Vorbe de fumoar – 12.08.2020 – Lui Portocala ii tremura nadragii de emotie. Minciuna si Hotescu ies la interval

Scris de: L.J.

12.08.2020 16:30
Vizualizari: 4434

* Guvern mai laudaros si mai paralel cu realitatea nu a avut Romania din '89 incoace. In ciuda vremurilor crunte pe care romanii sunt nevoiti sa le treaca, la Guvernul Orban curge lapte si miere si, cu fiecare ocazie, se mai lauda cu o realizare invizibila. Ceea ce a facut insa in mod real acest Guvern, si nu poate fi contestat de nimeni, este indatorirea Romaniei pentru urmatorii 20 de ani. In doar 9 luni de guvernare, PNL a reusit sa imprumute nu mai putin de 13 miliarde de euro. Ce au facut cu banii si unde s-au cheltuit, nu stie nimeni. Cert este ca imprumuturile lor sunt comparabile la acest moment cu imprumuturile facute in anii precedenti de alt Guvern. Despre ce este vorba, click aici.

 


* Zi mare la Inalta Curte joi, 13 august 2020. Portocala afla de la Ionut Matei daca il lasa in libertate sau nu, dupa ce onor judecatorul cunoscut pentru executiile sale a amanat, neobisnuit am zice, pronuntarea pe cererea de inlocuire a arestului preventiv facuta pe fostul procuror paraditor de la Ploiesti Mircea Negulescu. Gura targului zice ca Matei il lasa liber pe Negulescu. Noi n-am prea vrea sa credem asta, dar asteptam cu interes sa vedem ce se intampla. De asemenea, tot joi, 13 august, la Inalta Curte – Sectia contencios administrativ si fiscal – se judeca recursul din dosarul in care avocatul Bogdan Dumitru, ca reprezentant al comunei Gornetu, dupa ce a anulat la Curtea de Apel Bucuresti decizia Departamentului pentru Situatii de Urgenta de plasare a localitatii in carantina, solicita despagubiri de 4 milioane euro. La fond, DSU a pierdut rusinos, insa seful acestei Directii nu a scos o vorbulita despre infrangere. Sa vedem ce se intampla la recurs, pentru ca, in cazul in care ICCJ da castig DSU, Arafat abia asteapta sa se bata cu pumnii in piept. Asa cum a mai facut-o.* Nu exista alegeri la care sa nu rasara cativa candidati care starnesc rasul. Nu pentru ca spun lucruri trasnite neaparat ci pentru ca au avut nesansa de a avea nume... interesante. La alegerile precedente "sefi de promotie" intr-ale numelor au fost candidatii Muia si Laba (foto 1). In acest an insa ne-au atras atentia, pana la acest moment, doi candidati care sa speram macar ca spun adevarul si nu fura. Caci numele lor nu ii ajuta deloc. Faceti cunostinta cu Minciuna si Hotescu (foto 2 si 3).Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Cetateanul date 12 August 2020 17:03 +10

Johnny cel cu trandafir pe dos este, la concurenta cu selatu, una din cele mai bune slugi. Asa ca portocala nu are a se teme. PS Ca tot e la moda cu clanurili, cine e madama de l-a clasat pe micutz? Cumva madama de l-a spalat pe basau cu barcile ? Aia de si-a parasutat consortul pensionar special consigliere la stirbei? Ce lume mica si frumoasa... pentru ei!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii