Vorbe de fumoar – 12.01.2020 – DNA s-a ascuns sub fusta SRI

Scris de: L.J.

12.01.2020 12:09
Vizualizari: 3061

* Sectia pentru procurori in materie disciplinara isi intra din nou in paine. Si cu cine altcineva mai bun sa-si inceapa anul, decat cu inculpata Laura Kovesi? Bine, la cate achitari disciplinare a pronuntat pana acum „Brigada Nufarul”, nu ne facem mari sperante. Totusi, dati click aici, ca cititi pentru ce abateri disciplinare este cercetata Luluta, precum si cine mai apare in dosar.


* Fereasca Dumnezeu cat de incapatanati sunt unii oameni cand vine vorba sa faca rau! Totusi, slava Domnului ca exista si judecatori sanatosi la cap, care le arata usa paraditorilor. Sa vedeti ce am aflat: cica acum multi ani, cand inca erau in vigoare vechile coduri, iar solicitarile parchetelor pentru interceptari erau judecate de catre presedintii instantelor, un asemenea presedinte primeste o astfel de cerere, intr-un dosar DNA, in care acuzatiile de coruptie erau relatate in asa fel, incat sa impresioneze orice judecator... pana cand le citea mai cu atentie. Caci concentrandu-se presedintele instantei respective asupra dosarului, a vazut ca DNA scrisese o compunere frumoasa si atata tot. Nicio dovada nu sustinea suspiciunile DNA de a-i intercepta pe suspecti. Era doar o compunere bine scrisa, ca un roman politist, cu intriga captivanta, dar Directia Nationala Anticoruptie uitase ca anchetele nu sunt beletristica. Asa ca judele i-a trimis la plimbare pe procurori.


Ei, dar ce sa vezi: trec cateva zile si DNA se intoarce cu aceeasi solicitare. Niciun punct, nicio virgula schimbate. La uluiala legitima a presedintelui instantei, procurorul de sedinta a raspuns cu jumatate de gura ca ei n-ar mai fi reintrodus cererea, fiindca isi dadusera seama ca n-au dovezi... dar insistau cei de la Serviciul Roman de Informatii. Fiindca actiunea se petrecea dupa semnarea infamului Protocol PICCJ-SRI din 2009. Sa nu te inchini cu doua maini cand vezi asa ceva?! Presedintele instantei, in schimb, si-a pastrat calmul si a repetat gestul pentru DNA: flit!


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii