Vorbe de fumoar – 13.04.2020 – Cum sa evadezi din casa pe timp de carantina (Foto)

Scris de: L.J.

13.04.2020 17:14
Vizualizari: 5444

* Daca tot stau parlamentarii acasa si au mai mult timp de gandire, ar face bine sa vina cu un proiect de lege care sa creeze conditii mai bune pentru judecatori si procurori, astfel incat sa previna riscul aparitiei tulburarilor psihice in randurile acestora. Nu de alta, dar nu este deloc placut sa stii ca magistratul care te judeca sau te ancheteaza iti afecteaza dreptul la un proces echitabil din cauza unor astfel de probleme. Un asemenea caz a fost adus in actualitate zilele trecute, cand CSM l-a suspendat pe un judecator pe motiv de probleme psihice. Unde activeaza acesta si ce s-a intamplat anul trecut puteti afla facand click aici.


* Intr-o nota ceva mai vesela, va aratam cum puteti evada din casa pe timp de carantina, cand va hingheresc si Armata, si Politia, iar cele trei vedete TV Marcel Vela, Raed Arafat si Bogdan Despescu stau si ele la panda. Ia priviti ce desen circula pe Facebook in ultimele 24 de ore! Daca e sa ne intrebati pe noi, cea mai simpatica ni se pare reprezentarea lui Bogdan Anicescu, interpretul pentru surdo-muti, pe care autorul desenului l-a reprezentat cu n brate, de zici ca e zeul Shiva.

 * Il mai stiti dumneavoastra pe judecatorul Bogdan Mihai Dumitru, de la Judecatoria Constanta, cel care anul trecut isi punea pe Facebook fotografii cu o arma de airsoft si se lauda cu „firmanul de domnie” prin care CSM il delegase la sefia Sectiei penale a instantei (click aici pentru a citi)? Bine, se vede treaba ca omul era plecat sa ude buretele la lectia despre firman; altminteri, ar fi stiut ca sintagma „firman de domnie” este un pleonasm. Dar sa nu deviem: saptamana trecuta, judele Dumitru a luat reject din partea CSM cand a cerut sa fie numit la conducerea aceleiasi sectii. Motivul? Nu are vechimea de 6 ani necesara. Asta e – mai trage un loz la toamna sau la anul. N-au intrat zilele-n sac.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii