Vorbe de fumoar – 12.07.2020 – Propagandistul lui Kovesi s-a mutat la Iohannis

Scris de: L.J.

12.07.2020 11:49
Vizualizari: 4484

* O procuroare paradita de catre Directia Nationala Anticoruptie, dar achitata definitiv va primi acum bani. Dar nu din partea Ministerului Finantelor Publice (conform legii raspunderii magistratilor, in cazul in care statul s-ar fi indreptat cu actiune in regres impotriva anchetatorului DNA care a paradit-o pe procuroare), ci din partea Consiliului Superior al Magistraturii. Cum este posibil asa ceva aflati cu un click aici.


* O mai stiti dumneavoastra pe Tatiana Niculescu-Bran, cea care teoretic i-a fost purtatoare de cuvant lui Klaus Iohannis in primele patru luni ale mandatului de presedinte? Spunem: „teoretic”, intrucat nu tinem minte sa fi avut vreo aparitie televizata de la pupitrul din Cotroceni, iar presa nu o gasea aproape niciodata la telefon. In fine: nu despre ea vorbim, ci despre sotul ei, Mirel Bran, cel care da cu batul la Le Monde. Nu mai devreme de miercuri, 8 iulie 2020, Mirel n-a gasit altceva mai bun de facut decat sa ia peste picior Curtea Constitutionala a Romaniei pentru deciziile prin care a jucat in picioare atat starea de urgenta, cat si puscaria COVID-19 pentru asimptomatici. (Gasiti aici articolul, daca vreti sa faceti atac cerebral.) Bun – e dreptul lui sa se exprime, e dreptul lui sa fie penibil. Mirel Bran nu este doar un parerolog care n-a catadicsit sa intre in profunzimea deciziilor CCR, ci si un cantator al inculpatei Laura Kovesi. De exemplu, in articolul de aici, din 6 mai 2020, scribul o denumea pe Luluta „icoana a luptei anticoruptie” cand aceasta a castigat mizeria de proces de la CEDO. Dar Mirel Bran este cunoscut presei romanesti inca din 2012, din vremea cand facea propaganda asidua pentru regimul Basescu si isi publica o penibilitate de carte in strainatate pe banii Institutului Cultural Roman. Mai multe detalii gasiti aici, pe Cotidianul.ro.

Altminteri, sa fim bine intelesi: Tatiana Niculescu-Bran chiar este o scriitoare decenta si una dintre exponentele romanului romanesc de non-fictiune. A se vedea, in acest sens, volumele „Spovedanie la Tanacu” si „Cartea Judecatorilor”, dedicate binecunoscutului scandal din 2005. Dar asta nu-i spala reputatia sotului de propagandist iohannist (ex-basist).


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# visu date 12 July 2020 12:14 +8

Titularul acțiunii în regres pt recuperarea pagubei nu este anchetat pt abuz?

# afiliatul date 12 July 2020 13:09 +5

Concurenta mare la... propaganda! Se maninca intre ei.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii