Vorbe de fumoar – 12.10.2020 – Noi dovezi ale manariei electorale de la Sectorul 1 (Video)

Scris de: L.J.

12.10.2020 18:07
Vizualizari: 6870

* Incepem editia cu o veste trista: a murit un fost judecator de la Curtea Constitutionala a Romaniei, care s-a nimerit sa faca parte din CCR intr-o perioada scandaloasa a institutiei. Sa fim bine intelesi: omul la care ne referim a dat dovada de demnitate, situandu-se in tabara sanatoasa. Lumea Justitiei transmite condoleante familiei. Despre cine este vorba aflati cu un click aici.

 

* Record dupa record inregistreaza Guvernul Orban. Desigur, in sens negativ. Nu o spunem noi, ci o arata cifrele. Iar ultimele date aparute pe piata ar trebui sa ingrijoreze orice roman. Click aici ca sa aflati ce s-a intamplat.


* Tineti minte ca PSD Sector 1 a depus la SIIJ plangere penala impotriva procurorului Nicolae Sprincu, pentru posibila implicare in frauda electorala de la alegerile pentru primaria sectorului? Ei bine, acum au aparut noi imagini cu manarirea sacilor, „noaptea, ca hotii”, imediat dupa inchiderea urnelor. Dati click mai jos, ca sa va socati si dumneavoastra! Si tare suntem curiosi daca sectia speciala va tine cont de aceasta noua filmare in ancheta pe care a deschis-o.

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Anonymus Magnus date 12 October 2020 19:26 0

Nu va tine cont.

# Ion date 12 October 2020 19:31 +8

Excellent Ei au voie! Statul subteran nu există ! Nu este adevarat ceea ce vedeti!

# Cetateanul date 12 October 2020 19:35 +7

Se mira prostii ca au furat aia cu sacii. Bai... asta e natia unde un analfabet a fost jupan 11 ani pe informatii secrete in ciuda turmelor de generali, chestori, parchetari, juzi etc etc. Si "curajosii" audiaza, audiaza... si peste 11 ani... audiaza, audiaza...,

# YES.. date 12 October 2020 21:35 -88

Dan Tudorache trebuia sa stie ca cele mai "MIZERABILE" piete-agroalimentare din Bucuresti sunt in sectorul 1 . Sub "obladuirea" Director general Luiza Aurelia Martescu din Administratia Generala Piete sec. 1 . VIZITATI pietele urmatoare pentru a va convinge : Matache-Domenii-1 Mai-Pajura-Aviatiei-16 Fabruarie . Este una din cauzele votului NEGATIV primit .

# Hello. date 12 October 2020 22:03 0

Sunt FERICIT : NU am fost la VOT pe 27.sept.2020 la sectorul 1 Bucuresti . Astfel NIMENI nu si-a BATUT JOC de votul meu ( dat la TOCAT ). !!!!

# miha date 14 October 2020 10:47 +1

Chestia e nu cine a avut cele mai multe voturi, ci ca votul sa nu fie furat , manipulat si asta sub obladuirea ( CONCURSUL ) autoritatilor. Nu manipuleaza suficient STS-ul ?? Sau ii verificati la fata locului, cetateni onorabili care umblati in sacii cu voturi fara vreo indreptatire legala ?Eu sunt sigur ca justitia nu se lasa calcata in picioare de evidenta. HA, HA.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii