Vorbe de fumoar – 12.07.2021 – Judecatoarea care a arestat o gravida in 8 luni i-a tinut locul lui Mateescu

Scris de: L.J.

12.07.2021 19:31
Vizualizari: 3852

* Una dintre cele mai vocale judecatoare ale Romaniei (in sensul bun al cuvantului) a primit o veste buna din partea CSM. Nu a existat unanimitate in Consiliu, dar n-a mai contat cand s-a tras linia: rezultatul a fost favorabil. Click aici pentru detalii!


* O mare corporatie din domeniul comertului ofera recompense pentru utilizatorii unui anumit serviciu. Click aici ca sa aflati daca va incadrati in publicul-tinta si ce trebuie sa faceti ca sa obtineti beneficiile!


* CFR trebuie sa scoata zeci de milioane de lei din buget in urmatorii doi ani din cauza infrastructurii din Bucuresti. Gasiti detalii cu un click aici.


* Daca doriti sa aveti o imagine de ansamblu asupra Justitiei din Romania uitati-va la sedinta Sectiei pentru judecatori a CSM de luni, 12 iulie 2021. Si nu pentru subiectele discutate, caci sedinta a fost una banala. Ce a frapat a fost faptul ca in lipsa sefului CSM Bogdan Mateescu, plecat probabil sa se bronzeze un pic pe crestet, sedinta a fost condusa de judecatoarea Mariana Ghena. Adica, intelegem ca Mateescu a desemnat-o loctiitoare tocmai pe Ghena. Adica fix pe judecatoarea care a arestat o gravida insarcinata in 8 luni total nevinovata, intr-un dosar clasat chiar de catre DNA (click aici pentru a citi). Adica fix pe judecatoarea care a arestat nelegal o avocata, din cauza Marianei Ghena statul roman fiind condamnat la plata de daune morale (click aici pentru a citi). Serios: oare chiar nu se gasea altcineva care sa conduca sedinta? Slava Domnului erau destui judecatori in CSM mult mai potriviti decat Ghena, si aici ii avem in vedere pe Evelina Oprina, Gabriela Baltag, Lia Savonea, Simona Marcu si chiar Mihai Balan. Cine a decis ca Ghena e numai buna sa conduca o sedinta de CSM a facut un mare deserviciu Justitiei, imaginii acesteia.

Cat despre Ghena, daca nu a avut decenta sa isi dea demisia din CSM si din magistratura dupa ce a arestat o gravida in 8 luni nevinovata si dupa ce a fost dovedita ca a arestat nelegal o avocata, si daca nu a inteles ca ea, nu romanii ar trebui sa achite daunele de 50.000 lei la care a fost condamnat statul roman caci produce peste 100.000 euro pe an, macar sa nu se mai bage asa in fata. Sa ne credea cand ii spunem ca, cel putin din ce am auzit noi, nu e nici placuta in sistem, nici considerata vreo mare lumina. Recunoastem ca am crezut ca a inteles in ce situatie se afla si ce trebuie sa faca atunci cand a inceput sa se smiorcaiasca intr-o sedinta de CSM (click aici pentru a citi), insa ulterior s-a dovedit ca lacrimile nu erau decat de crocodil. Caci dupa ce a aruncat oameni nevinovati in puscarie pe cand presta la ICCJ, la CSM Mariana Ghena s-a apucat sa suspende aiurea judecatori din functie.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii