Vorbe de fumoar – 12.03.2021 – O cunoscuta judecatoare flirteaza cu PNL

Scris de: L.J.

12.03.2021 17:14
Vizualizari: 4668

* Mai multe companii importante din Romania se afla in plina ancheta. Adica sunt investigate pentru niste afaceri pe bani multi. Click aici pentru mai multe detalii.

 

* Iar am fost fraieriti ca vom avea in cativa ani sute de noi kilometri de autostrada. S-a laudat ministrul Transporturilor Catalin Drula ca va face o prioritate din constructia unei anumite autostrazi, insa, ce sa vedeti, respectiva prioritate este imposibil de realizat in urmatorii cinci ani. Aflati de aici ce s-a intamplat.

 

 

* E tare suparat ministrul Justitiei Stelian Ion pe cei de la UDMR ca nu se fac pres si nu iau de bun proiectul de lege privind desfiintarea SIIJ, in forma pe care el l-a propus. Asa de suparat incat a ajuns sa sustina ca proiectul de lege e blocat de UDMR, intrucat aceasta formatiune se opune reacordarii catre DNA a competentei de anchetare a magistratilor. Si bine face. Oricum, vedem cumva ca Stelian Ion apare ca incearca sa ii scoata tap ispasitor pe cei de la UDMR, in conditiile in care acestia chiar gandesc sanatos si observa ca DNA este un pericol pentru independenta judecatorilor.


* Va spuneam in urma cu cateva luni ca desi membrii actualului Cotet Superior al Magistraturii, zis si Consiliul Superior al Magistraturii, mai au doi ani de mandat, deja au inceput sa se faca jocurile pentru viitorul Consiliu. Cel din 2023. Ei bine, dupa articolele noastre in care a aparut numele secretarului general al CSM George Catalin Serban am aflat ca acesta ar fi unul dintre viitorii membri ai viitorului CSM. Cica prin tara deja se vorbeste ca judecatorii de tribunale care doresc sa candideze pentru un mandat din Consiliu vor trebui sa se bata nu pe cele doua posturi repartizate in CSM reprezentilor tribunalelor, ci doar pe unul dintre ele, intrucat celalalt i-ar fi fost promis lui George Serban, fost presedinte al Tribunalului Calarasi. Mai sa fie, dar cu cine o avea judecatorul George Catalin Serban asa mare prietenie incat se i se rezerve inca de pe acum un loc in cotet?


* Ne-a dezamagit ce am auzit. Cica una dintre cele mai apreciate judecatoare din Romania urmeaza sa intre in politica. Si nu oriunde, ci in PNL. Deja aceasta ar fi inceput discutiile cu anumiti lideri ai PNL, beneficiind chiar de sustinerea unui greu liberal, si anume Vasile Blaga. In prezent judecatoare de scaun, aceasta ar urma sa iasa la pensie in cursul anului viitor, pentru ca apoi sa se inscrie in PNL si sa inceapa aventura politica. Trist, daca e adevarat. Mai ales ca aceasta judecatoare stie ca actualul PNL nu mai are nicio legatura cu PNL-ul adevarat, dar si ca actualul PNL al lui Iohannis a sustinut toate abuzurile care s-au comis in Romania ultimilor ani, abuzuri pe care chiar judecatoarea in cauza le-a condamnat public de fiecare data cand a avut ocazia. Nu va spunem numele ei intrucat inca mai speram sa nu fie decat o alarma falsa.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Gilu date 12 March 2021 17:31 +4

D-na judecător este deocamdată "tovarășa de drum" - să evităm sintagma leninistă "idiot util" - decizia de pensionare o primeste odată cu carnetul de partid de la urmașul Brătienilor, a fost trup și suflet împotriva ciumei rosii, nu are nimic pe constiinta...Daca are.

# Edelweiss – Ivory Tower Demoniac Thinker date 12 March 2021 18:27 +1

Buey Stelikă, buey, nu te mai chinui aiurea cu tot felul de aranjamente de culise. Iacătă că-ț’ dau Io* o soluție brilliantă: aduni de prin toate colțurile țării o serie de băietani vânjoși și supărați, faci cu ei 16 Einsatzkommandouri, (corespunzător nr. de CA-uri), iar structurii centrale ce înglobează structural aceste detașamente punitive îi spui Einsatzgruppe. O lași ca structură independentă, ca să nu cârtească lumea că e politizată. Amu, în anumite situații … specifice, nu mai are rost baletul ăsta ipocrit, teatrul ăsta rânced jucat în sala de judecată de jude, porcușor, advocați. ORICUM REZULTATUL E ACELAȘI, cu sau fără balet judiciar. Ș-atunci, filiera procedurală este aceasta: de la sediul din pădurea Băneasa se comunică structurilor teritoriale lista cu … targeturile. :o Structurile teritoriale ale pădurenilor comunică targeturile Einsatzkomandoului competent teritorial. :eek:

# Edelweiss – Ivory Tower Demoniac Thinker date 12 March 2021 18:28 +1

Mai departe nu e treaba ta. Nici usturoi n-ai halit, nici gura nu-și amiroase a mujdei. :-x Să vezi pe urmă ce Mândră Bostănărie păzită de frică :sigh: o să devină sistemul judiciar valah, vaileu! :lol: Or să fie invidioși pe noi până și nemțalăii, cu tot cu juzii lor berlinezi.

# Eu date 15 March 2021 11:55 0

Stoicescu?!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii