Vorbe de fumoar – 11.10.2020 – O noua asociatie a magistratilor

Scris de: L.J.

11.10.2020 17:54
Vizualizari: 4726

 

* Aveti mare grija cum va investiti banii. Vin vremuri grele, insa chiar si asa exista decizii care va pot aduce numai beneficii. Click aici pentru un pont in legatura cu ce fac persoane importante din Romania. Le puteti urma exemplul.


* Este foarte posibil ca in curand sa avem parte de o noua asociatie a magistratilor. Anuntul a fost facut deja duminica, 11 octombrie 2020, iar daca ne uitam la cine a propus noua asociatie exista sperante ca din ea sa faca parte judecatori si procurori seriosi, de buna credinta, asa cum sunt cei din AMR, UNJR si APR. Concret, noul organism de reprezentare al magistratilor a fost propus de presedinta Tribunalului Timis, judecatoarea Adriana Stoicescu, si ar urma sa se numeasca “Asociatia Magistratilor Crestini”. “Asociatia magistratilor crestini... judecatori si procurori impreuna. Ce spuneti, dragi colegi? Va astept”, a scris Adriana Stoicescu pe pagina sa de Facebook. Este limpede ca ideea s-a nascut dupa abuzurile in serie pe care autoritatile, conduse de tot mai putini romani, le comit impotriva credinciosilor ortodocsi, cu incalcarea grava a dreptulului la libertatea religioasa.

Dumneavoastra ce credeti: e o idee buna?


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Goargăș date 11 October 2020 20:22 +3

Nu vă jucați cu Bitcoin-ul și nu-l promovați că nu se știe...

# un mizantrop date 12 October 2020 00:28 +8

Buna initiativa! Chiar daca se vor expune persecutiilor mediatice gregare, era nevoie de speranta...si numai de la Dumnezeu mai asteptam dreptate si intelegere...

# vaduva date 12 October 2020 11:58 +4

din anul 2021 vor sa renunte la masa monetara materiala pe plan mondial . si sa treaca la cea exclusiv VIRTUALA, de aceea creste BITCOIN....vom fi cu TOTII vaccinati, mai benevol, mai cu forta, ca sa putem avea microcipul care va permite efectuarea tranzactiilor financiare cu banii virtuali...la COMPUTERUL CENTRAL vor sta Bill Gates, Elon Musk, Jeff Besoz et alii...cei care nu vor produce , vor fi delete, cei care mai produc, vor fi impartiti pe categorii de productie...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii