Vorbe de fumoar – 12.08.2021 – Scenariu incendiar: serviciile secrete, in slujba strainilor

Scris de: L.J.

12.08.2021 18:12
Vizualizari: 6295

* Dupa ce fotbalistul Lionel Messi a lasat o lume intreaga cu gura cascata in urma parasirii echipei care l-a consacrat (FC Barcelona), acum acelasi Messi mai provoaca un cutremur. Si nu atat in lumea fotbalului, cat mai ales in cea economica. Dati click aici ca sa vedeti cat de spectaculos arata cazul!


* Unul dintre cei mai faimosi regi ai asfaltului din Romania s-a pricopsit baban in primele 7 luni ale acestui an. Bravo lui! Asteptam sa vedem rezultatele. Cat de mult i-a umplut conturile compania nationala de drumuri aflati facand click aici.


* Odata cu detonarea scandalului „Citu arestat in SUA”, a revenit in prim-plan o intrebare nelinistitoare: sunt sau nu serviciile secrete din Romania in slujba unor puteri straine?

Cel care a inviat aceasta ipoteza este fostul procuror DIICOT Ionel Tudosan, care a scris urmatoarele pe Facebook joi, 12 august 2021:

Indiferent cum justificati arestarea, indiferent de pozitia adoptata de unii sau alti politicieni, s-a dus dracului pana si bruma de 'lupta anticoruptie' clamata cu atata insistenta de actuala guvernare.

Imi este imposibil a crede ca presedintele nu a stiut despre acest lucru atunci cand la numit pe Catu premier.

Daca ar fi altfel ar insemna ca toate serviciile noastre sunt vandute strainilor!

In plan personal, sunt revoltat de faptul ca un puscarias dispune cu privire la viata mea!

Altfel, sa auzim numai de bine!”


* Procurorii s-au intors la treaba desi e vacanta judecatoreasca. Nu ne referim la DNA, unde e letargie totala, ci la procurorii din CSM. Astfel, acestia se strang la Consiliul Superior al Magistraturii vineri, 13 august 2021, ca sa mai rezolve niste treburi de prin parchete. Nu va ganditi ca se va intampla ceva important, caci pe ordinea de zi figureaza doar o eliberare din functie prin pensionare, delegari si niste contestatii vizand concursul de promovare in functii de executie. Probabil e doar de incalzire, caci din toamna se vor pune serios pe treaba cu subiecte mai fierbinti, de genul numirii conducerii DIICOT sau reluarii asaltului la seful Inspectiei Judiciare Lucian Netejoru.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Ioana M. date 12 August 2021 19:31 +4

Fostul procuror DIICOT stie el ce stie...

# Neanae date 13 August 2021 00:17 +21

Ce noutate e asta cum ca serviciile sunt la soldul străinilor? Adică contra suveranității naționale, adică susțin cei mai deplorabili, șantajabili și parveniți ai așa zisei socetăți ale Kolonie Românie!!! Ce Românie educata! Praf in ochi, ceata in cap. ROMÂNIE VÂNDUTĂ avem. La mai bine! Stați in căși și murmurați.

# Eu date 13 August 2021 01:22 +3

Moamaaaa le-ai dat de gândit la ajdia... Cu titlu asta le-a dat-o la operatie .... În. 89: cine a trădat? Cu ajutorul cui a ajuns FSN pe meterezele revoluțiunii popo lare... Chiar așa de tâmpiți suntem toți? Buei io cre' că da!

# Eu date 13 August 2021 01:25 0

Am pierdut un gard cu cripto și am uitat parola,îl declar nul... :lol:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii