Vorbe de fumoar – 12.01.2021 – Dragnea, linistit rapid de ICCJ

Scris de: L.J.

12.01.2021 17:02
Vizualizari: 5186

* Partidul National Liberal vrea sa puna cizma pe o institutie de forta care a obtinut victorii istorice in instanta pentru zeci sau poate chiar sute de mii de romani ajunsi in pragul disperarii. Care este institutia si pe cine vrea sa insurubeze PNL in fruntea ei aflati cu un click aici.


* Nimic nou de la Inalta Curte: judecatorilor supremi continua sa le tremure gladiolele si sa nu indrazneasca a-l elibera pe detinutul politic Liviu Dragnea, aruncat dupa gratii pentru linistea regimului Iohannis. Bine, poate nu toti – noi inca asteptam sa apara un complet curajos. Nu mai devreme de marti, 12 ianuarie 2021, in dosarul nr. 2999/1/2020, magistratii ICCJ Daniel Gradinaru, Lavinia Lefterache si Maricela Cobzariu au respins ca inadmisibila actiunea fostului presedinte al PSD pentru revizuirea condamnarii. Initial, in complet era Lucia Tatiana Rog, dar s-a abtinut (deoarece a facut parte din completul care a pronuntat condamnarea definitiva), iar in locul ei a intrat Cobzariu. Oricum: interesant este ca a existat o opinie separata, in sensul admiterii in principiu a actiunii in revizuire. Dumneavoastra ce credeti: care dintre cei trei judecatori a optat pentru solutia de bun-simt?


* Ati citit deja aici faptele de arme ale prim-procuroarei PT Caras-Severin, Laura Gabriela Iancu (sefa vedetei nationale Radu George Bucurica, fruntas al procurorilor #rezistenti) – vitejii care au pricopsit-o cu dosar disciplinar. Dar altceva vrem sa scoatem in evidenta acum: Inspectia Judiciara a descoperit ca la Parchetul Tribunalului Caras-Severin „igiena spatiilor de lucru este precara, iar obiectele artizanale de decor plasate in exces pe peretii holurilor (ex: suporti optici decorativi) sunt nepotrivite pentru o institutie publica”.

Cu alte cuvinte, parchetul si-a agatat CD-uri pe pereti ca bibelouri, ca si cum acolo ar fi fost o cabina de tir sau de autobuz. Mai, mai, mai... Te pomenesti ca maine-poimaine inspectorii judiciari vor gasi pe scaunele procurorilor postere cu gagici, iar in sertare albume gen „Cheful soferilor de cursa lunga”. La parcarea parchetului nici nu indraznim sa ne gandim...


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# fram date 12 January 2021 20:22 +1

judecatorul Daniel Gradinaru

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii