 161/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei, cu modificarile si completarile ulterioare”.

Problema nu ne preocupa doar pe noi, ci si pe avocatul Gheorghe Piperea, care a citat pe Facebook articolul de mai sus, adaugand urmatorul comentariu la propria postare: „Citu, din perspectiva faptului ca a facut puscarie si a platit o amenda penala, nu putea fi nici ministru, nici premier. Bravo serviciilor, foarte eficiente. Bravo dlui Iohannis pentru verificarea 'minutioasa' a premierului lui”.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!


Comentarii

# Gilu date 11 August 2021 18:44 +35

Ce jale, Doamne Dumnezeule ! Cacatzu nu mai poate fi premier! Ce-am avut si ce- am pierdut ! Multi romani o sa se inbolnaveasca de inima rea...Piei,drace !

# Anonymus Magnus date 11 August 2021 19:15 -86

Art 165 cp: Reabilitarea are loc de drept în cazul condamnării la pedeapsa amenzii, la pedeapsa închisorii care nu depășește 2 ani sau la pedeapsa închisorii a cărei executare a fost suspendată sub supraveghere, dacă în decurs de 3 ani condamnatul nu a săvârșit o altă infracțiune. Art. 169 cp: Reabilitarea face să înceteze decăderile și interdicțiile, precum și incapacitățile care rezultă din condamnare. Deci, la ora actuala Catu e reabilitat de plin drept si nu mai are interdictii, incapacitati sau decaderi care sa rezulte din fosta condamnare. Ramane doar aspectul moral al problemei, vis a vis de imperativul progresist "fara penali in functii publice"

# Un tembel date 11 August 2021 20:27 -86

Pardon. În primul rând prim-ministrul susține că a primit o amendă contravențională, nu că ar fost condamnat penal. Deci prioritar trebuie clarificată natura litigiului. În al doilea rând, condamnarea - fie și penală - din America nu produce niciun efect în România, trebuind mai întâi făcută recunoașterea hotărârilor străine. Or, acest lucru este imposibil după 20 de ani, fiind prescrise orice termene.

# Neanae date 11 August 2021 23:00 +33

Cuțu e ca Popa Mitica! Sa stam liniștiti ca nu se strică. Imaginea e varza oricum, ce-i pasă. Treaba asta cu condusul beat criță il gâdila la subțioara. La aceeași care e proptită (de la PROPTELE) de neomarxistii Terminatorii oricărei orânduieli cu CAP! Citii ca și Clortilda nu o sa lase osul, dar o sa continue sa lase sacii de gunoi pe ici pe volo peste tot caci are o proptea Made Biden drept sub tur. Iar in fata guwernerului nu-i nimeni sa ofteze. Bun, personal rețin ca pierdem timpul cu Cuțu in orice ipostaza. Beat ori treaz e tot una … tot clown E! Sa țină minte ca va avea aceeași soarta ca “făcătorul” Orban. Cuțache nu știe ca orice naș își are NAȘUL … Ptiu drace!

# Plătitor de taxe date 11 August 2021 23:03 +51

CUȚU,CUȚU POATE SĂ FIE ȘEF LA VISTERIA STATULUI,FACE PARTE DIN ,,GAȘCA IOHANIS,NU MA PENALI LU IOHANIS ÎS BUNI DEOARECE ĂȘTIA JEFUIESC ÎN HAITĂ,AȘA S AU HOTĂRÂT GĂSTILE IOHANISTE SĂ DISTRUGĂ TOT ,DAR TOT CE SE M AI POATE DISTRUGE ÎN ACEASTĂ COLONIE.ÎNCĂ O DATĂ,DRAGNIA NU O PUTUT FII PREMIER,DAR CUȚU HAM POATE.AȘA NE TREBUIE.

# Quetzalcoatl date 12 August 2021 00:19 -126

Filosofia Codului penal are la bază reeducarea, adică o nouă șansă celor reabilitați.Așa că dacă s-ar împlinit termenul reabilitării de drept sau judecătorești, după caz,persoana condamnată dacă s-ar constatat ori s-a dispus reabilitarea nu trebuie să sufere nici o decădere ori interdicție

# Eu date 12 August 2021 08:09 +60

PNL este in asentimentul valorile (m)UE si cei mai destoinici membrii se lupta pentru șefie,pe ultima suta de metrii asistăm la o luptă strânsă între un alcoolic și un drogat,problema noastră este că penalul ne lasă cu un împrumut imens și niște dobânzi astronomice pe care noi,copii noștrii și copii copiilor noștrii va trebui sa le platim. Ce ar mai fi de comentat?

# Aurelian date 13 August 2021 16:10 +10

pentru "musiu" magnus ! unde zice in legea 161/2003 de reabilitare ? are ceva exceptii ? NU ! spune clar : "care a suferit condamnari penale " !restul sunt vorbe goale sau pupincuristice !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii